Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 14)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
monika8822

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Wrz 10, 2008 10:58 pm    Temat postu: do kinia_18 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam byłam wczoraj u lekarza i okzało sie ze mam problemy z rzołądkiem,ciesze sie ze sie wyjaśniło dziękuje za pomoc Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Kwiatek21

PostWysłany: Czw Wrz 11, 2008 12:18 am    Temat postu: Tak bardzo się martwie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej mam na imie Marta okres miałam 29 lipca i współżyłam z moim chłopakiem Embarassed Embarassed 30 sierpnia bez zabezpieczenia,czy możliwe jest to,jestem w ciąży,wiem że dopiero pare dni mineło ale bardzo się martwie bo chyba przed cało rodzino ze wstydu bym sie spaliła Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

----edited by emilka-----
przeniosłam temat do specjalnego i nie pisz więcej niż 3ech emotek obok siebie. dzięki
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Wrz 11, 2008 10:07 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No a kiedy masz dostać następną miesiączke i czy wytrysk był w tobie? I ile dni mają twoje cykle?
rzaba8

PostWysłany: Czw Wrz 11, 2008 10:32 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Emilka masz racje to jest lek dla diabetyków,ale w klinice Endokrynologii ginekologii profesorka twierdzi,że biorą go jej pacjentki i pomaga w zajściu w ciąże(pacjentki z P/CO-jak ja).Biore go od 04.08.2008.Znam też osobiście laske,która zaszła po tych tabkach,więc może pomagająż przy tym schorzeniu???Spróbować nie zaszkodzi-i tak codziennie biore tabki,3 w tą czy we wtą co za różnica?A nóż pomogą??Pozdrawiam
Powrót do góry
karola6

PostWysłany: Czw Wrz 11, 2008 10:33 am    Temat postu: ciąża Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam.
przez 21 dni brałam regularnie tabletki antykoncepcyjne, dzień później kochałam się ze swoim partnerem i moje pytanie jest takie czy dzień po odstawieniu pigułek mogłam zajść w ciążę? bardzo proszę o jakąś podpowiedz
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Czw Wrz 11, 2008 11:21 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

teoretycznie tak jeżeli 8smego dnia nie rozpoczniesz kolejnego opakowania. ostatni zabezpieczony dzień jak się chce definitywnie odstawić tabletki to dzień połknięcia ostatniej
karola6

PostWysłany: Czw Wrz 11, 2008 12:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tabletek nie chcę odstawić kategorycznie, tylko nie wiem w tej chwili czy mogę zacząć brać kolejne opakowanie. Question
Powrót do góry
adzia17

PostWysłany: Czw Wrz 11, 2008 2:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zawsze przed misiączka miałam twarde i bolace piersi ... czy jezeli teraz tylko bola to moze coś oznaczac ?! tak bardzo bym chciala !!!
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Czw Wrz 11, 2008 3:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

karola6, no obowiązkowo. jak bierzesz normalnie i po 7miu dniach zaczynasz kolejne opakowanie, to w przerwie też jesteś zabezpieczona. czytałaś ulotkę?

adzia17, ale co? pierwszym odczuwalnym objawem ciaży jest brak miesiączki
loluś119

PostWysłany: Czw Wrz 11, 2008 8:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kinia_18 napisał:
Loluś19 skoro masz nieregularne to prawdopodobieństo jest ale jakie to nikt ci niepowie ile procent bo zależy to od wielu czynników. Skoro masz nieregularne to niewiesz kiedy wystąpią dni płodne. Musiała byś prowadzić dokładne obserwacje śluzu i temperatury wtedy jakoś byś określiła swoje dni ale też nie napewno bo cykle sa nieregularne. Prejakulat z tego co mi wiadomo jest z prostaty i niezawiera plemników, jednak chwile porzed wytryskiem jest kropelkowania i mogą tam być plemniki.

A jeśli mnie boli brzuch od dwóch dni i bolą mnie piersi tak jak przed okresem i miałam tak też 3 miesiace temu ale okresu nie dostałam to moze sytuacja sie powtórzzy i znowu się okaze że miałam tylko te bóle ale okresu nie dostane w tym miesiacu to znaczy że wtedy nie musiały byc płodne skoro krawienie nie wystąpi...moż epoprostu nie miałam owulacju jesli nie ma krawienia?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 15 z 42