Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Lis 17, 2010 2:51 pm Temat postu: |
|
|
Takze Tosiu najlepiej sie wybrac w 7tyg zeby nie chodzic 10x _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Sro Lis 17, 2010 3:08 pm Temat postu: |
|
|
Dokładnie tak ).Lepiej później niż kolejny tydzień zamartwiać się o serduszko _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
justii3
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lis 17, 2010 8:33 pm Temat postu: |
|
|
właśnie jutro wybieram sie do gina bo nigdy czegos takiego nie mialam i szczerze sie wystraszyłam.... wiec jutro sie wszystko wyjasni.
dzieki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kyah
|
Wysłany: Czw Lis 18, 2010 8:21 pm Temat postu: |
|
|
A co do objawów mogą być nimi nieswędzące krostki wokół sutków na piersiach, w zasadzie grudki malutkie..... Denerwuję się, bo właśnie mijają dwa tygodnie od tego felernego dnia (pisałam już tu wcześniej) -właśnie zrobiłam test ciążowy i wynik to jedna kreseczka, jednak dokładnie między C a T więc czy to może być ciąża.......?
Jak jedna to pewnie nie, ale jest napisane, że może być nieważny test, gdy kreska znajdzie się na polu T. Ale kreska jest pomiędzy tymi polami, eh ! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Czw Lis 18, 2010 10:59 pm Temat postu: |
|
|
kyah jesli test wykonałas po 16dniach od stosunku to wynik jest prawidlowy.ale nalezy go odczytywac w ciagu 5min bo potem staje sie niewazny, wchodzi w reakcje z tlenem i moze pojawic sie 2ga krecha _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
kyah
|
Wysłany: Czw Lis 18, 2010 11:55 pm Temat postu: |
|
|
Druga kreska się nie pojawiła a test robiłam dnia 13ego, więc jeszcze powtórzę |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pią Lis 19, 2010 11:50 am Temat postu: |
|
|
to za wczesnie..zdecydowanie . _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
kyah
|
Wysłany: Pią Lis 19, 2010 11:44 pm Temat postu: |
|
|
Uhhh..... znów ten problem do mnie wraca. Wyczytałam, że te grudki co mi się uwypukliły (a na pewno nie miałam ich wcześniej tak wyraźnych i o białym zabarwieniu tak jakby pryszcze??) to grudki Mongomery`ego i mogą być oznaką wczesnej ciąży..... ale już dwa tygodnie po ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sob Lis 20, 2010 10:03 am Temat postu: |
|
|
zmiany na piersiach nie pojawiaja sie tak wczesnie... napewno nie 2tyg po... sa widoczne gdzies ok. 6-7 tygodnia nie wyszukuj objawow na siłe bo bedziesz w ciazy ,ale urojonej _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Łobuz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Sob Lis 20, 2010 10:04 am Temat postu: |
|
|
kyah, nie nakręcaj się, bo gdy kobieta bardzo pragnie dziecka, nakręci się, a potem przychodzi @, to bardzo boli... Tak z mojego własnego doświadczenia: ja już miałam bóle podbrzusza, grudki na brodawkach, specyficzny "ciążowy" śluz, kłucie w jajniku, zawroty głowy, spóźniający się okres, plamienie implantacyjne (oczywiście to był okres przed terminem)... Wszystkie ciążowe objawy, prócz ciąży... A potem temperatura spadała, a ja w bek... Poczekaj spokojnie na termin @ i zrób test ciążowy. W miesiącu, w którym zaszłam w ciążę, nie miałam absolutnie ŻADNYCH objawów. Test wykonałam 10 dni po owulacji i już wyszedł.
PS. Teraz jestem w 7 tc i zmiany na brodawkach wciąż mi się nie pojawiły, więc sama widzisz, jak bardzo indywidualna to jest kwestia... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|