Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży part.27

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Lis 17, 2010 2:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Takze Tosiu najlepiej sie wybrac w 7tyg Razz zeby nie chodzic 10x Laughing

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sro Lis 17, 2010 3:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dokładnie tak Wink).Lepiej później niż kolejny tydzień zamartwiać się o serduszko

Powrót do góry
justii3

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lis 17, 2010 8:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

właśnie jutro wybieram sie do gina bo nigdy czegos takiego nie mialam i szczerze sie wystraszyłam.... wiec jutro sie wszystko wyjasni.
dzieki Very Happy
Powrót do góry
kyah

PostWysłany: Czw Lis 18, 2010 8:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A co do objawów mogą być nimi nieswędzące krostki wokół sutków na piersiach, w zasadzie grudki malutkie..... Denerwuję się, bo właśnie mijają dwa tygodnie od tego felernego dnia (pisałam już tu wcześniej) -właśnie zrobiłam test ciążowy i wynik to jedna kreseczka, jednak dokładnie między C a T więc czy to może być ciąża.......?

Jak jedna to pewnie nie, ale jest napisane, że może być nieważny test, gdy kreska znajdzie się na polu T. Ale kreska jest pomiędzy tymi polami, eh !
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Lis 18, 2010 10:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kyah jesli test wykonałas po 16dniach od stosunku to wynik jest prawidlowy.ale nalezy go odczytywac w ciagu 5min bo potem staje sie niewazny, wchodzi w reakcje z tlenem i moze pojawic sie 2ga krecha Wink

Powrót do góry
kyah

PostWysłany: Czw Lis 18, 2010 11:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Druga kreska się nie pojawiła a test robiłam dnia 13ego, więc jeszcze powtórzę Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pią Lis 19, 2010 11:50 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to za wczesnie..zdecydowanie Smile.

Powrót do góry
kyah

PostWysłany: Pią Lis 19, 2010 11:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Uhhh..... znów ten problem do mnie wraca. Wyczytałam, że te grudki co mi się uwypukliły (a na pewno nie miałam ich wcześniej tak wyraźnych i o białym zabarwieniu tak jakby pryszcze??) to grudki Mongomery`ego i mogą być oznaką wczesnej ciąży..... ale już dwa tygodnie po ?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sob Lis 20, 2010 10:03 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zmiany na piersiach nie pojawiaja sie tak wczesnie... napewno nie 2tyg po... sa widoczne gdzies ok. 6-7 tygodnia Smile nie wyszukuj objawow na siłe bo bedziesz w ciazy ,ale urojonej Laughing Laughing

Powrót do góry
Łobuz

Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Sob Lis 20, 2010 10:04 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kyah, nie nakręcaj się, bo gdy kobieta bardzo pragnie dziecka, nakręci się, a potem przychodzi @, to bardzo boli... Tak z mojego własnego doświadczenia: ja już miałam bóle podbrzusza, grudki na brodawkach, specyficzny "ciążowy" śluz, kłucie w jajniku, zawroty głowy, spóźniający się okres, plamienie implantacyjne (oczywiście to był okres przed terminem)... Wszystkie ciążowe objawy, prócz ciąży... A potem temperatura spadała, a ja w bek... Poczekaj spokojnie na termin @ i zrób test ciążowy. W miesiącu, w którym zaszłam w ciążę, nie miałam absolutnie ŻADNYCH objawów. Test wykonałam 10 dni po owulacji i już wyszedł.

PS. Teraz jestem w 7 tc i zmiany na brodawkach wciąż mi się nie pojawiły, więc sama widzisz, jak bardzo indywidualna to jest kwestia...

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 36 z 41