Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Nie Paź 10, 2010 8:29 pm Temat postu: |
|
|
OlamamaEmilki skoro staracie się o dzidzię to stosunki były niezabezpieczone więc prawdopodobieństwo ciąży jak najbardziej istnieję. Jednak czy jesteś w ciąży czy nie to pytanie niestety nie do nas objawy jak objawy u niektórych oznacza ciąże a u innych zbliżający okres. Plamienia to albo rozkręcająca się miesiączka albo zagnieżdżenie zarodka albo też jeszcze coś innego. Zrób prosze test ciążowy i wszystko bedzie jeasne. trzymam kciuki _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
aneta25
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Paź 12, 2010 9:21 pm Temat postu: |
|
|
Hej!Może ktoś będzie potrafił mi pomóc i odpowiedzieć na moje wątpliwości.Bardzo chcemy z moim chłopakiem mieć dzidziusia.25września uznaliśmy,że to dobry dzień i gdy się kochaliśmy to dwa razy skończył we mnie.Okresu powinnam dostać ok 10-11 października,lecz pojawił się tydzień wcześniej,tj 4października.Przez ostatnie dni jestem bardzo drażliwa,byle co mnie denerwuje.Czy jest szansa,że jestem w ciąży...Proszę o pomoc
Dodano po 5 minutach:
Zapomniałam dodać,że okres trwał 3 dni.Prosze piszcie
---Nie zakładaj nowych tematów skoro istnieją pokrewne. Temat powinien sugerować problem. "NIEPEWNA" nie przybliża problemu. Nie powielaj postów w kilku tematach to niezgodne z REGULAMINEM---tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Paź 12, 2010 10:18 pm Temat postu: |
|
|
jesli minelo 16dni to zrob test. to chyba najlepsze rozwiazanie. poza tym:
jesli mialas dni płodne, trafiliscie na owulacje to szanse na ciaze sa bardzo duze. byc moze było tak ze nie zdazyliscie na czas bo komorka jajowa zyje tylko lub az 12h i ciezko jest trafic w ten moment. po 2gie: im wiecej wytryskow w ten sam dzien tym gorzej. dlaczego? bo plemniki sa coraz słabsze i napewno z kazdym kolejnym wytryskiem beda słabły,dlatego zaleca sie raz a dobrze. uwierz ze co ma przezyc to przezyje . powodzenia! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Sro Paź 13, 2010 10:31 am Temat postu: |
|
|
aneta25 no cóż teoretycznie okres tydzień wcześniej to nic dziwnego. Można dostać miesiączkę później lub wcześniej i to normalne. Jeśli jednak coś Cię zaniepokoiło w wygladzie tego krwawienia to wykonaj test ciązowy a będziesz miała pewność _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Angella18
|
Wysłany: Nie Paź 17, 2010 1:35 pm Temat postu: Czy ja mogę być w ciąży? ? |
|
|
Witam. Mam problem. 3 miesiące temu mój chłopak chciał wejść we mnie ale nie pozwoliłam mu. Niestety dotknął mnie tam:( a wcześniej robiłam mu loda i niestety miał wytrysk ale do moich ust:( wydaje mi się że wszystko zostało zlizane ale okropnie się boję. A i powiem jeszcze że minęło z 10 min nie czym dotknął mnie. Od tego czasu okres mam i to reglarnie. Co do dnia. Ale pierwszy po tym zdarzeniu był planieniem, chyba ze stresu:-( czy jest szansa że mogę być w ciąży?
Dodano po 4 minutach:
Proszę o odpowiedzi:( ponieważ bardzo się martwię
Dodano po 15 minutach:
Czy nikt mi nie odpisze?
---Pisz w odpowiednich tematach ! Nie ponaglaj uzytkowników. ----tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Nie Paź 17, 2010 9:16 pm Temat postu: |
|
|
Angella przez sex oralny jeszcze nikt nie zaszedł w ciaze! przeciez to niemozliwe. do ciazy jest potrzebny wytrysk w srodku, dni płodne + owulacja.
Angella18 napisał: | A i powiem jeszcze że minęło z 10 min nie czym dotknął mnie. |
czym dotknał? reka, ustami, penisem? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paulina007
|
Wysłany: Pon Paź 18, 2010 12:16 pm Temat postu: |
|
|
cześć słuchajcie może to głupie ale chciała bym żebyście ocenili moją sytuację uprawiałam z chłopakiem petting tzn on wkładał rękę w moje majtki ja jego doprowadzałam do orgazmu jak był nago gdy doszedł kończyliśmy zabawe myłam ręce i tyle. czy w jakiś sposób mogło by dojść do zapłodnienia? np gdy po umyciu rąk dotknełam się w miejsca intymne? miesiączki mam normalne ale powiększył mi się trochę brzuch i czasami nmie boli podbrzusze i jajnik stęd moje zaniepokojenie i to pytanie. proszę odpowiedzcie co sądzicie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pon Paź 18, 2010 12:18 pm Temat postu: |
|
|
od palcow nie zachodzi sie w ciaze? skad w dzisiejszych czasach taka niewiedza na temat sexu, ciazy itp? moze wybierz sie do gin,niech Cie wyedukuje bo skoro wg Ciebie poprzez palce zachodzi sie w ciaze to az boje sie pomyslec czym moze grozic prawdziwy stosunek i w dodatku niezabezpieczony.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paulina007
|
Wysłany: Pon Paź 18, 2010 12:26 pm Temat postu: |
|
|
wiem że to głupie ale tak coś mnie naszło bo nagle ten brzuch mi się powiększył i te bóle w podbrzuszu i jajnika. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
andersenna
|
Wysłany: Pon Paź 18, 2010 1:36 pm Temat postu: owulacja a preejakulat |
|
|
Witam.
kilka dni temu razem z moim chłopakiem pieściliśmy się w sposób tzw "pocierania" członka o moje wargi sromowe.Jednak troszkę się zapomnieliśmy i na jakieś pół minuty mój chłopak włożył członka troszkę głębiej (3-5cm) do środka. Nie miał wytrysku ani wewnątrz ani w ogóle w tym dniu.Czytałam,że preejakulat raczej nie zawiera plemników zdolnych do zapłodnienia a jeśli już to tylko takie które zostały się w kanalikach z poprzedniego wytrysku.Nie jestem pewna czy mojemu chłopakowi wtedy wydzielał się ten płyn,ale jest to bardzo prawdopodobne.w zasadzie nie martwiłabym się tym gdyby nie to, że sytuacja miała miejsce w samą owulacje lub 1 dzień przed Jestem nieźle spanikowana, choć wiele osób mówi mi,że przesadzam, poza tym znam kila par które regularnie uprawiają seks bez żadnego zabezpieczenia i to od dłuższego czasu.Mam ogromne wahania nastrojów, raz wydaje mi się że to niemożliwe,żebym miała "problem" a raz że na pewno jestem zapłodniona i dostaje ataku złości i paniki. Mój strach potęguje fakt,że od wczoraj boli mnie podbrzusze i kręgosłup u dołu.Mam nadzieje, że powodem bólu jest jednak mój wieczorny spacer który odbył się przedwczoraj. założyłam wtedy megabiodrówki a zwykle noszę wysokie spodnie i w ogóle ciepło się ubieram.dodam,że miewałam już bóle kręgosłupa czy jajników poza miesiączką ale nie pamiętam dokładnie czy są identyczne jak te które mam teraz. Co o tym sądzicie? proszę o szybką odpowiedz...ale jeśli macie zamiar pisać,że jestem głupia, że dopuściłam do takiej sytuacji itp to sobie darujcie. Ja to wiem. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|