Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 14)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Ewelinka1987

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Paź 04, 2008 11:09 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej Dziewczynki:) to znów ja.Wg.moich obliczeń i dzięki waszym podpowiedziom od kiedy zaczyna sie pierwszy dzien ciąży(bo oczywiście myslałam ze zaraz po stosunku haha).więc wg .moim obliczen test zrobiłam w 2dc(jeśli jestem w ciaży oczywiscie) wiec faktycznie za wczesnie.Myślicie ze jesli zrobie go za tydzien,jakos 12 pazdziernika(byłby to 14 dc) to test bedzie wiarygodny???Pozdrowionka
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
petronela

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Sob Paź 04, 2008 11:30 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hmm... dzisiaj mnie znowu zaczeło pobolewać a troche swedzieć przez troche było mi nie dobrze, wczesniej z rana przez jakies 4 dni bylo mi ciagle nie dobrze... dzisiaj podczas kąpieli zauważyłam ze mam tam tak jakby napuchniete jak by mi to wszystko urosło
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sob Paź 04, 2008 11:59 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nika01, kochaliście się na jeden dzień przed spodziewanym okresem? jeżeli tak, to nie będzie z tego ciąży. bez przesady. test najwcześniej robisz 14 dni od stosunku

Ewelinka1987, jak najbardziej będzie już wiarygodny
petronela

PostWysłany: Sob Paź 04, 2008 2:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niech mi ktos odp...
Powrót do góry
Lusi01

PostWysłany: Sob Paź 04, 2008 3:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Petronela zrób test i sie dowiesz Smile
Trzymam kciuki Smile Powodzenia Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Paź 04, 2008 10:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

petronela jasne rosnie Ci od razu po zaplodnieniu. bzdury gadasz Smile to Twoja wyobraznia tak działa. nie doszukuj sie objawow ktorych nie ma Smile. zrob tak jak kolezanka radzi - test ciazowy albo test krwi i nie pytaj co chwile zeby ktos odp.

Powrót do góry
petronela

PostWysłany: Nie Paź 05, 2008 2:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope - Kurde to forum jest poto żeby pytać, a zalażało Mi na szybkiej odp każdy odp każdemu a mnie olano więc trochę sie nie bardzo poczułam... I nie wmawiam i nie doszukuje sie, poprostu to co działo sie w moim rganiźmie to opisałam. Dzisiaj zrobiłam test wyszedł pozytywanie więc chyba odczucia miałam dobre?
Powrót do góry
Lusi01

PostWysłany: Nie Paź 05, 2008 2:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Petronela moje gratulacje Smile Życze powodzenia Smile
Powrót do góry
mewa81

PostWysłany: Nie Paź 05, 2008 7:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanko
uprawialam sex z chlopakiem bez zabezpieczenia w 14dc (cykle mam nieregularne tzn. co 30-34 dni). Chlopak "wyszedl" ze mnie w chwili wytrysku, byc moze "cos tam ulecialo". Jakie jest prawdopodobienstwo ciazy? Jesli jestem w ciazy to kiedy zauwaze pierwsze objawy (takie przed spodziewanym okresem)?
Zaczelam tez cwiczyc brzuszki, moze powinnam zrezygnowac z tych cwiczen, bo jak sie okaze, ze jestem w ciazy, to moze to zagrozic dziecku?
Dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam.
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Nie Paź 05, 2008 7:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

szanse są, ale niespecjalnie duże, w granicy 4-20%
objawy świadczące o ciąży dopiero się mogą pojawić po dniu spodziewanego okresu bo wcześniejsze mogą po prostu świadczyć o zbliżającej się miesiączce.
test najwcześniej można zrobić 2 tygodnie od stosunku
brzuszki nie powinny tutaj w razie co mieć znaczenia
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 30 z 42