Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 14)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jacka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Wrz 06, 2008 3:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

miałam 30 dniowy cykl......kochaliśmy sie od 6 do 12 dnia (wyjechaliśmy w Góry....nie wiem, czy miało to jakikolwiek wpływ....)mamy 14 letniego syna.....mam nadzieje, ze sie nic nie zmienilo od ostatniej ciazy....( wtedy gino mowil, ze jestem wiatropylna).......chce tego jak nigdy dotad....
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Wrz 06, 2008 3:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No wiesz możesz być ale niemusisz, zależy od szczęścia Smile powodzenia

trans wmawiacie sobie
megi210

PostWysłany: Sob Wrz 06, 2008 3:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witajcie Czesc wind_of_hope Kiedys napisalam, ze dam znac jak nam sie uda Smile Po 3 miesiacach i ostatnim pobycie nad morzem zrobilam test wczoraj i sa 2 piekne krechy Very Happy Pozdrawiam wszystkich i zycze powodzenia. [/img]
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Wrz 06, 2008 3:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jacka owulka wypada zazwyczaj ok.14 dnia cyklu wiec sa duze szanse ze poczeliscie fasolke Smile 3mam kciuki i powodzenia. zrob test po 12 dniach od stosunku.

Megi hejaaaa o ja ! Ty szczesciaro!!! Exclamation gratuluje Smile nie zapomnij tylko o naszym forum, mozesz tutaj wszystkie swoje objawy, watpliwosci opisywac- oczywiscie w odp. dziale Smile ciesze sie ze nosisz fasolke w sobie Smile ktory to tydzien?

Trans... okresy w ciazy ,...hmmmm jak juz to plamienia... Neutral. jesli jest sie w ciazy i ma okres normalny to cos jest nie tak. trzeba jak najszybciej do gina, zeby nie poronic... Neutral
co do plemnikow...gina w kontakcie z woda,wiec jesli umyłes sie dokładnie i to z mydłem to napewno "czysto" było, jednak nie wiem na 100% czy podczaas kolejnego stosunku w podnieceniu ich nie było... głowa do gory. zrobcie test

Powrót do góry
barbarka

PostWysłany: Sob Wrz 06, 2008 3:53 pm    Temat postu: ciaza? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

koncem czerwca pare razy kochałam sie z hłopakiem niestety bez zabezpieczenia, on dochodził dopiero po kilkunastu minutach wyjascia ze mnie, o ile wogóle był wytrtsyk bo zdazało sie ze nie. Po tym miałam dwie miesiaczki pierwsza napenwo normalna druga wydawała sie byc troszeczek mniej obfita ale nie pamietam dokladnie.teraz okres spóznia mi sie tydzien, zrobiłam kinder test coprawda popoludniu- wynik negatywny.. Dzis rano bobo test- ponoc bardzo wiarygodny tez wynik negatywny ale okresu jak nie było tak nie ma;/a to juz chyba 8 dzien;/ mozliwe jest zebym była w ciazy? dodam ze nie odczuwam zadnych objawów takich jak sennosc wymioty itp a to byłby ew juz 2 miesiac. Prosze o jak najszybsza odp.

---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce Smile

-----

a jakie jest to odpowiednie miejsce;p?

----edited by emilka----
właśnie tutaj. a ja posty połączyłam sobie o.
Powrót do góry
jacka

PostWysłany: Sob Wrz 06, 2008 5:07 pm    Temat postu: ... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

robiłam dziś test.....po tygodniu od 12 dnia cyklu....... Sad nici........

pragne tego jak nigdy niczego dotąd...........

----------

oddalabym wszystko, zeby tylko znów poczuć w sobie życie...coś pieknego, wspaniałego, miłość....., spełnienie... Crying or Very sad (masakra.....dół wszystkich dołów....)moje kochanie wyjeżdza znów na ile?, nie wiem......tak bardzo tego pragniemy, ze juz chyba nie wierze, ze sie uda.....)

-----edted by emilka-----
staraj się nie pisać kilku postów pod spodem. korzystaj z opcji "zmień"
Powrót do góry
nickinicki

PostWysłany: Sob Wrz 06, 2008 7:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziś byłam po wynik badania beta HCG i wyszedł 238,72 i dzwoniłam do lekarza i powiedział ze to może być 3-4 tydzień ciązy nie umie w to uwierzyć jestem taka szczęśliwa
Powrót do góry
adzia17

PostWysłany: Sob Wrz 06, 2008 9:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nickinicki: gratulacje :* mam nadzieje że i ja kiedys tego doswiadcze
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sob Wrz 06, 2008 11:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jacka, skoro masz cykle 30stodniowe, to powinnaś się kochać najintensywniej tak od 14-17dc a w ogóle, to nauczyć się obserwować śluz i mierzyć temperaturę - naprawdę pomaga. test po tygodniu jest niewiarygodny i nie ma co wyrzucać kasy. testy są wiarygodne na 2 tygodnie od owulacji, czyli u Ciebie od ok. 14-18dc ale tego nie jestes w stanie stwierdzić bez obserwacji.

barbarka, ryzykujecie troszkę powiem Wam takimi stosunkami, ale testy ciażowe już powinny być wiarygodne i myśle, że dwa testy by się nie pomyliły. wartość hcg w 6-8tyg ciąży juz jest bardzo duża. myślę, że powinnaś udać się do ginekologa, bo moze to jakieś zaburzenia hormonalne. chyba że zmieniałas tryb życia, może zaczęłaś inaczej się odzywiać, bardziej się stresujesz czy coś.
megi210

PostWysłany: Nie Wrz 07, 2008 9:39 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tez sie ciesze Smile Jeszcze nie wiem ktory tydzien we wtorek ide do lekarza wiec dam znac Pozdrawiam
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 12 z 42