Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży part.27

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Sro Wrz 01, 2010 5:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

awaria - no to ryzyko jak najbardziej istnieje, ponieważ:

- był to stosunek niezabezpieczony, a jak wiadomo niesie on ze sobą pewne ryzyko, ale nie zawsze musi kończyc się ciążą tym bardziej, jeśli nie doszło w ogóle do wytrysku, ale w tym przypadku jest jedno "ale", ponieważ chłopak tego nie wie (trzeba pamiętac również o tzw. kropelkowaniu),

- dziewczyna ma nieregularne cykle co oznacza, że nie wiadomo, w którym momencie cyklu doszło do owulacji.

radzę zrobic test ciążowy, to jedyne wyjście w tym przypadku.
Andzia860

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Wrz 01, 2010 6:51 pm    Temat postu: czy to moze być ciąza Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

spuzniła mi się miesiaczka jest bardzo obfita jak nigdy bardzo boli mnie podbrzusze i mam skrzepy krwi dodam ze kochałam się w dni płodne czy mogę być w ciązy

---Przeczytaj REGULAMIN zanim napiszesz posta! Nie zakładaj nowych tematów skoro istnieją pokrewne--tosia81
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
awaria

PostWysłany: Sro Wrz 01, 2010 8:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ok przekarze jej
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sro Wrz 01, 2010 9:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Andzia860 obfita miesiaczka to nie plamienie więc ciazy nie ma

Powrót do góry
Łobuz

Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Czw Wrz 02, 2010 2:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Andzia860, jeśli będziesz kochać się w dni płodne, to pewnie w końcu miesiączka się nie zjawi... Kwestia tego, czy CHCESZ już zostać mamą, czy nie?..

Powrót do góry
blackandwhite

PostWysłany: Pią Wrz 03, 2010 7:27 am    Temat postu: czy mogę być w ciąży? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam! Tydzień temu ( to był mój 26 dnień cyklu, po owulacji którą zauważyłam podczas obserwacji śluzu) kochałam się z moim mężczyzną przy użyciu prezerwatywy,lecz niestety podczas wyjmowania po zakończonym stosunku prezerwatywa zsunęła się i część jej została we mnie. Okres spóźnia mi się już 5 dnień,nie wiem czy to ciąża, czy może stres? mam objawy miesiączki, brak śluzu,ale niestety ona się nie pojawia.. dodam jeszcze że od jakiegoś czasu mam stan zapalny pęcherza,który obecnie leczę, czy to może mieć jakiś związek? Bardzo proszę o odpowiedź jest to dla mnie bardzo ważne! Question

---Nie przeczytałaś REGULAMINU! Nie zakładaj nowych tematów skoro istnieją pokrewne ---tosia81
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pią Wrz 03, 2010 9:33 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeśli faktycznie było po owulacji to nie ma obawy . Jednak ryzyko zawsze jest. Jeśli jesteś juz po terminie okresu zrób po prostu test ciążowy i wszystko bedzie jasne

Powrót do góry
asienka148

PostWysłany: Pią Wrz 03, 2010 7:18 pm    Temat postu: I co teraz? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Mam male pytanko. Miewam bardzo nieregularne miesiaczki. Ostatnio dostalam 14 lipca i w sierpniu dopiero 24. Dwa dni przed niespodziewana miesiaczka kochalam sie z narzeczonym.. Czy mozliwe jest ze zaszlam w ciaze? Czy jednak mialam rzeczywiscie dni nieplodne? Prosze o rade!!Smile

---Dlaczego nie przeczytałaś REGULAMINU? NIe zakładaj nowych tematów skoro istnieją pokrewne a jeśli już to robisz to nadawaj tytuły sugerujące problem---tosia81
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pią Wrz 03, 2010 7:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

asienka148

Bylo zabezpieczenie? Byl wytrysk? Skoro masz nieregularne miesiaczki to liczenie dni plodnych i nieplodnych nie ma sensu. Dlatego nic nie mozna wykluczyc.

PostWysłany: Pią Wrz 03, 2010 10:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zabiezpieczenie bylo.Ale stosowalismy stosunek przerywany. Tzn ze najlepiej sprawdzic test ciazowy?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 6 z 41