Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 01, 2010 5:35 pm Temat postu: |
|
|
awaria - no to ryzyko jak najbardziej istnieje, ponieważ:
- był to stosunek niezabezpieczony, a jak wiadomo niesie on ze sobą pewne ryzyko, ale nie zawsze musi kończyc się ciążą tym bardziej, jeśli nie doszło w ogóle do wytrysku, ale w tym przypadku jest jedno "ale", ponieważ chłopak tego nie wie (trzeba pamiętac również o tzw. kropelkowaniu),
- dziewczyna ma nieregularne cykle co oznacza, że nie wiadomo, w którym momencie cyklu doszło do owulacji.
radzę zrobic test ciążowy, to jedyne wyjście w tym przypadku. _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Andzia860
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 01, 2010 6:51 pm Temat postu: czy to moze być ciąza |
|
|
spuzniła mi się miesiaczka jest bardzo obfita jak nigdy bardzo boli mnie podbrzusze i mam skrzepy krwi dodam ze kochałam się w dni płodne czy mogę być w ciązy
---Przeczytaj REGULAMIN zanim napiszesz posta! Nie zakładaj nowych tematów skoro istnieją pokrewne--tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
awaria
|
Wysłany: Sro Wrz 01, 2010 8:40 pm Temat postu: |
|
|
ok przekarze jej |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 01, 2010 9:14 pm Temat postu: |
|
|
Andzia860 obfita miesiaczka to nie plamienie więc ciazy nie ma _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Łobuz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 02, 2010 2:08 pm Temat postu: |
|
|
Andzia860, jeśli będziesz kochać się w dni płodne, to pewnie w końcu miesiączka się nie zjawi... Kwestia tego, czy CHCESZ już zostać mamą, czy nie?.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
blackandwhite
|
Wysłany: Pią Wrz 03, 2010 7:27 am Temat postu: czy mogę być w ciąży? |
|
|
Witam! Tydzień temu ( to był mój 26 dnień cyklu, po owulacji którą zauważyłam podczas obserwacji śluzu) kochałam się z moim mężczyzną przy użyciu prezerwatywy,lecz niestety podczas wyjmowania po zakończonym stosunku prezerwatywa zsunęła się i część jej została we mnie. Okres spóźnia mi się już 5 dnień,nie wiem czy to ciąża, czy może stres? mam objawy miesiączki, brak śluzu,ale niestety ona się nie pojawia.. dodam jeszcze że od jakiegoś czasu mam stan zapalny pęcherza,który obecnie leczę, czy to może mieć jakiś związek? Bardzo proszę o odpowiedź jest to dla mnie bardzo ważne!
---Nie przeczytałaś REGULAMINU! Nie zakładaj nowych tematów skoro istnieją pokrewne ---tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Pią Wrz 03, 2010 9:33 am Temat postu: |
|
|
Jeśli faktycznie było po owulacji to nie ma obawy . Jednak ryzyko zawsze jest. Jeśli jesteś juz po terminie okresu zrób po prostu test ciążowy i wszystko bedzie jasne _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
asienka148
|
Wysłany: Pią Wrz 03, 2010 7:18 pm Temat postu: I co teraz? |
|
|
Witam. Mam male pytanko. Miewam bardzo nieregularne miesiaczki. Ostatnio dostalam 14 lipca i w sierpniu dopiero 24. Dwa dni przed niespodziewana miesiaczka kochalam sie z narzeczonym.. Czy mozliwe jest ze zaszlam w ciaze? Czy jednak mialam rzeczywiscie dni nieplodne? Prosze o rade!!
---Dlaczego nie przeczytałaś REGULAMINU? NIe zakładaj nowych tematów skoro istnieją pokrewne a jeśli już to robisz to nadawaj tytuły sugerujące problem---tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Pią Wrz 03, 2010 7:21 pm Temat postu: |
|
|
asienka148
Bylo zabezpieczenie? Byl wytrysk? Skoro masz nieregularne miesiaczki to liczenie dni plodnych i nieplodnych nie ma sensu. Dlatego nic nie mozna wykluczyc. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
asienka148
|
Wysłany: Pią Wrz 03, 2010 10:03 pm Temat postu: |
|
|
Zabiezpieczenie bylo.Ale stosowalismy stosunek przerywany. Tzn ze najlepiej sprawdzic test ciazowy? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|