Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
justyś00
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Sty 05, 2011 11:29 pm Temat postu: |
|
|
w każdym badz razie mialam dni plodne, wytrysk byl na zewnatrz ale bałam sie płynu przed wytryskiem, gdyż wyszedl na styk... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Sty 06, 2011 11:53 am Temat postu: |
|
|
aha.. to rzeczywiscie niebezpieczna sytuacja.ja bym po 16dniach zrobila test,ale wg mnie wszystko jest ok. a w ktorej godz zazyłas esc?? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kamila111
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sty 06, 2011 5:59 pm Temat postu: |
|
|
czy seks 10 dni przed okresem przy 31 dniowym cyklu jest bezpieczny, czy to jeszcze ryzykowne? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Czw Sty 06, 2011 6:25 pm Temat postu: |
|
|
niby bezpieczny ale nigdy nic nie wiadomo. juz o wiele bezpieczniej to 5 dni..z 10cioma roznie bywa, wystarczy sie sie przesunie owulka i wyliczenia szlag trafi _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
justyś00
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sty 06, 2011 11:06 pm Temat postu: |
|
|
kochalam sie w sobote tak ok. 20.00 a tabletke zażyłam w poniedzialek ok. godz 17.00 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Czw Sty 06, 2011 11:08 pm Temat postu: |
|
|
aha to powinnas zdazyc chociaz zdarzył sie przypadek ze dziewczyna wzieła esc w 16h i urodziła synka jednak badzmy dobrej mysli _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aneta1740
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Sty 07, 2011 4:12 pm Temat postu: |
|
|
Witam mam dziwną sytuacje i mam nadzieję że ktoś mi doradzi
Otóż tak :
Wiem że brak okresu nie oznacza zaraz ciążę czytałam trochę na ten temat i wiem że własnie brak okresu może mieć różne przyczyny
więc tak ostatni okres pojawił sie u mnie ok 17 listopada trwał normalnie ok 5 dni i wszystko było ok natomiast w grudniu już się nie pojawił okres niby były objawy bóle brzucha pleców itp ale okres można powiedzież że był pusty ale to nie jest jedyny powód do niepokoju niestey traz ok jakis 4 dni jest mi słabo niedobrze nie wiem czy to są nudności czy tylko mi sie wydaje cały czas chce mi sie spac jestem zmeczona i co kolwiek bym chciała zjeśc nie moge bo zaraz mi robi sie nie dobrez mam zawroty głowy muszę usciąś dopiero przechodzi napady ciepła strasznie czasami nawet goraczka n ie wiem miem co sie dzieje ?? Normalne objawy ciąży ale o tym raczej nie może byż mowy ponieważ mój chłopak ma z tym problemy leczy sie i w tym momencie lakarz mu powiedział że nie może miec dzieci wiec nie wiem co sie dziej pomózcie mi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Pią Sty 07, 2011 4:47 pm Temat postu: |
|
|
Aneta1740, doszło do stosunku ? różne są przypadki w życiu i możliwe, że akurat jesteś w ciąży ? skoro do tej pory nie masz okresu, a miałaś ostatnio 17 listopada to czemu dziewczyno nie udałaś się do ginekologa ani nie wykonałaś testu ciążowego .. ? radzę Ci jak najszybciej go zrobić lub jak najszybciej zarejestrować się do lekarza .. inaczej nie sprawdzisz co Ci dolega _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tiestol11
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Sty 07, 2011 4:55 pm Temat postu: Problem z Okresem błagam o pomoc HELP |
|
|
Więc chciałbym napisać, że mojej dziewczynie spóźnia się okres. Ma go często niereguralnie. Czasami były w tamtym roku takie przypadki że dostawała w 25 dzień od wystąpienie poprzedniego okresu a czasami było raz tak że dostała aż 39 dni, na ogół jej się wacha od 28 do 31 i 32. W tym miesiącu znów nie widać okresu a dziś jest już 34 dzień bez miesiączki. Wszystkie jej okresy sobie notuje na wykresie i jestem zaniepokojony ta sytuacją. Jak był teraz poprzednio okres to na dzień przed jego końcem (czyli w 7 dniu od wystąpienia okresu) robiliśmy to od tyłu a poźniej już nic, choć mój członek raz wyskoczył z jej pupy i otarł się o dziurke do pochwy, jednak z czego czytałem na forum to w tym płynie z członka nie ma plemników, więc raczej się nie obawiam. W całym miesiącu nie było żadnych wytrysków w okolicach pochwy. Inna zabawa była w 28 dni jednak to bvła zabawa z palcami do dziurki a rączki przed tym umyłem Poza tym w 29 dzień postanowiliśmy zrobić test jednak był on zrobiony około 17 wiczorem wyszedł NEGATYWNIE, poźniej zrobilismy test w 31 dzien około 12 w dzień (zalecają jego powtózenie po 48 godzinach) także wyszedł negatwyny. Poczekaliśmy do dzisiaj rano (34 dzień) i z porannego moczu 3 test także wyszedł negatywny. Testy były płytkowe każdy inny i każdy wyszedł neagtywnie, na każdym była jedna wyraźna kreska na polu C, tej drugiej nie było nawet w minimalnym stopniu widać. Moja dziewczyna mówi że miała dużo stresu w grudniu i to mogło przesunąc jej okres. Persi ją dość bolą jak się dotyka, jednak jakiś nabrzmiałych czy opuchniętych nie ma (bo czasami takie objawy piszą kobiety w ciąży), poza tym czasami ma bóle brzucha ale żadko i myśle że to może być wynik nie strawności. Jeżeli chodzi o śluz to jest raczej przeźroczysty, a tym miesiącu jest często senna. Ludzie czy mam się czego obawiać pomóżcie prosze, słyszałem także że stres przed dniami płodnymi może przesunąć okres o tydzień nawet, natomiast stres po dniach płodnych nie wpływa na okres.
PS. Jeżeli to nie ciąża to chciałbym sie dowiedzieć co może być przyczyną u mojej dziewczyny tak nie reguralnych okresów, co jej może grozić jeśli nic z tym nie zrobi. Pozdrawiam i licze na szybka odpowiedź.
---REGULAMIN wypada przeczytać . Nie zakładaj nowych tematów skoro istnieją pokrewne.---tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kamila111
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Sty 07, 2011 6:11 pm Temat postu: |
|
|
to zaczynam się bać, ale wytrysku nie było wcale, więc? dopiero jakies 15 minut później ale nie we mnie.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|