Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży part.27

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pon Sie 30, 2010 1:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

waawaa napisał:
Shocked nie wiem co myslec.Miewam nieregularne miesiaczki, dlatego spozniajacy sie okres jakos mnie nie martwil,(data ostatniej miesiaczki 1 lipiec!!) ale teraz jestem lekko przerazona.Mam typowe objawy ciazy: mdlosci, podwyzszona temperature, brak apetytu, chociaz jeszcze kilka dni temu jadlam jak najeta.Bywalam rowniez niezywkle zmeczona i senna... Wytrysku "wewnatrz" nie bylo, ale boje sie, ze moglam przeniesc sperme podczas podmywania sie...Czy to w ogole mozliwe??? Zrobilam 2 testy-wynik zawsze negatywny...

----Pisz w odpowiednich tematach a nie tam gdzie popadnie ---tosia81

Wytrysku nie było wewnątrz więc szanse minimalne jak nie zerowe. Testy wyszły negatywnie więc można wykluczyć ciąże

Oena
Jak długie masz cykle?

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Oena

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Sie 30, 2010 1:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

28 dni.. wiec wczoraj powinnam dostac @
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Pon Sie 30, 2010 4:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oena - ciąży w Twoim przypadku nie można wykluczyc skoro masz cykle 28 - dniowe .. radzę powtórzyc test, ale jeśli wyjdzie negatywny znów to znaczy, że nie jesteś w ciąży Wink
...zagubiona...

PostWysłany: Pon Sie 30, 2010 7:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć dziewczyny.
Słuchajcie mam takie pytanie.
Kochałam się z moim chłopakiem bez zabezpieczenia 4-ego dnia okresu.
"skończył" w środku dodam BEZ ZABEZPIECZENIA. Moje cykle trwają 28 dni i okres w dniu dzisiejszym spóźnia mi się juz 3-ci dzień. Wiem, że to nie dużo, ale do tego miałam przez około tydzień mdłości, zawroty głowy (wykluczam zatrucie bo prawie nic nie jadłam przez ten czas, tak zapobiegawczo, a i jak wymiotowałam, tzn podnosiło mi się ale tak na prawdę nie miałam czym bo nic nie jadłam, to było straszne).
Piłam te wszystkie ziółka i krople żołądkowe ale na nie wiele to się zdało. Dopiero od mamy swojego chłopaka dostałam zieloną herbatę z miętą i ona pomogła. Choć zdarza mi się jeszcze, że mnie trochę zemdli:/
Do tego czuję jakbym zamiast jajników miała kamienie, nie wiem jak to opisać, ale czuje że mój brzuch jest taki jakiś twardawy i cały czas czuje "że jest" Wink nie wiem jak Wam to wytłumaczyć. Do tego odczówam bóle w krzyżu.
W zeszłym tygodniu zrobiłam test, ale wyszedł negatywnie(brak ciąży)
Czy któraś z Was jest mi w stanie powiedzieć czy jest duża szansa że jestem w ciąży??
Dodam tylko, że mam płodny śluz, gęsty o zabarwieniu lekko białym.
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Pon Sie 30, 2010 8:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

...zagubiona... jeśli współżyjesz bez zabezpieczenia to chyba normalne ,że jest szansa na ciąże, prawda? Test należy wykonać po dniu spodziewanej miesiączki czyli teraz. Bedzie on już wiarygodny.
Objawy o jakich piszesz to typowe objawy przedokresowe jednak w ciąży na początku czujemy tak samo;). Śluz białawy , gęsty to nie jest śluz płodny tylko bezpłodny typowy dla drugiej fazy cyklu. Taki sam jest w ciązy więc nie ma się co tym sugerować.
Zrób test i bedzie jasne. Nie ma co na siłę doszukiwać się objawów

Powrót do góry
...zagubiona...

PostWysłany: Pon Sie 30, 2010 8:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziękuję za odpowiedź, jutro zrobię test.
Powrót do góry
awaria

PostWysłany: Sro Wrz 01, 2010 10:26 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam wszystkich . mam takie pytanie nie dotycZace mnie tylko mojej kolezanki bo ja juz uwazam . kolezlankja uprawiala sex z chlopakiem 28.08 na 29 w nocy . bez prez prezerwatywy i chlopak nie wie czy doszed dodam tez ze ona miala ostatnio okres 12.15.08 .czy jest jakas mozliwosc ???
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Sro Wrz 01, 2010 12:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

awaria - nie wiemy nic na temat długości cyklu Twojej koleżanki (czy ma 28 - dniowe cykle, czy dłuższe czy krótsze) .. musisz się jej zapytac o ich długośc .. jak to chłopak nie wie czy doszedł ? nie czuł ?
tosia81
Moderator

PostWysłany: Sro Wrz 01, 2010 3:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zawsze jest jakieś ryzyko niezależnie od długości cyklu

Powrót do góry
awaria

PostWysłany: Sro Wrz 01, 2010 4:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no nieczul ona ma strasznie nie regularny tzn we wakacje miala normalnie ale przed to raz miala raz nie miala nawt 2 albo 3 mc okresu ale teraz ma 30 dniowe
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 5 z 41