Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 14)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kasiax33

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Sie 30, 2008 8:15 pm    Temat postu: Bolący jajnik ! :( ciaza.? ! :( Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A wiec tak : kochałam sie z moim chłopakiem.. okres skończył mi sie dzien wczesniej Smile. Tym razem sie nie zabezpieczylismy, ale nawet gdy sie zabiezpieczamy on nie konczy we mnie Smile alee.. tearz z innej beczki .. dzis strasznie mnie cos boli z prawej strony u dołu tak przy biodrach.. sadze ze to jajnik.! ból nasila sie gdy sie załatwiam Sad co to moze oznaczac? czy to zanczy ze jestem w ciazy.?;( Shocked
dodam, ze mam dopiero 16 lat Sad a z moim chłopakiem kochamy sie raz na pół roku albo zadziej Smile

----edited by emilka----
temat przeniosłam do innego działu i tematu specjalnego
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pinezka
Gość

PostWysłany: Sob Sie 30, 2008 10:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli masz regularne cykle to marne szanse na ciaze. A co do jajnika to napewno nie boli on od ciazy tylko moze owulka sie zbliza. Objawy ciazy nie wystepuja nastepnego dnia.
Powrót do góry
majorek

PostWysłany: Wto Wrz 02, 2008 5:44 pm    Temat postu: wielka prosba czekam na szybka odpowiedz Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie czy jesli w jednym dniu co zjadlam to wymiotowalam nawet napic sie nie moglam bo wszystko oddwalam przez caly dzin i noc na drugi dzien o 6 rano mialem wymioty zulcia i pozniej juz bylo ok i zaczelam jesc jak slon duzo do godziny 15 (2kanpaki,batoniki 2 pomiedory ze smitana i ogorki ze smietana chlep wedline i to wszystko do godziny 15 jedzac to caly czas bolal mnie brzuch podczas konsumancji i troche po ale pozniej ustawal) mialem stosunek z chlopakiem 17 sierpnia a okres skonczyl mi sie 10 sierpnia czy ktos mi moze powiedziec czy jestem w ciazy??

----edited by emilka----
temat przeniosłam do tematu specjalnego
Powrót do góry
slobodzinski

PostWysłany: Sro Wrz 03, 2008 8:45 am    Temat postu: Czy to ciąża Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Mam pytanie. Moja dziewczyna miała okres ostatni dzień 10 sierpnia a dostała go 6 sierpnia. Wtedy też wyjeżdzaliśmy na wczasy do Chorwacjii właśnie 10 sierpnia. Dużo stresu przeżyliśmy. 2 dni po okresie kochaliśmy się i potem drugi raz 4 dni po odresie tj 12 i 14 sierpnia. Używaliśmy zabezpieczenia Patenteź oval + prezerwatywa dureź extra safe. Na dodatek wyszedłem wcześniej przed wytryskiem. Przyjechaliśmy do domu dnia 20 sierpnia. 25 sierpnia moja dziewczyna powiedziała że bolą ją jajniki i tak było przez okres 4 dni. Potem wszystko się uspokoiło . Dziś w nocy tj. 3 września obudziła się i nie mogła spać. jutro wypada jej okres, lecz nie ma objawó tak jak zawsze czyli bolącego brzucha. Czy to może być ciąża. Proszę o odpowiedź.

---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce Smile
Powrót do góry
introligator

PostWysłany: Sro Wrz 03, 2008 11:31 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Globulki + gumki ze środkiem plemnikobójczym + koniec na zewnątrz? No na bank ciąża moim zdaniem, bardziej dogodnych warunków do zapłodnienia nie widzę. Confused
Powrót do góry
kamilkka20

PostWysłany: Sro Wrz 03, 2008 9:58 pm    Temat postu: czy to ciaza??? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam wszystkich mam takie pytanie??kochalam sie z chlopakiem 2 ni po okresie i niby wszystkobylo ok tydzien pozniej uprawialismy petting i troszku mnie chyba zadrapal bo wystepowa u mnie teraz przed okresem 3dni brozowo-czerwony sluz??? a dotego okres dostaje 28-29 a dzis 3 i nic wlasnie sie boje czym to mzoe byc spowodowane czy jak ubieral tez prezerwatywe a potem po jakims czasie wlozyl palce we mnie czy przez to moglo sie cos dostac ???
poradzie mi czekam
Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Czw Wrz 04, 2008 1:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

eh ... mam spory problem

3 tygodnie temu kochalam sie z chlopakiem analnie. Doszedl do konca i potym poszlam sie wykapac. Troche pierdlam w wodzie i jego **** wydostala sie. Czy plemniki mogly przedostac sie do mojej pipy?? Czy jestem w ciazy?? dodam ze mialam okres. Boje sie bardzo pomozcie...

Wink
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Czw Wrz 04, 2008 4:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kamilkka20, mało zrozumiałam z Twojej wypowiedzi, więc po prostu zrób test ciążowy, ale wątpię, żebyś była w ciąży skoro była gumka, nie było stosunku, ale tak zagmatwanie to napisałaś, że tak naprawdę nie wiadomo co się wydarzyło..

Tvisha, myślę, że jesteś. powietrze z bąka mogło przenieść spermę z dużą prędkością do pochwy i mogło dojść do zapłodnienia. wtedy miałaś okres czy po tym zdarzeniu? RYZYKO JEST DUŻE! :D :P

--------edited by emilka-------
Tvisha, nie można się tak nabijać, mamy tutaj pomagać a nie naśmiewać się a jeszcze ktoś to przeczyta i pomyśli, ze tak można zajść w ciąże....

Ania1522

PostWysłany: Czw Wrz 04, 2008 4:46 pm    Temat postu: :( Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

10 sierpnia kochalam sie z moin chlopakeim a mamy juz 4 wrzesien a powinnam dostac okres 15 sierpnia a nadal nie mam ....czy moge byc w ciazy?? prosze o jak najszybsza odpowiedz:(

----edited by emilka----
temat przeniosłam do innego działu i tematu specjalnego
Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Wrz 04, 2008 5:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

emilka ... dzieki za odpowiedz. Poprostu probowalam sie postawic w sytuacji osob ktore wiedza co i jak a jednak dopuszczaja absurdy. Mimo wszystko nadal nie rozumiem co ich moze kierowac.

Ania 1522 podalas troche malo informacji by ocenic sytuacje. Mozliwosc ze owulacja sie przesunela zawsze jest mozliwa. Jesli kochaliscie sie do konca to mozesz byc ale nie koniecznie. Ja na twoim miejscu poszlabym do ginekologa by wykluczyc inne problemy hormonalne.
robilas test ?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 10 z 42