Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży part.27

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
arves

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Paź 10, 2010 12:03 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope, nic nie peklo, jedynie delikatnie zsunelo - jakies 1,5cm ale nie ze cala prezerwatywa spadla.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Nie Paź 10, 2010 8:48 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma mowy o ciąży w Waszym przypadku arves.
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Paź 10, 2010 10:45 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no własnie, skoro nic nie pekło to nie ma mowy o zadnej ciazy.. Wink spokojnieeee

Powrót do góry
Łobuz

Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Nie Paź 10, 2010 11:26 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

arves, gumki zawsze lekko się zsuwają, to chyba jest normalne. Jeśli się mylę, to proszę mnie poprawić. Wink

Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Nie Paź 10, 2010 11:35 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

arves - nie ma mowy o ciąży, jest dobrze.

Łobuz, podpisuje się pod tym, często się właśnie zdarza, że się lekko zsuwają, ale to nie jest powód do paniki Wink
nastja
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Paź 10, 2010 12:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zsuwają, marszczą, "łapią" powietrze... taki ich urok... dlatego baardzo rzadko korzystam z gumek.. (zazwyczaj wtedy, gdy mam wysoki poziom płodności) dlatego, że znam już swój organizm Smile

PostWysłany: Nie Paź 10, 2010 1:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nastja, co jak co, ale jak kobieta zna bardzo dobrze swój organizm to zawsze wszystko porządnie obliczy i jest pewna, że jest okej Wink

a gumki jak gumki, mają taki właśnie swój "urok", że czasem lekko się zsuwają Razz
OlamamaEmilki

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Paź 10, 2010 6:15 pm    Temat postu: pierwsze objawy ciąży Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cześć,
Very Happy jestem pierwszy raz na forum i mam nietypowe objawy, tj. od jakiegoś czasu bolą mnie strasznie piersi, są nabrzmiałe i widać żyły, mam zwiększony apetyt (wszystko mi smakuje Very Happy ), mam już córeczkę i staramy się z mężem o drugie dziecko, na razie bezskutecznie ale może właśnie to już, bardzo bym chciała, dziś jest termin spodziewanej miesiączki, cykle mam około 27-dniowe i kochaliśmy się w dni płodne, czasem trochę mnie mdli, ale minimalnie, no i ostatni objaw, od mniej więcej dwóch dni mam plamienia niewielkie, takie kawa z mlekiem (więcej mleka niż kawy Very Happy ), testu jeszcze nie robiłam, ale chyba jutro zrobię, czuję się dziwnie, jestem jakby cała nabrzmiała (moja pochwa również) mam większy brzuch i nic mi się nie chce - jakbym była rozleniwiona, proszę o pomoc czy jestem w ciąży? dodam, że przy pierwszym dziecku miałam trochę mdłości(bardzo, bardzo niewielkie) i piersi mnie bolały.
Powrót do góry
Plus123

PostWysłany: Nie Paź 10, 2010 6:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

OlamamaEmilki, możliwe, że to ciąża, objawy są jak najbardziej uzasadnione .. jak najszybciej wykonaj test ciążowy, ale jeśli chcesz miec 100 % pewnośc to wykonaj test krwi, wtedy będziesz już pewna, że masz w sobie fasolkę .. nie mniej jednak na moje "oko" to ciąża, bo wiadomo, że stosunek w dni płodne niesie za sobą takie ryzyko .. trzymam kciuki, aby było to wasze upragnione maleństwo Wink
nastja
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Paź 10, 2010 7:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oczywiście jeżeli doszło do wytrysku podczas stosunku w te dni płodne.. Smile w ogóle to powodzenia życzę Smile
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 28 z 41