Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jacka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Wrz 05, 2008 9:11 pm Temat postu: czy to ciaza? |
|
|
miałam @ 19 sierpnia..., skonczyła mi sie 23 ...od tego czasu kochałam sie z moim chłopakiem codziennie do 29 sierpnia....(.do konca).czy moge byc w ciąży?-bardzo tego pragniemy...
---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce |
|
Powrót do góry |
|
|
|
slobodzinski
|
Wysłany: Pią Wrz 05, 2008 9:12 pm Temat postu: czy to ciaza? |
|
|
Witam. Mam pytanie. Moja dziewczyna miała okres ostatni dzień 10 sierpnia a dostała go 6 sierpnia. Wtedy też wyjeżdzaliśmy na wczasy do Chorwacjii właśnie 10 sierpnia. Dużo stresu przeżyliśmy. 2 dni po okresie kochaliśmy się i potem drugi raz 4 dni po odresie tj 12 i 14 sierpnia. Używaliśmy zabezpieczenia Patenteź oval + prezerwatywa dureź extra safe. Na dodatek wyszedłem wcześniej przed wytryskiem. Przyjechaliśmy do domu dnia 20 sierpnia. 25 sierpnia moja dziewczyna powiedziała że bolą ją jajniki i tak było przez okres 4 dni. Potem wszystko się uspokoiło . 3 września obudziła się i nie mogła spać. 4 września powinna mieć okres a zamiast tego wydobywał jej się jakiś dziwny śluz o dziwnym kwaśnym zapachu mówi że inny był niż wszystkie, Hm a dzisiaj tj. 5 września pisała mi że jest bardzo śpiąca. Czy to szkoła i stres przed maturą i prawem jazdy które zdaje w tym roku tzn tylko prawo jazdy w pażdzierniku a matura na wiosne Czy to może być ciąża. Proszę o odpowiedź.
---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Wrz 05, 2008 9:35 pm Temat postu: |
|
|
Jacka zalezy jak długie masz cykle...jesli trafiliscie na owulke to mozesz byc w ciazy ale najlepiej zrobic test w dniu spodziewanego okresu albo po 12 dnaich od stosunku powodzenia
słobodzinski nie ma co panikowac. wg mnie stres i tabsy powoduja opoznienie okresu.
sama kiedys uzywałam patenexow i spoznił mi sie ponad tydzien od tamtej pory nie uzywam . poza tym zmiana klimatu tez wpływa na przesuniecie wiec nie martwcie sie było bezpiecznie w ciazy nie jest _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Trans
|
Wysłany: Pią Wrz 05, 2008 10:04 pm Temat postu: |
|
|
Witam otóż tak...:
Kochałem się z dziewczyną(z prezerwatywa+wyciagniecie zaraz przed) jakoś 17 lipca 2x pod rząd oczywiście po 1 wypłukałem prysznicem przyrodzenie i ręce 4 razy... Okres miała jakoś 3 sierpnia a wcześniej jakoś 6-8 lipca nie pamiętam za bardzo...Ostatnio mi powiedziała że wymiotowała 2 razy 30 sierpnia i 2 września...Nie wiemy co myśleć za bardzo...Test czeka w domu jak wróci w pon to sprawdzimy i będzie 90% pewność...Proszę o wsparcie informacyjne |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nickinicki
|
Wysłany: Pią Wrz 05, 2008 10:05 pm Temat postu: |
|
|
witam
mam pytanie i proszę o pomoc dziś powinnam dostać okres, 2 dni temu robiłam test ciążowy i wyszedł pozytywnie ale druga linia był bladziutka i powtórzyłam to 1 dzień przed okresem i tez tak wyszedł i dziś tak samo wyszedł test jak myślicie czy to może być ciąza |
|
Powrót do góry |
|
|
|
adzia17
|
Wysłany: Pią Wrz 05, 2008 11:17 pm Temat postu: |
|
|
nickinicki: tak to raczej ciąża ale udaj się na badanie z krwi zazdroszczę tego szczęścia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kamilkka20
|
Wysłany: Sob Wrz 06, 2008 3:15 am Temat postu: |
|
|
dzieki za wsparcie zrobilam test ale wyszedl negatywny wiec mam nadzieje ze sie niemyli???ale dla pewnosci zrobie jeszcze jeden no mam zamiar isc do lekarza ale dopiero za 3tyg wracam do polski i wtedy a czy przez ten sluz okres moze mi sie spoznic??? albo moze wystepowac bardzo slaby z tym brazowym sluzem bo ja juz sama niewiem |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nickinicki
|
Wysłany: Sob Wrz 06, 2008 7:25 am Temat postu: |
|
|
hej zrobiłam dzisiaj test wyszły dwie duże wyraźne kreski ))) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 06, 2008 8:31 am Temat postu: |
|
|
nicki wiec wszystko jasne szykuj pokoik hehe
trans jesli było wszystko ok to czego sie martwisz? wymioty nie musza koniecznie swiadczyc o ciazy.... moze zatruła sie czyms? jesli gumka nie pekła, nie doszlo w srodku do wytrysku to w ciazy napewno nie jest. okres tez miala wg mnie wszystko ok. mozna zrobic test po 12 dniach od stosunku lub w dniu spodziewanej miesiaczki _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Trans
|
Wysłany: Sob Wrz 06, 2008 10:42 am Temat postu: |
|
|
No niby ok wytrysk poza,guma nie pękła itd ale z tego co mi wiadomo kobiety mogą mieć do 3 okresów podczas ciąży ale nie zawsze... Mam parę nurtujących mnie pytań:
Po 3-5 minutowym płukaniu penisa mogły by zostać jakieś plemniki na nim lub na ręce którą "dotykałem" go(po umyciu rąk 4 razy z mydłem)?
Dziewczyna mówi że rano jej się kręci w głowie i że dzisiaj rano się cieszyła a tak koło 13 chciało jej sie płakać itd...
No niby nie ma się co martwić na zapas ale już takie życie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|