Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży part.27

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Nie Wrz 05, 2010 5:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Patka to sie pod ostrzezenie nadawa Confused Przeczytaj regulamin forum a potem pisz posty :/ Pisalas w innym dziale dostalas odpowiedz! Skoncz robic syf na forum.
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Nie Wrz 05, 2010 5:19 pm    Temat postu: Re: POMOCY !!!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

papatka123 napisał:
Witam mam na imie Patrycja i potrzebuje szybko wiedzieć. Dostałam okres 1 września a skończył mi sie 3 września tylko mam 3 dni. A zaraz po okresie zrobiłam sex z Chłopakiem i wyprysk był aż czułam. I prosze mi powiedzieć czy jestem czy nie ?

Po pierwsze zadajesz te same pytania w kilku działach a to już naruszenie REGULAMINU , po drugie przeczytaj to co napisałaś i zastanów sie czy to jest logiczne zdanie?
Zanim rozpoczniesz "robić sex z chłopakiem" jak piszesz Shocked to zapoznaj sie z funkcjonowaniem swojego organizmu, poczytaj o możliwościach zapłodnienia itp. Zero wiedzy ale do sexu każdy jest pierwszy i dorosły. Powodzenia w dalszym niezabezpieczonym współżyciu

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Nie Wrz 05, 2010 7:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak to dziecko nawet nie wie co to jest "Cykl miesieczny". A za seks sie zabiera...

Tak sie rodzi PATOLOGIA... dziecko szkoly nie skonczylo bo nie sadze zeby dorosla kobieta nei miala takiej wiedzy... zabiera sie za seks w dodatku niezabezpieczony, zajdzie w ciaze i co? Co wtedy? Albo odda albo co gorszego z nim zrobi... bo nie bedzie gotowa na to psychicznie... dzieciarnia do ksiazek a nie do seksu Confused

Matko boska gdzie te dzieci maja mozgi? One mysla innymi czesciami ciala bo glowa to napewno nie Confused

Gotuje sie we mnie jak czytam takie cos
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Wrz 05, 2010 9:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

heheh widac ze nie masz nawet 15lat a sex z nieletnia jest karany wiec zastanow sie czy chcesz aby Twoj chłopak trafił za kratki?
po 2gie.. skoro masz okres 3dniowy to moze i masz krotkie cykle a skoro sa krotkie to w ciaze mozna zajsc nawet w ost.dzien okresu,pod warunkiem ze wytrysk był w srodku.
Wytrysk a nie wyprysk.wyprysk to mozna miec na twarzy RazzRazz

Powrót do góry
k23

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Wrz 06, 2010 10:24 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam,
Chcialabym opisac i moj przypadek,
zabezpieczony stosunek, peknieta prezerwatywa, final w srodku..., Teoretycznie dni plodne, praktycznie nie wiadomo bo mam nieregularne bardzo cykle, raczej dlugie (ok 30-40dni).
Ok 20h pozniej escapelle.
2 czy 3 x w zyciu zdarzylo mi sie juz brac escapelle, zawsze bylo tak ze po 3-4 dniach dostawalam takiego lekkiego krwawienia, ze skutkow ubocznych mialam po prostu uczucie mocne ze nadchodzi @ (czestomocz, opuchniecie, uczucie ze zaraz juz bedzie).
Od dnia po stosunku mialam takie uczucie lekkiego skurczu w brzuchu, minelo, pare dni pozniej ze 2 bolala mnie glowa. Obecnie mam klucie jakby w jajniku po prawej stronie (tylko) i jestem strasznie zmeczona, jak poczytalam to zmierzylam temperature na wszelki i wczoraj wieczorem 36,8, rano zaraz po obudzeniu o 7:30 dzis 36.3, teraz o 10 juz 36.9, bola mnie piersi, sa bardziej tkliwe zwlaszcza z zewnetrznej strony - choc wiekszosc z tego moze powodowac takze escapelle, to wiem.
Mija 7 dzien od wziecia, po drodze mialam uczucie ze zaraz bedzie okres (az chodzilam z wkladka higieniczna czujac ze juz zaraz), nie pojawil sie, ciezko mi tez powiedziec kiedy powinien pojawic sie ten wlasciwy.
Zaczynam miec lekka paranoje, chociaz tragicznie sie ciazy nie obawiam, jest mi troche nie w czas...na wszelki wypadek nie spozywam alkoholu.
W zasadzie test moge zrobic dopiero za 1,5tyg ale zastanawiam sie jaka mam szanse na ciaze, czy ktos mial podobne odczucia/wydarzenie?
dzieki za wszelkie odp i sugestie, pozdrawiam
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Pon Wrz 06, 2010 10:34 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

k23 - skoro zażyłaś escapelle odpowiednio szybko to nie powinnaś mniec powodów do obaw, wszystkie objawy są prawdopodobnie sygnałami zbliżającego się okresu .. i temperatura powinna byc mierzona rano, zawsze o tej samej porze (z tego co mi wiadomo w ustach albo odbycie) .. piszesz, że masz długie i nieregularne cykle, więc nie wiadomo kiedy okres może nadejśc.
k23

PostWysłany: Pon Wrz 06, 2010 11:10 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

martwi mnie ze tak jak opisalam branie escapelle zwykle wczesniej dawalo "efekty" Confused
temp mierze w ustach, w takim razie jutro o 10 powtorze pomiar, bo zawsze po nocy mam mocno zanizona temperature Wink
wiem ze moje samopoczucie nie jest tez zwiazane z jakims mega stresem bo tak naprawde nic strasznego sie nie stanie, po prostu juz bym chciala 'wiedziec na czym stoje' Wink
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pon Wrz 06, 2010 12:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale teraz mogło dać inne efekty Wink. Jeśli tabletkę wzięłaś prawidłowo to szans na ciąże praktycznie być nie powinno. Objawy jakie opisujesz to typowe objawy przed okresowe. Temperaturę mierzymy zawsze o stałej porze rano przed wstaniem z łózka w ustach, odbycie lub pochwie(tu najlepszy pomiar) . Tempka im późniejsza godzina tym wyższa.

Powrót do góry
filipinka0

PostWysłany: Pon Wrz 06, 2010 6:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czesc
8 sierpnia dostałam okres, krwawienie skonczylo sie mniej wiecej 12/13 sierpnia potem bylo lekkie plamienie. 14 sierpnia pieścilismy się(on pocierał penisem o moje pośladki, krocze) z chlopakiem, obojgu nam wydaje sie ze nie mial wytrysku jednak bylismy troche pijani i ciężko powiedziec to z 100 % pewnoscia. Zastanawiam sie czy jest możliwość zebym zaszla w ciąze cykle mam nie regularne i w ostatnich miesiacach wygladaly nastepująo: (od stycznia do lipca/sierpnia) 28, 31, 25, 32, 30, 35 i 32. Ciężko mi powiedzieć czy miałam dni płodne czy nie. 7 dni po tym wydarzeniu zrobilam test ktr=ory wyszedl negatywnie, 3 dni pozniej powtorzylam go i wynik również był negatywny dzień pózniej byłam u ginekologa ( nie wspominajac mu o obawach zajścia w ciąże) na badaniu ginekologicznym (jestem dziewicą) które doktor przeprowadzila przez odbyt stwierdzajac ze wszytko jest w porzadku. Odczuwam bóle jajników i podbrzusza, parcie na pęcherz i od 29 nudności. Mam również wzdęcia oraz zaparcia. 30 sierpnia ponownie zrobiłam test który znów wyszedł negatywny. Testy były róznych firm.

Nie powielaj tych samych postów i pytań w kilku tematach. Wystarczy napisać w jednym. Jeśli tylko będzie ktoś na Forum, to na pewno odpowie.

Zapoznaj się z REGULAMINEM, który zaakceptowałaś podczas rejestracji.

Zbędny post skasowałam / nowicjuszka
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Pon Wrz 06, 2010 9:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

filipinka0 - myślę, że w Twoim przypadku ciąży nie ma, ponieważ wszystkie testy wyszły negatywnie, a pełnego stosunku z wytryskiem w środku jako tako nie było .. na przyszłośc lepiej nie zabierajcie się do tych rzeczy po alkoholu Mr. Green

Kamila111 - ciąża wykluczona, śpij spokojnie Wink
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 8 z 41