Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kasiax33
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sie 30, 2008 8:15 pm Temat postu: Bolący jajnik ! :( ciaza.? ! :( |
|
|
A wiec tak : kochałam sie z moim chłopakiem.. okres skończył mi sie dzien wczesniej . Tym razem sie nie zabezpieczylismy, ale nawet gdy sie zabiezpieczamy on nie konczy we mnie alee.. tearz z innej beczki .. dzis strasznie mnie cos boli z prawej strony u dołu tak przy biodrach.. sadze ze to jajnik.! ból nasila sie gdy sie załatwiam co to moze oznaczac? czy to zanczy ze jestem w ciazy.?;(
dodam, ze mam dopiero 16 lat a z moim chłopakiem kochamy sie raz na pół roku albo zadziej
----edited by emilka----
temat przeniosłam do innego działu i tematu specjalnego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sob Sie 30, 2008 10:31 pm Temat postu: |
|
|
jesli masz regularne cykle to marne szanse na ciaze. A co do jajnika to napewno nie boli on od ciazy tylko moze owulka sie zbliza. Objawy ciazy nie wystepuja nastepnego dnia. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
majorek
|
Wysłany: Wto Wrz 02, 2008 5:44 pm Temat postu: wielka prosba czekam na szybka odpowiedz |
|
|
mam pytanie czy jesli w jednym dniu co zjadlam to wymiotowalam nawet napic sie nie moglam bo wszystko oddwalam przez caly dzin i noc na drugi dzien o 6 rano mialem wymioty zulcia i pozniej juz bylo ok i zaczelam jesc jak slon duzo do godziny 15 (2kanpaki,batoniki 2 pomiedory ze smitana i ogorki ze smietana chlep wedline i to wszystko do godziny 15 jedzac to caly czas bolal mnie brzuch podczas konsumancji i troche po ale pozniej ustawal) mialem stosunek z chlopakiem 17 sierpnia a okres skonczyl mi sie 10 sierpnia czy ktos mi moze powiedziec czy jestem w ciazy??
----edited by emilka----
temat przeniosłam do tematu specjalnego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
slobodzinski
|
Wysłany: Sro Wrz 03, 2008 8:45 am Temat postu: Czy to ciąża |
|
|
Witam. Mam pytanie. Moja dziewczyna miała okres ostatni dzień 10 sierpnia a dostała go 6 sierpnia. Wtedy też wyjeżdzaliśmy na wczasy do Chorwacjii właśnie 10 sierpnia. Dużo stresu przeżyliśmy. 2 dni po okresie kochaliśmy się i potem drugi raz 4 dni po odresie tj 12 i 14 sierpnia. Używaliśmy zabezpieczenia Patenteź oval + prezerwatywa dureź extra safe. Na dodatek wyszedłem wcześniej przed wytryskiem. Przyjechaliśmy do domu dnia 20 sierpnia. 25 sierpnia moja dziewczyna powiedziała że bolą ją jajniki i tak było przez okres 4 dni. Potem wszystko się uspokoiło . Dziś w nocy tj. 3 września obudziła się i nie mogła spać. jutro wypada jej okres, lecz nie ma objawó tak jak zawsze czyli bolącego brzucha. Czy to może być ciąża. Proszę o odpowiedź.
---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce |
|
Powrót do góry |
|
|
|
introligator
|
Wysłany: Sro Wrz 03, 2008 11:31 am Temat postu: |
|
|
Globulki + gumki ze środkiem plemnikobójczym + koniec na zewnątrz? No na bank ciąża moim zdaniem, bardziej dogodnych warunków do zapłodnienia nie widzę. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kamilkka20
|
Wysłany: Sro Wrz 03, 2008 9:58 pm Temat postu: czy to ciaza??? |
|
|
witam wszystkich mam takie pytanie??kochalam sie z chlopakiem 2 ni po okresie i niby wszystkobylo ok tydzien pozniej uprawialismy petting i troszku mnie chyba zadrapal bo wystepowa u mnie teraz przed okresem 3dni brozowo-czerwony sluz??? a dotego okres dostaje 28-29 a dzis 3 i nic wlasnie sie boje czym to mzoe byc spowodowane czy jak ubieral tez prezerwatywe a potem po jakims czasie wlozyl palce we mnie czy przez to moglo sie cos dostac ???
poradzie mi czekam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 04, 2008 1:13 pm Temat postu: |
|
|
eh ... mam spory problem
3 tygodnie temu kochalam sie z chlopakiem analnie. Doszedl do konca i potym poszlam sie wykapac. Troche pierdlam w wodzie i jego **** wydostala sie. Czy plemniki mogly przedostac sie do mojej pipy?? Czy jestem w ciazy?? dodam ze mialam okres. Boje sie bardzo pomozcie...
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 04, 2008 4:34 pm Temat postu: |
|
|
kamilkka20, mało zrozumiałam z Twojej wypowiedzi, więc po prostu zrób test ciążowy, ale wątpię, żebyś była w ciąży skoro była gumka, nie było stosunku, ale tak zagmatwanie to napisałaś, że tak naprawdę nie wiadomo co się wydarzyło..
Tvisha, myślę, że jesteś. powietrze z bąka mogło przenieść spermę z dużą prędkością do pochwy i mogło dojść do zapłodnienia. wtedy miałaś okres czy po tym zdarzeniu? RYZYKO JEST DUŻE! :D :P
--------edited by emilka-------
Tvisha, nie można się tak nabijać, mamy tutaj pomagać a nie naśmiewać się a jeszcze ktoś to przeczyta i pomyśli, ze tak można zajść w ciąże.... _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ania1522
|
Wysłany: Czw Wrz 04, 2008 4:46 pm Temat postu: :( |
|
|
10 sierpnia kochalam sie z moin chlopakeim a mamy juz 4 wrzesien a powinnam dostac okres 15 sierpnia a nadal nie mam ....czy moge byc w ciazy?? prosze o jak najszybsza odpowiedz:(
----edited by emilka----
temat przeniosłam do innego działu i tematu specjalnego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 04, 2008 5:46 pm Temat postu: |
|
|
emilka ... dzieki za odpowiedz. Poprostu probowalam sie postawic w sytuacji osob ktore wiedza co i jak a jednak dopuszczaja absurdy. Mimo wszystko nadal nie rozumiem co ich moze kierowac.
Ania 1522 podalas troche malo informacji by ocenic sytuacje. Mozliwosc ze owulacja sie przesunela zawsze jest mozliwa. Jesli kochaliscie sie do konca to mozesz byc ale nie koniecznie. Ja na twoim miejscu poszlabym do ginekologa by wykluczyc inne problemy hormonalne.
robilas test ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|