Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży part.27

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pon Lis 08, 2010 8:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie ma szans na ciąże. Absolutnie nie ma ani jednego procentu...ani jednego.
Bóle jajnika spowodowane są torbielą . Jest ogromna i uciska na ścianki dlatego boli. A swoją drogą lekarz mam nadzieję,że wprowadził leczenie

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
kyah

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Lis 08, 2010 8:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale dlaczego dopiero teraz zaczęłam odczuwać ból spowodowany tą torbielą? W końcu ona na pewno była tam już wcześniej.
A lekarz powiedział, żebym przyszła na jakieś badanie w środę... Zobaczymy, co się okaże. Jednak najważniejszym jest dla mnie, aby nie była to ciąża.
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Pon Lis 08, 2010 9:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak jak napisałam nie ma absolutnie żadnej szansy na ciąże. Do tego potrzebny jest wytrysk . A w płynie mogą znajdować się plemniki ale dopiero tuż przed orgazmem. Nie panikuj bo w ciazy nie jesteś. To logiczne chyba...
Zaczęło boleć bo torbiel cały czas rosła aż osiągnęła rozmiary które już powodują dyskomfort.

Powrót do góry
katerina25

PostWysłany: Pią Lis 12, 2010 5:29 pm    Temat postu: Proszę o odpowiedź ! ważne Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam.
Mam mały problem i jestem zaniepokojona.
Tydzień temu kochałam się z swoim mężczyzną i robiliśmy to bez zabezpieczenia. Z czego był to 13 dzień.
Następnego dnia bolały mnie jajniki, chodziłam do ubikacji sikać co chwilę i bolało mnie całe podbrzusze.
Minął tydzień i powinnam mieć niby dni płodne a ja nie mam w ogóle śluzu. Z czego może tylko się martwię ale przez ok 1,5 tygodia brałam silne leki na rozluźnienie mięśni i przeciwbólowe.
Czy ten niepokojący brak śluzu może być objawem ciąży ?
Proszę o opowiedź

--- A ja prosze o stosowanie się do REGULAMINU.Nie zakładaj nowych tematów skoro istnieją podobne a poza tym tytuł powinien sugerować problem ---tosia81
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Pią Lis 12, 2010 9:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ilo dniowe masz cykle ?Jeśli 28-30 -to dniowe to 13 dc jest dniem teoretycznie płodnym. Współżycie bez zabezpieczenie jest ryzykowne prawda . Objaw występujący odrazu po stosunku czy dzień po w ogóle nie świadczy o ciązy. Jest stanowczo za wcześnie na jakiekolwiek objawy. Brak sluzu również nie jest wyznacznikiem

Powrót do góry
katerina25

PostWysłany: Sob Lis 13, 2010 1:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cykle mam mniej więcej co 28, 29 dni. Partner mówił że zdążył wyjść ze mnie zanim miał wytrysk, ale nigdy nic nie wiadomo.
No i jest jeszcze jeden aspekt lekow ktore brałam i mogły mi przedłużyć cykl.
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Sob Lis 13, 2010 3:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Proponuję dla pewności zrobic test ciążowy najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączki

Powrót do góry
justii3

PostWysłany: Wto Lis 16, 2010 9:57 pm    Temat postu: czy moge byc w ciazy?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam was kochani
mam problem a mianowicie chodzi o to ze od ostatniego wspolzycia z moim chlopakiem czuje swedzenie w okolicach intymnych i mam taka grudkowata wydzieline z pochwy czy moge byc w ciazy?? niby stosunek był bez wytrysku ale miewam tez ostatnio mdlosci??
kiedy ginekolog odkrywa ze jest kobieta w ciazy??
prosze was o rade Embarassed

----Pisz w odpowiednich tematach ---tosia81
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Lis 16, 2010 11:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

justii na 100% masz infekcje pochwy i musisz sie czym predzej udac do ginekologa. i zaprzestan sexu na jakis czas bo zarazisz partnera,albo juz to zrobiłas... Rolling Eyes jesli wytrysku nie było to i ciazy nie bedzie. a widoczna jest ok 7 tygodnia Smile

Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Sro Lis 17, 2010 1:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

justii3 swędzenie i grudkowata wydzielina nie jest objawem ciązy tylko infekcji. Zachecam do odwiedzin ginekologa bo jak się infekcja rozszerzy tym gorzej i trudniej bedzie się ją leczyło .
Ciąże lekarz wykryć może około 4-5 tyg. Zobaczyć jednak może tylko pęcherzyk ciazowy. Około 6-8 tydzień w pęcherzyku powinien byc zarodek z bijącym serduszkiem

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 35 z 41