Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Łobuz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Nie Paź 24, 2010 10:02 am Temat postu: |
|
|
soubrette, to dziwna sytuacja, którą opisałaś. Ja na Twoim miejscu raczej też bym się bała zażywać te tabletki przepisane przez lekarza. Skoro test ciążowy wyszedł negatywnie, a ciągle masz problemy z okresem (zakładam, że cykle masz regularne), to poszłabym na Twoim miejscu zrobić badanie Bhcg do laboratorium. Wynik jest w ten sam dzień, albo dzień po.
Widzisz-piersi bolą na początku ciąży, ale też jest to typowe przez zwykłą miesiączką. Jeśli chodzi o inne objawy-na początku ciąży mogą one zmylić. Chodzi o to, że chyba nie ma pewnego objawu na samym początku ciąży, wszystkie mogą oznaczać albo ciążę, albo zbliżającą się miesiączkę. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Wto Paź 26, 2010 1:21 pm Temat postu: |
|
|
soubrette, zgadzam się z dziewczynami: testy już powinny wykazać obecność ciąży .. skoro nie było wytrysku podczas dni płodnych to są nikłe szanse na zapłodnienie .. _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
adzia17
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Paź 29, 2010 11:15 pm Temat postu: |
|
|
Witam.
Zrobiłam test ale 6 dni temu( 24 dzień cyklu) , bo nie wytrzymałam ale niestety była tylko jedna kreska. Dziś przypada 30 dzień cyklu, a mam 28 dni zawsze. Brak objawów jak przed miesiączką - nie bolą mnie piersi ani brzuch a miałam je zawsze. Natomiast drętwieją mi nogi i ręce jak się budzę. Mam też taki jakieś biały śluz którego nigdy przed miesiączką nie miałam... A i jeszcze od tygodnia temperatura tak pomiędzy 37.1 a 37.3 Czy iść po drugi test, czy jeszcze poczekać?! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Łobuz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Sob Paź 30, 2010 8:36 am Temat postu: |
|
|
adzia17, w 24 dniu cyklu to jest całkiem normalne, że testy jeszcze mogą nie wyjść. Podwyższona temperatura jak najbardziej może świadczyć o wczesnej ciąży, ale równie dobrze mogłaś się zaziębić i stąd ta wyższa tempka i spóźniony okres. Kup test, po terminie miesiączki powinien pięknie wyjść! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Sob Paź 30, 2010 6:23 pm Temat postu: |
|
|
Zrób ponownie test . _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
adzia17
|
Wysłany: Sob Paź 30, 2010 10:57 pm Temat postu: |
|
|
Niestety znowu się nie udało (( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
arves
|
Wysłany: Wto Lis 02, 2010 9:30 pm Temat postu: |
|
|
Witam czy jezeli po stosunku dziewczyna miała normalny okres, a nie tylko lekkie plamienie to moze byc w ciazy? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Sro Lis 03, 2010 11:06 am Temat postu: |
|
|
Normalny okres = brak ciąży _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
damian3
|
Wysłany: Sro Lis 03, 2010 12:25 pm Temat postu: Czy może być w ciązy? |
|
|
Witam. Razem ze swoją dziewczyną kochamy się z prezerwatywą która nigdy się nie zsuneła i nie pekła,ja przed wytryskiem zawsze wyciągam swojego penisa z niej tak na wszelki wypadek.Przeważnie używamy jeszcze globulek i najcześciej kochamy sie w dni niepłodne. Jaka jest szansa na to że możę być w ciązy? Pytam bo okres jej się spóźnia już 6 dni ale dodam ze ma okres nieregularny. Proszę o szybką odpowiedz.
Nie powielaj tematów w różnych działach. Zapoznaj się z REGULAMINEM Forum.
Zbędny temat w dziale "Antykoncepcja mechaniczna" skasowałam. / nowicjuszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sro Lis 03, 2010 1:53 pm Temat postu: |
|
|
damian3 nie ma żadnych szans na ciążę w takim wypadku. Skoro ma nieregularne miesiaczki to niestety nie ma co gdybać trzeba czekać na miesiączkę.
Nie lepiej przejśc na antykoncpecję hormonalną? Wtedy miesiączki się uregulują a i nie będzie gdybania czy to ciaża czy nie... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|