Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży part.27

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tomekp

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Wrz 07, 2010 7:46 am    Temat postu: To choroba czy byc moze oznaki ciazy? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam.

Moja dziewczyna od okolo 3 miesiecy jak sama okreslila ma "troche inne okresy" w dodatku przestalo miedzy nami dochodzic do inicjacji seksualnych ostatnio ze wzgledu na to ze boli ja bardzo pochwa na samym poczatku kiedy czlonek sie tam znajdzie. Teraz pobolewa ja brzuch co jakis czas lekko i bardzo czesto oddaje mocz nawet co godzine. Jak lekarz zlecil jej badanie moczu to okazalo sie ze ma krew w moczu. Poza tym kiedys na USG wyszlo jej ze ma piasek na nerkach. Zapalenie pecherza nie jest to na 100% poniewaz miewala czasami i jest w stanie rozroznic. Czy jakiekolwiek objawy z tych co wypisalem moga swiadczyc o ciazy czy to jakies zapalenie badz od nerek cos? Oczywiscie wizyta jest nieunikniona dla upewnienia i porobienia badan ale czy ciaza wchodzi w gre? Bylbym bardzo wdzieczny jesli uzyskam odpowiedz Smile

--Proszę przeczytać REGULAMIN FORUM! Nie zakłada się nowych tematów skoro istnieją pokrewne---tosia81
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Wto Wrz 07, 2010 3:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tomekp - ma "dziwne" okresy, tzn. jakie ? mało obfite ? ma plamienia zamiast okresu ?
po za tym nie opisujesz czy mogło dojśc do ewentualnego zapłodnienia i czy była sytuacja, która mogłaby doprowadzic w wyniku do ciąży ..

choc moim zdaniem Twoja dziewczyna ma jakiś problem z nerkami, ponieważ piszesz, że wykryto u niej krew w moczu oraz piasek w nerkach ..
Konstanth222

PostWysłany: Sro Wrz 08, 2010 4:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przypomne z kiedyś "Mam pytanko, pieściłem się ze swoją dziewczyna, i emocje nas troche poniosły, tzn.. wydobywał mi się proejakulat, mój penis był czerwony i ogólnie był mokry. Moja dziewczyna na mnie siedziała i TROCHE wsadziłem jej penisa do pochwy, dosłownie 4-5 centymetrów, nie przebiłem jej błony tak więc jest jeszcze dziewicą, trwało to około 5-7 sekund... Czy jest możliwa ciąża? martwimy się. Dodam też że robiliśmy to 7-8 dni przed okresem, okres był dosc słaby i krótki, bo miesiąc temu miała bardzo mocny."

Test zrobiliśmy 15-16 dni po.. wyszedł negatywny, jednak jej spóźnia sie okres.. ma nieregularne, ale czy powtórzyc drugim testem?
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sro Wrz 08, 2010 5:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli nie bylo wytrysku nie ma mozliwosci ciazy a test wyszedl wiarygodny

PostWysłany: Sro Wrz 08, 2010 5:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Konstanth222 - nie ma szans na ciążę, ponieważ:

- były do dni niepłodne,
- nie było wytrysku,
- test wyszedł negatywny,
- dziewczyna miała okres.
Konstanth222

PostWysłany: Sro Wrz 08, 2010 5:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wy tutaj, mądrzy, obeznani, inteligentni piszecie co wiecie... a moja luba wyczytała pierdoły że bez wytrysku można zajsc, i upiera sie o drugi test. Tłumaczyłem, wyjaśniałem.. ona hardo pozostaje przy swoim, no cóż. A spóźniający sie okres pare dni? 2 tygodnie temu była na obozie.. zmiana klimatu?

Dodano po 36 sekundach:

Plus123

Dni własnie byly płodne Sad
Powrót do góry
Plus123

PostWysłany: Sro Wrz 08, 2010 5:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Konstanth222 - miała dni płodne ? ale to nie ma nic do rzeczy Wink

gdyby tak zachodziło się w ciążę to by co druga nastolatka śmigała z brzuchem, uwierz mi.

jeśli dziewczyna chce wyrzucic pieniądze z błoto przeznaczając je na drugi test to jej pozwól, ale jestem na 100 % pewna, że test wyjdzie negatywny.

a zmiana klimatu, upały jak najbardziej mogą wpłynąc na okres lub zmniejszyc jego obfitośc ..

i rada ode mnie: niech dziewczyna przestanie czytac na forach, stronach internetowych o ciąży i o zachodzeniu w ciąże, bo jeszcze bardziej sobie zresetuje mózg i będziesz miał z nią jeszcze większe utrapienie jak sobie wbije do głowy pierdoły.
Konstanth222

PostWysłany: Sro Wrz 08, 2010 5:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dobrze Very Happy dziekuje! :*
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sro Wrz 08, 2010 6:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Konstanth222 spokojnie, daj poczytac dziewczynie ten watek Smile Moze to ja uspokoi Smile
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Wrz 08, 2010 10:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dawaj dziewczyne tutaj do nas - niech poczyta conieco Smile u nas bzdur nie ma Smile a jak zdarza sie to od razu autorow stawiamy do pionu Razz

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 9 z 41