Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży part.27

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Pon Paź 18, 2010 2:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Andersenna to, że chłopak włożył członka do pochwy nie oznacza, że będziesz w ciąży. Bez względu na to czy miałaś dni płodne czy nie.. Do zapłodnienia dochodzi tylko wtedy, gdy wytrysk nastąpi wewnątrz.. Piszesz, że nie miał wytrysku w dniu uprawiania pettingu, a więc tym bardziej ciąża jest w tym przypadku zjawiskiem niemożliwym.. Co do preejakulatu to jesteś dobrze poinformowana, więc spokojnie wytrysku nie było i nie ma w nim żadnych plemników.. Osoby, które mówią Ci, że przesadzasz mają świętą rację, ponieważ powodów do obaw nie masz żadnych..
Bóle kręgosłupa i podbrzusza mogą mieć wiele innych przyczyn, a ten spacer w mega biodrówkach mógł się do tego w jakiś sposób przyczynić.

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Paź 18, 2010 5:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wiec opisze cala sytuacje wiec kochalam sie z chlopakiem 5 wrzesnia . 16 dostalam okres . nastepnie w tym mc nie mialam zbyt duzo sluzu plodnego mam takie z lekka nabrzmiale piersi okres mialam dostac 2 dni temu a go nadal brak bolo mnie krzyz i piersi jak ich dotykam . czy to moze byc ciaza czy zblizajacy sie okres . dodam tez ze do wytrysko nie doszlo wtedy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pon Paź 18, 2010 5:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Awaria a nie lepiej zainwestowac w tabletki antykoncepcyjne albo gumki (wiem kieszonkowego szkoda ... trudny dylemat rozumiem rozumiem) ? A nie pytajac nas co miesiac czy to ciaza?

Dodano po 57 sekundach:

Wg mnie nie jestes gotowa na seks.... zupelnie i moze powinnas sobie dac z nim spokoj a nie co miesiac czekac na okres...

PostWysłany: Pon Paź 18, 2010 5:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale my uzywalismy gomek . to nie moja wina ze mu spadywaly
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pon Paź 18, 2010 8:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I znowu to samo pytanie. Najpierw robi się test ciążowy jesli była jakas sytuacja awaryjna. 1tego dostałaś okres czyli juz po stosunku. W czym więc problem? W tych objawach ? To najzupełniej naturalne objawy występujące u wielu kobiet. Są zwiastunem albo owulacji albo zbliżającego się okresu. Idz po tabletki anty jeśli gumki Wam spadają

Powrót do góry
awaria

PostWysłany: Pon Paź 18, 2010 8:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam globulki patentex owal ale ich nie urzywam bo juz nie mam z kim
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Paź 18, 2010 10:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli do wytrysku nie doszlo to w ciazy tez nie jestes. spokojnie.
awaria napisał:
ale ich nie urzywam bo juz nie mam z kim

zostawił Cie po tym jak mu nagadałas ze mozesz byc w ciazy?

Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Wto Paź 19, 2010 2:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

awaria, jak to nie masz JUŻ z kim ? zostawił Cię po tym wszystkim ?

w ciąży nie jesteś, bo wytrysku nie było, śpij spokojnie.
awaria

PostWysłany: Wto Paź 19, 2010 3:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak poprostu wszystko sie --nie używaj wulgaryzmów -- . rozeszlismy sie , on chcial sexu ja nie , ja to mowie tak czemu sie roztalis,my po 8 mc . ze zxa malo milosci a za duzo sexu . chcial by wrocic ale ja nie wiem czy chce . teraz jeszcze wszystko mi sie wali . ale nie moge tego po sobie pokazac musze to trzymac w sobie , choc nie jest latwo . a robilam test tak dla pewnosci i ciazy brak

---Odbiegacie dziewczyny od tematu. Nie róbcie offika ----tosia81
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Sro Paź 20, 2010 1:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

awaria, nie róbmy offtopa .. ale widzisz, ciąży nie ma, więc możesz spać spokojnie .. Wink
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 30 z 41