Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
arves
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Paź 10, 2010 12:03 am Temat postu: |
|
|
wind_of_hope, nic nie peklo, jedynie delikatnie zsunelo - jakies 1,5cm ale nie ze cala prezerwatywa spadla. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach
|
Wysłany: Nie Paź 10, 2010 8:48 am Temat postu: |
|
|
nie ma mowy o ciąży w Waszym przypadku arves. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Paź 10, 2010 10:45 am Temat postu: |
|
|
no własnie, skoro nic nie pekło to nie ma mowy o zadnej ciazy.. spokojnieeee _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Łobuz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Nie Paź 10, 2010 11:26 am Temat postu: |
|
|
arves, gumki zawsze lekko się zsuwają, to chyba jest normalne. Jeśli się mylę, to proszę mnie poprawić. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Nie Paź 10, 2010 11:35 am Temat postu: |
|
|
arves - nie ma mowy o ciąży, jest dobrze.
Łobuz, podpisuje się pod tym, często się właśnie zdarza, że się lekko zsuwają, ale to nie jest powód do paniki _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Paź 10, 2010 12:37 pm Temat postu: |
|
|
zsuwają, marszczą, "łapią" powietrze... taki ich urok... dlatego baardzo rzadko korzystam z gumek.. (zazwyczaj wtedy, gdy mam wysoki poziom płodności) dlatego, że znam już swój organizm _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
|
Wysłany: Nie Paź 10, 2010 1:50 pm Temat postu: |
|
|
nastja, co jak co, ale jak kobieta zna bardzo dobrze swój organizm to zawsze wszystko porządnie obliczy i jest pewna, że jest okej
a gumki jak gumki, mają taki właśnie swój "urok", że czasem lekko się zsuwają _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
OlamamaEmilki
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Paź 10, 2010 6:15 pm Temat postu: pierwsze objawy ciąży |
|
|
cześć,
jestem pierwszy raz na forum i mam nietypowe objawy, tj. od jakiegoś czasu bolą mnie strasznie piersi, są nabrzmiałe i widać żyły, mam zwiększony apetyt (wszystko mi smakuje ), mam już córeczkę i staramy się z mężem o drugie dziecko, na razie bezskutecznie ale może właśnie to już, bardzo bym chciała, dziś jest termin spodziewanej miesiączki, cykle mam około 27-dniowe i kochaliśmy się w dni płodne, czasem trochę mnie mdli, ale minimalnie, no i ostatni objaw, od mniej więcej dwóch dni mam plamienia niewielkie, takie kawa z mlekiem (więcej mleka niż kawy ), testu jeszcze nie robiłam, ale chyba jutro zrobię, czuję się dziwnie, jestem jakby cała nabrzmiała (moja pochwa również) mam większy brzuch i nic mi się nie chce - jakbym była rozleniwiona, proszę o pomoc czy jestem w ciąży? dodam, że przy pierwszym dziecku miałam trochę mdłości(bardzo, bardzo niewielkie) i piersi mnie bolały. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
|
Wysłany: Nie Paź 10, 2010 6:59 pm Temat postu: |
|
|
OlamamaEmilki, możliwe, że to ciąża, objawy są jak najbardziej uzasadnione .. jak najszybciej wykonaj test ciążowy, ale jeśli chcesz miec 100 % pewnośc to wykonaj test krwi, wtedy będziesz już pewna, że masz w sobie fasolkę .. nie mniej jednak na moje "oko" to ciąża, bo wiadomo, że stosunek w dni płodne niesie za sobą takie ryzyko .. trzymam kciuki, aby było to wasze upragnione maleństwo _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Paź 10, 2010 7:15 pm Temat postu: |
|
|
oczywiście jeżeli doszło do wytrysku podczas stosunku w te dni płodne.. w ogóle to powodzenia życzę _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|