Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 14)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
perez

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Wrz 08, 2008 7:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Moja pani dostala ciotki 20 sierpnia i miala 28 dniowy cykl. Kochalismy sie teraz w piatek i w sobote, oczywiscie wytrysku nie bylo. Mowi ze ja bardzo jajniki bola.... Czy to moze oznaczac ze doszlo do zaplodnienia?? Martwie sie.... minelo 3 dni od tego jak sie kochalismy....
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Wrz 08, 2008 9:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Raczej zaczynały się już u niej dni niepłodne. Jeśli w środku doszło do kropelkowania to zapłodnienie jest możliwe ale jeśli wytrysk był na zewnątrz to raczej niema powodu do obaw. Mi się wydaje że szanse marne bo dni niepłodne i brak wytrysku całkowiecie wykluczają ciążęSmile A i zapłodnienia by niewyczuła ewentualnie zagnierzdżenie.
monika8822

PostWysłany: Wto Wrz 09, 2008 9:18 am    Temat postu: Mam problem Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich mam takie pytanie od 2 dni mam ranne wymioty jak zjem śniadanie to od razu musze lecieć do łazienki,nigdy wcześniej tak nie miałam.Jestem wlaśnie po okresie ale był jakiś dziwny mam na myśli:zaczoł sie 4 września i miałam go również 5 września 6 juz nie a 7 prawie nic a nigdy wczesniej nie mialam takiej sytuacj nie wiem dlaczego tak sie dzieje,mój chłopak pomyślał ze jesem w Ciąży, wiec kupiłam tes ciażowy zrobiłam i wyszło ze nie jestem,chcem sie dowiedziec czy w dobrym czasie zrobiłam test i od czego mam te wymioty.Oprocz Tego mam cały czas stan podgorączkowy zawroty głowy zmęcznie.Chcialam jeszcze zapytać czy przez pierwszy miesciąc nie musi być objaw ze jest sie w Ciązy?Nie wiem co mam teraz zrobic prosze o rade
Powrót do góry
nutka

PostWysłany: Wto Wrz 09, 2008 11:27 am    Temat postu: boje sie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam okresmialam 28 sierpnia do 3wrzesnia kochalam sie z chlopakiem 6wrzesnia bez zabespieczenia czy moge byc w ciazy pomuszcie Confused Confused
Powrót do góry
sbasias

PostWysłany: Wto Wrz 09, 2008 11:47 am    Temat postu: Czy jestem w ciąży Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jestem tu po raz pierwszy. chciałam wiedzieć czy jest możliwe ze jestem w ciąży. jakieś 4 tygodnie temu zeczeło mnie mdlić, pobolewało mnie podbrzusze. Potem 30 sierpnia dostałam @ i była spóźniona o 4 dni. zaraz potym jak sie skończyła zaczeło mnie znowu mdlić przez przedpołudnia i wieczorem. wczoraj dodatkowo dostałam biegunki, boli mnie podbrzusze i i plecy w okolicy nerek, budze sie codziennie z bólem głowy. I dodam że kocham sie z moim partnerem bez zabezpiczeń. Robiłam test wczoraj ale wyszedł negatywny. Proszę o odpowiedz.
Powrót do góry
nutka

PostWysłany: Wto Wrz 09, 2008 12:28 pm    Temat postu: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

okres mialam28 sierpnia do 3 wrzesnia z chlopakiem kochalam sie 6wrzesnia bez zabespieczenia czy moge byc w ciazy pomurzcie

mam problem okres mialam 28 sierpnia trwal do 3 wrzesnia potem kochalam sie 6 wrzesnia zchlopakiem bez zabezpieczenia moge byc w ciazy

połączyłaaam. emilka
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Wrz 09, 2008 2:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

monika8822 Organizm każdje kobiety ma w indywidualnym czasie objawy i może tak być, że niemiała bys objawów przez pierwszy miesiąc. Możliwe że test był wadliwy. Ile czasu mineło by od domiemanego zapłodnienia? Objawy wsumie jak na ciąże. Może to były plamnienia? Acha i czy miałaś stosunek z wytryskiem w środku w dni płodne?

Nutka a ilu dniowe masz cykle?

Sbasias czy miałaś normalną miesiączke czy plamnienia?
monika8822

PostWysłany: Wto Wrz 09, 2008 3:53 pm    Temat postu: do kinia_18 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A wiec jesli doszlo moze do zapłodnienia to 2 dni przd moja miesiaczka w sierpniu,kochałam sie z chłopakiem z 4 na 5 sierpnia a okres dostalam 6 sierpnia,natomiast w tym miesiacu okres mialam juz 4,mam troche nieregolarny okres jest roznica 2 dnii.ale chcialam dodac ze kochaliśmy sie bez zabezpieczenia i do samego końca.Trudo jest mi ppowiedziec czy to byl normalny oktes chyba nie bo byl maly i milam 4,5 wrzesnia 6 nie mialam wcale a 7 tylko troszke prawie wogole,
Powrót do góry
sbasias

PostWysłany: Wto Wrz 09, 2008 4:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kinia 18
to była wg. mnie normalna miesiączka, może troszkie słabsza jiż zawsze.
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Wrz 09, 2008 5:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sbasias niewiem może powtórz test najlepiej z porannego moczu jeśli chcesz. Jednak test wyszedł negatywny i dostałaś miesiączke, mówisz że normalną. Mi się wydaje że to nie ciąża. Jednak dla pewności powtórz test.

Monika8822 2 dni przed okresem masz dni niepłodne, dostałaś potem normalną miesiączke i dopiero ta była słaba. Test wyszedł negatywny a miesięczna ciąże napewno by wykrył. Moim zdaniem niejesteś w ciaży. Czasami są słabsze miesiączki i niekoniecznie to oznacza ciąże. A te objawy może poprostu to wyobraźnia albo przemęcznie lub jakaś inna choroba niemam pojęcia co to może być.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 13 z 42