Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 13)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Lip 05, 2008 8:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

gosiunia najwazniejsze to to czy wytrysk był w srodku? jesli tak to szanse na ciaze sa duze gdyz plemniki w sluzie sa zdolne przezyc do 72h a nawet wiecej... a Ty byłas na 3 dni przed wiec sama rozumiesz..

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
monikaaa37

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Lip 06, 2008 12:18 am    Temat postu: Re: POMOCY!!!!!!!!!!!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Buczek napisał:
Witam Smile Mam pytanie...Ostatni zaszalałam z moim chłopakiem i On nie jest pewien czy coś mu nie wyciekło:(Ja miałam teoretycznie gęsty śluz i raczej niepłodne dni>Nie wiem co mam mysleć? Proszę o radę:

---edit by Pituszka
Temat przenosze do pokrewnego w dziale Objawy ciazy.

jezeli by sie spusil zobaczyla bys na 10000% !!! przeciez to jest normalne...
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Nie Lip 06, 2008 9:31 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie zgodze sie z Toba. Przed samym wytryskiem oga uwalniac sie juz plemniki u mezczyzny i nie zawsze on to czuje. Rzadko ale zdarza sie Smile i takie plemniki tez sa zdolne by zaplodnic komorke jajowa.
Powrót do góry
KASIAK1

PostWysłany: Nie Lip 06, 2008 12:43 pm    Temat postu: ciąża??? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, staramy się z mężem o dziecko, 10 czerwca miałam okres a od 20 czerwca, podczas dni płodnych kochałam się z mężem codziennie, czy jest szansa, że nam sie udało??? wczoraj zrobiłam test, ale wyszedł negatywny, ale chyba jest jeszcze za wcześnie. Przedwczoraj wymiotowałam, ogólnie jestem ciągle zmęczona i mam straszny apetyt. Czy to oznaki ciąży?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Lip 06, 2008 3:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kasiak1 test robisz najwczesniej po 12 dniach od stosunku ale najlepiej w dniu okresu. jesli trafiliscie na owulke to sa szanse na ciaze - dlaczego nie ? Smile zycze powodzenia Exclamation

Powrót do góry
KASIAK1

PostWysłany: Pon Lip 07, 2008 8:41 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no nic z tego.. dostałam okres... niestety wszystkie te oznaki były mylące... no cóż, widać jeszcze nie teraz pisany nam jest dzidziuś, bedziemy próbowali dalej Wink
Powrót do góry
anika83

PostWysłany: Pon Lip 07, 2008 9:34 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witaj w klubie ja dostałam @ w piątek o 4 dni za wcześnie,a miało jej nie być wcale Crying or Very sad .a przy okazji mam w związku z tym pytanie: odstawiłam tabletki,kochałam się w dni płodne, dostałam @,ale jakąś dziwną.zawsze miałam skąpe krwawienia, ale teraz to już przegięcie- wykpiłabym się max dwiema podpaskami przez te 4 dni i noce.co do diabła?! i nie była boląca a przed tabletkami był kosmos, nawet czasami jak już je brałam to nie bgyło za super.może ktoś mi podpowie czy to normalne????
Powrót do góry
antiqa

PostWysłany: Pon Lip 07, 2008 3:27 pm    Temat postu: czy to może być ciąża? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie.. kochałam się z chłopakiem. on miał na sobie prezerwatywe, ja miałam teoretycznie dni niepłodne (okres) i przed wytryskiem wyjął go z pochwy. sprawdziłam prezerwatywe i nie była dziurawa ani uszkodzona. od tego stosunku minął niecały miesiąc. miesiączke miałam dostać 4 dni temu, jednak do tej pory jej nie mam. ostatnio miałam zaburzenia cyklu bo 2 mies temu miałam cykl 32 dni a miesiąc temu miałam cykl 26 dni. do tego zauważyłam że z sutków po naciśnieciu wydobywa się minimalnie praktycznie zerowo jakaś wydzielina. jak wyżej wspomniałam spóźnia mi isę okres ale mam takie objawy jak przed: bóle jajników i piersi. Czy mogę być w ciąży? Sad
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Pon Lip 07, 2008 3:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

antiqa nie jestes w ciazy bo wytryk byl na zwnatrz wiec skad zaplodnienie? Okres spoznia sie ze stresu. Uwierz ze on naprawde moze sie spozniac przez ten glupi stres..nie ma powdow do obaw. Rozluznij sie i @ wpadnie, pozdrawiam
Powrót do góry
antiqa

PostWysłany: Pon Lip 07, 2008 3:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pinezka dzięki za słowa otuchy. stresuje się tak ponieważ prezerwatywa tak jak nic nie daje 100 % pewności. ale masz racje stres mam ogromny ale już poczułam się lepiej Smile napisze jeżeli się pojawi Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 4 z 41