Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 14)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Paź 05, 2008 7:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

patronela
po pierwsze gratuluje
po drugie "Kurde" nie kazdy ma anielska cierpliwosc Wink ... by odpowiadac ciagle na takie same pytania ... w tym tygodniu wypadlo na ciebie. Nie kazdemu sie udziela odpowiedzi wiec nie dramatyzuj Razz . I nie probuj wywolywac poczucia winy.
Jak sama mowilas, wczesniej tez mialas podobne objawy mimo iz okazalo sie ze nie bylas w ciazy.
Moim zdaniem prawda jest taka ze kobiety schizuja ... a biologicznie i medycznie jest powiedziane ze piewrsze objawy sa dopiero po 2 tygodniach, czyli brak miesiaczki albo powiekszone piersi - co moze byc rownierz objawem na okres ...
Jesli oczekuje sie od nas powiedzenia czy jestes czy nie to chyba juz lepiej pojsc do wrozki Wink ...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mewa81

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Nie Paź 05, 2008 8:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki emilka za odpowiedz, poczekamy zobaczymy Smile
pozdrawiam i dam wam znac za pare tygodni czy cos we mnie kielkuje. Smile
Powrót do góry
Ewelinka1987

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Nie Paź 05, 2008 10:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ewelinka1987 napisał:
Hej Dziewczynki:) to znów ja.Wg.moich obliczeń i dzięki waszym podpowiedziom od kiedy zaczyna sie pierwszy dzien ciąży(bo oczywiście myslałam ze zaraz po stosunku haha).więc wg .moim obliczen test zrobiłam w 2dc(jeśli jestem w ciaży oczywiscie) wiec faktycznie za wczesnie.Myślicie ze jesli zrobie go za tydzien,jakos 12 pazdziernika(byłby to 14 dc) to test bedzie wiarygodny???Pozdrowionka
Hej to znów ja gdyż mam mały problem.Jak juz pisałam kochałam sie z facetem 11 dni po miesiacze,i czekałam na to by zrobić test bo poprzedni zrobiłam zbyt szybko i mogłbyc niewiarygodny...ale dzis dostałam palmień brunatnych połączonych z krwią,nie są zbyt obite...a na miesiaczke jeszcze za wczesnie,a pozatym myślałam ze wreszcie udało nam sie z dzieckiem tym bardziej ze kochaliśmy sie w dnaich w których były szanse na zajście w ciąze...nie wiem co mam robic.Czy zrobic ten test? Nie wiem co robićSad
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Paź 05, 2008 10:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

petronela napisał:
wind_of_hope - Kurde to forum jest poto żeby pytać, a zalażało Mi na szybkiej odp każdy odp każdemu a mnie olano więc trochę sie nie bardzo poczułam... I nie wmawiam i nie doszukuje sie, poprostu to co działo sie w moim rganiźmie to opisałam. Dzisiaj zrobiłam test wyszedł pozytywanie więc chyba odczucia miałam dobre?

jasne ze tak,ale ile mozna wałkowac wkołko to samo? Smile co do testu to test krwi bedzie najwiarygodniejszy Smile

Tvisha dzieki za sprostowanie hehe Razz chociaz Ty rozumiesz o co kaman

Powrót do góry
monika22294

PostWysłany: Pon Paź 06, 2008 7:17 am    Temat postu: temat Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie kochalam sie z moim chlopakiem w dni plodne i zakonczyl do srodka ale dostalam okres 3 dni po tym wszystkim czy mozliwe ze bede wciazy czy nie odpisz prosze

-----edited by emilka-----
przyłączyłam do pokrewnego tematu
Powrót do góry
muszka0805

PostWysłany: Pon Paź 06, 2008 10:25 am    Temat postu: pomocyyyyy !!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie jestem pewna czy jestem w ciazy, nie robilam testu i nie bylam u lekarza ale ostatnio powiekszyl mi sie brzuch i boje sie ze moge byc w ciazy ;( na dodatek snia mi sie jakies glupie sny ze jestem ciazy;/ zawsze uzywam prezerwatyw ale jednego razu sie zsunela i to moglo byc wlasnie wtedy... ;( co mam robic?

--- temat przenosze do pokrewnego
Pituszka----
Powrót do góry
demoneczka

PostWysłany: Pon Paź 06, 2008 11:31 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

najwazniejsze zebys tak nie panikowala jesli chodzi o brzych to on tak szybko nie rosnie moze to objawy nadchodzacej miesiaczki najlepiej zrob test ciazowy lub badanie krwi i wszystko bedzie jasne
Powrót do góry
a_wesolowska86

PostWysłany: Pon Paź 06, 2008 11:57 am    Temat postu: tylko Wam moge na razie opowiadać o wszystkim... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To znowu ja Smile Wiem, że Wam marudzę na tym forum, ale tylko Wam moge na razie opowiadać o wszystkim i pytać o wszystko. Nie chcę na razie zapeszać i nic nie mówię mojemu narzeczonemu. Nie chcę żeby się rozczarował jeśli jednak dostanę @... On też bardzo chciałby Dzidzię.

Okres spóźnia mi się 2 dni. Very Happy Powinnam dostać w niedzielę(5.10), test ciążowy robiłam w piątek (3.10) i wyszedł negatywny, ale emilka napisała, że może być jeszcze niewiarygodny. Więc czekam sobie cierpliwie. Jak nie dostanę @ do środy, zrobię jeszcze jeden test i zobaczymy. A później póję na badanie krwi.

Tylko, że ja wogóle nie czuję się tak, jakbym miała dostać @. Zawsze bolał mnie kręgosłup, brzuch, a teraz tylko tak kłuje na samym dole, no i moje piersi są sporo większe i baaaaardzoooo mnie bolą. a na @ nigdy aż tak mocno mnie nie bolały. Czy to może być ciąża?

NAPISZCIE PROSZĘ CO O TYM SĄDZICIE.
[/b]
Powrót do góry
aga031

PostWysłany: Pon Paź 06, 2008 12:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mnie też wyjątkowo w tym miesiący bolały piersi-jak nigdy
brzuch pobolewał i okolice jajnika, już myslałam że się udało
test zrobiłam 2 dni po spodziewanej miesiączce wyszedł negatywny Crying or Very sad
a wieczorem dostałam okres Sad
trzymam kciuki żebys nie dostała okresu Wink
Powrót do góry
martunia884

PostWysłany: Pon Paź 06, 2008 1:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie,ale na wstępie powiem,że chyba jestem panikarą ale wolałam napisać i zapytać,a więc do tej pory miesiączkowałam regularnie co 28-29 dni a w tym miesiącu powinnam dostać okres w środę i nie ma;/ więc zrobiłam test w środę drugi w piątek i trzeci wczoraj.Wszystkie trzy wyszły negatywnie tzn byla jedna kreska ,bolą mnie piersi czy moge być w ciąży czy to oznacza że okres jest blisko??
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 31 z 42