Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży part.27

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Zibi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pią Wrz 03, 2010 10:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Skoro było zabezpieczenie to jak ciąża? Smile Test można, ale jeszcze nie teraz.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pią Wrz 03, 2010 11:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

test minimum 14 dni od stosunku.

Zabezpieczenie tzn ? Prezerwatywa + stosunek przerywany czy sam stosunek przerywant? Jesli sam to tak jak by nie bylo zabezpieczenia...

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Wrz 04, 2010 9:00 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie nie. Prezerwatywe tez mielismy:) No dobrze, wiec dla pewnosci sprawdze test za kilka dni:) A skoro ciezko jest mi wyliczyc dni plodne i niepoldne przez tak nieregularne miesiaczki to jaki najlepszy jest na to sposob? Tabletki Anty?
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Wrz 04, 2010 10:39 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jesli byla prezerwatywa to nie ma powodu do obaw...

Opcji jest kilka, faktycznie tabletki nie dosc ze zapobiegna ciazy to jeszcze sprawia ze beddziesz miala regularne cykle jak w zegarku.

Opcja nr. 2 jesli chodzi o zabezpieczenie to prezerwatywa + globulki dopochwowe jednak ich wada jest fakt iz nalezy je wprowadzic do pochwy na jakies 10 czy 20 min przed stosunkiem i się pienią... co nie zawszejest komfortowe.

Sa jeszcze prezerwatywy ze srodkiem plemnikobojczym... no opcji jest wiele aczkolwiek wiadomo ze tabletki daja najwieksza skutecznosc i w tym wypadku reguluja cykl.

PostWysłany: Sob Wrz 04, 2010 12:23 pm    Temat postu: pomocy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki

Ostatnio zmieniony przez EwuniA8809 dnia Czw Wrz 09, 2010 7:02 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Wrz 04, 2010 3:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No, dobra, ale na początku napisz kiedy się kochałaś, czy było zabezpieczenie itp. Wink
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Wrz 04, 2010 3:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powiedz tez kiedy robilas test? Moze robilas za wczesnie? Test minimum 14 dni od stosunku....

Takie plamienia to moze byc ciaza.... ale wszystko zalezy czy mialas stosunk zabezpieczone czy nie itp itd. Bez tego to cokolwiek napiszemy to bedzie jak wrozenie z fusów.. rownie dobrze patrzac w szklanke po kawie moge powiedziec tak to ciaza, albo niema ciazy.

PostWysłany: Nie Wrz 05, 2010 4:44 pm    Temat postu: POMOCY !!!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam mam na imie Patrycja i potrzebuje szybko wiedzieć. Dostałam okres 1 września a skończył mi sie 3 września tylko mam 3 dni. A zaraz po okresie zrobiłam sex z Chłopakiem i wyprysk był aż czułam. I prosze mi powiedzieć czy jestem czy nie ?
Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Wrz 05, 2010 4:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A Ty masz 10 lat? Bo piszesz niezrozumiale...
Powrót do góry
papatka123

PostWysłany: Nie Wrz 05, 2010 5:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie mam 10 lat. I teraz sie pytam czy zaraz po okresie moge byc w ciązy czy nie ?? Bo jak mi koleżanka mówiła to podobno moge byc bo to sa dni płodne a teraz całkiem sie pogubiłam...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 7 z 41