Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży part.28

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
proglem

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Sty 03, 2011 11:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

miala dni plodne . ale juz sie jej konczyly a cykle ma przewaznie 28 dni
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Sty 03, 2011 11:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dokładnie ktory to był dzien...

i powiedz czy ja dobrze zrozumiałam to co pisałes:
- uprawialiscie petting
- potem dostałes wytrysku
- potem sperme z palcow wprowadziłes do pochwy
- potem nastapił sex z gumka

tak? czy cos zle zrozumiałam...

Powrót do góry
proglem

PostWysłany: Pon Sty 03, 2011 11:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bylo to w piatek... bylo to tak najpierw uprawialismy petting. za jakies pół i zdecydowalismy sie na przebicie... na poczatku dotykalem czlonkiem jej okolice intymne ale to byla chwila i w tedy cos moglo tam zostac (ale jak sprawdzałem na poczatku to nic u mnie nie bylo, tylko pozniej wydzielina partnerki..) i po chwilowym dotykaniu zalozylem gumke i do piero w tedy zaczelismy przebijac blone... i chodzi m i o to czy jak tam cos zostalo to moglo zostac wepchniete przez czlonka?? ale zanim zalozylem gumke i zanim przebilismy blone to plemiki ktore mogly tam byc przez ten czas mogly nie przerzyc bo byly na powietrzu...
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Sty 04, 2011 12:00 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

proglem napisał:
chodzi m i o to czy jak tam cos zostalo to moglo zostac wepchniete przez czlonka??

mogło.wlasnie tak dochodzi do zaplodnienia..
pod warunkiem ze była to sperma a nie podniecenie.

Powrót do góry
proglem

PostWysłany: Wto Sty 04, 2011 12:02 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale po peetengu wycieralem czlonka... a przed dotykaniem jej okolic intymnych nic na nim nie mialem... a dotykanie trwalo chwile...
i partnerka jeszcze w trakcie byla w lazience odddac mocz... tylko nie pamietamy czy to bylo juz po przebiciu blony czy jeszcze przed..
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Sty 04, 2011 2:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

skoro nic nie miałes to nie ma mowy o ciazy..

Powrót do góry
sswweett

PostWysłany: Wto Sty 04, 2011 11:01 pm    Temat postu: duzy ból podbrzusza i pleców + spóźniający się okres Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej,
na pewno pomyślicie, że jestem jakaś nienormalna skoro po 2 dniach czekania na okres otwieram wątek i was męczę
Chodzi o to, że nie pamiętam abym miała kiedyś spóźnioną miesiączkę.
Zawsz wszystko chodzilo jak w zegarku a teraz? Od 4 dni masakra z bolem podbrzusza. Rajstopy mnie drażnią, mimo , że noszę praktycznie codziennie. Mam wrażenie że gumka mnie zaraz zmiażdży
Piersi wrażliwe, obolałe i napuchnięte, boli mnie brzuch na dole szczególnie prawa strona
, nerki albo odcinek lędźwiowy- ciężko mi określić. Wszystko to dawało mi wrażenie zbliżającego się okresu- w końcu co miesiąc tak było. Ostatnio zaszalałam z moim ukochanym więc myślałam że to może ciąża ale test to wykluczył.
CO to może być ? Nie latałam nie biorę tabletek
ani nie stresowałam się więc skąd to małe opóźnienie i przedlużające się objawy
przedmiesiączkowe ? Może ktoś miał tak samo?

Nie wiedziałam gdzie zamieścić temat więc dałam tu, jak coś to będę wdzięczna za przeniesienie do odpowiedniego działu.
Dziękuję Smile

Każda odpowiedź cenna Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Sty 04, 2011 11:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sswweett napisał:
Ostatnio zaszalałam z moim ukochanym więc myślałam że to może ciąża ale test to wykluczył.

ilodniowe masz cykle?
zaszalałas tzn co? był wytrysk w srodku? jesli nie to napewno nie ciaza. a test robi sie najwczesniej po 16dniach. wg mnie to jakies przemeczenie,moze chora bedziesz..

Powrót do góry
sswweett

PostWysłany: Wto Sty 04, 2011 11:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak w dni płodne było z finałem w środku.
Test robiłam po ok 12 i to nie z samego rana tak jak powinnam.
Po teście zwątpiłam dltaefo też zaczęłam doszukiwać się innych możliwości.
Już sam ból podbrzusza z rajstopami które przy lekkim ucisku doprowadzają mnie do furii to dla mnie nowość. Może faktycznie choroba jakaś się zbliża, dziękuję za odpowiedź Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Sty 04, 2011 11:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sweett a to zmienia postac rzeczy.
powtorz test za pare dni bo wykonałas za wczesnie.
skoro był wytrysk i dni płodne to liczycz sie z mozliwoscia zostania mama,tak? Wink

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 11 z 40