Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
monika8822
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 10, 2008 10:58 pm Temat postu: do kinia_18 |
|
|
Witam byłam wczoraj u lekarza i okzało sie ze mam problemy z rzołądkiem,ciesze sie ze sie wyjaśniło dziękuje za pomoc |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kwiatek21
|
Wysłany: Czw Wrz 11, 2008 12:18 am Temat postu: Tak bardzo się martwie |
|
|
hej mam na imie Marta okres miałam 29 lipca i współżyłam z moim chłopakiem 30 sierpnia bez zabezpieczenia,czy możliwe jest to,jestem w ciąży,wiem że dopiero pare dni mineło ale bardzo się martwie bo chyba przed cało rodzino ze wstydu bym sie spaliła
----edited by emilka-----
przeniosłam temat do specjalnego i nie pisz więcej niż 3ech emotek obok siebie. dzięki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Wrz 11, 2008 10:07 am Temat postu: |
|
|
No a kiedy masz dostać następną miesiączke i czy wytrysk był w tobie? I ile dni mają twoje cykle? _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
rzaba8
|
Wysłany: Czw Wrz 11, 2008 10:32 am Temat postu: |
|
|
Emilka masz racje to jest lek dla diabetyków,ale w klinice Endokrynologii ginekologii profesorka twierdzi,że biorą go jej pacjentki i pomaga w zajściu w ciąże(pacjentki z P/CO-jak ja).Biore go od 04.08.2008.Znam też osobiście laske,która zaszła po tych tabkach,więc może pomagająż przy tym schorzeniu???Spróbować nie zaszkodzi-i tak codziennie biore tabki,3 w tą czy we wtą co za różnica?A nóż pomogą??Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karola6
|
Wysłany: Czw Wrz 11, 2008 10:33 am Temat postu: ciąża |
|
|
witam.
przez 21 dni brałam regularnie tabletki antykoncepcyjne, dzień później kochałam się ze swoim partnerem i moje pytanie jest takie czy dzień po odstawieniu pigułek mogłam zajść w ciążę? bardzo proszę o jakąś podpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 11, 2008 11:21 am Temat postu: |
|
|
teoretycznie tak jeżeli 8smego dnia nie rozpoczniesz kolejnego opakowania. ostatni zabezpieczony dzień jak się chce definitywnie odstawić tabletki to dzień połknięcia ostatniej _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karola6
|
Wysłany: Czw Wrz 11, 2008 12:38 pm Temat postu: |
|
|
tabletek nie chcę odstawić kategorycznie, tylko nie wiem w tej chwili czy mogę zacząć brać kolejne opakowanie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
adzia17
|
Wysłany: Czw Wrz 11, 2008 2:44 pm Temat postu: |
|
|
zawsze przed misiączka miałam twarde i bolace piersi ... czy jezeli teraz tylko bola to moze coś oznaczac ?! tak bardzo bym chciala !!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 11, 2008 3:15 pm Temat postu: |
|
|
karola6, no obowiązkowo. jak bierzesz normalnie i po 7miu dniach zaczynasz kolejne opakowanie, to w przerwie też jesteś zabezpieczona. czytałaś ulotkę?
adzia17, ale co? pierwszym odczuwalnym objawem ciaży jest brak miesiączki _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
loluś119
|
Wysłany: Czw Wrz 11, 2008 8:51 pm Temat postu: |
|
|
Kinia_18 napisał: | Loluś19 skoro masz nieregularne to prawdopodobieństo jest ale jakie to nikt ci niepowie ile procent bo zależy to od wielu czynników. Skoro masz nieregularne to niewiesz kiedy wystąpią dni płodne. Musiała byś prowadzić dokładne obserwacje śluzu i temperatury wtedy jakoś byś określiła swoje dni ale też nie napewno bo cykle sa nieregularne. Prejakulat z tego co mi wiadomo jest z prostaty i niezawiera plemników, jednak chwile porzed wytryskiem jest kropelkowania i mogą tam być plemniki. |
A jeśli mnie boli brzuch od dwóch dni i bolą mnie piersi tak jak przed okresem i miałam tak też 3 miesiace temu ale okresu nie dostałam to moze sytuacja sie powtórzzy i znowu się okaze że miałam tylko te bóle ale okresu nie dostane w tym miesiacu to znaczy że wtedy nie musiały byc płodne skoro krawienie nie wystąpi...moż epoprostu nie miałam owulacju jesli nie ma krawienia? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|