Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Paź 05, 2008 7:41 pm Temat postu: |
|
|
patronela
po pierwsze gratuluje
po drugie "Kurde" nie kazdy ma anielska cierpliwosc ... by odpowiadac ciagle na takie same pytania ... w tym tygodniu wypadlo na ciebie. Nie kazdemu sie udziela odpowiedzi wiec nie dramatyzuj . I nie probuj wywolywac poczucia winy.
Jak sama mowilas, wczesniej tez mialas podobne objawy mimo iz okazalo sie ze nie bylas w ciazy.
Moim zdaniem prawda jest taka ze kobiety schizuja ... a biologicznie i medycznie jest powiedziane ze piewrsze objawy sa dopiero po 2 tygodniach, czyli brak miesiaczki albo powiekszone piersi - co moze byc rownierz objawem na okres ...
Jesli oczekuje sie od nas powiedzenia czy jestes czy nie to chyba juz lepiej pojsc do wrozki ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mewa81
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Paź 05, 2008 8:10 pm Temat postu: |
|
|
Dzieki emilka za odpowiedz, poczekamy zobaczymy
pozdrawiam i dam wam znac za pare tygodni czy cos we mnie kielkuje. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ewelinka1987
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Paź 05, 2008 10:08 pm Temat postu: |
|
|
Ewelinka1987 napisał: | Hej Dziewczynki:) to znów ja.Wg.moich obliczeń i dzięki waszym podpowiedziom od kiedy zaczyna sie pierwszy dzien ciąży(bo oczywiście myslałam ze zaraz po stosunku haha).więc wg .moim obliczen test zrobiłam w 2dc(jeśli jestem w ciaży oczywiscie) wiec faktycznie za wczesnie.Myślicie ze jesli zrobie go za tydzien,jakos 12 pazdziernika(byłby to 14 dc) to test bedzie wiarygodny???Pozdrowionka | Hej to znów ja gdyż mam mały problem.Jak juz pisałam kochałam sie z facetem 11 dni po miesiacze,i czekałam na to by zrobić test bo poprzedni zrobiłam zbyt szybko i mogłbyc niewiarygodny...ale dzis dostałam palmień brunatnych połączonych z krwią,nie są zbyt obite...a na miesiaczke jeszcze za wczesnie,a pozatym myślałam ze wreszcie udało nam sie z dzieckiem tym bardziej ze kochaliśmy sie w dnaich w których były szanse na zajście w ciąze...nie wiem co mam robic.Czy zrobic ten test? Nie wiem co robić |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Paź 05, 2008 10:32 pm Temat postu: |
|
|
petronela napisał: | wind_of_hope - Kurde to forum jest poto żeby pytać, a zalażało Mi na szybkiej odp każdy odp każdemu a mnie olano więc trochę sie nie bardzo poczułam... I nie wmawiam i nie doszukuje sie, poprostu to co działo sie w moim rganiźmie to opisałam. Dzisiaj zrobiłam test wyszedł pozytywanie więc chyba odczucia miałam dobre? |
jasne ze tak,ale ile mozna wałkowac wkołko to samo? co do testu to test krwi bedzie najwiarygodniejszy
Tvisha dzieki za sprostowanie hehe chociaz Ty rozumiesz o co kaman _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
monika22294
|
Wysłany: Pon Paź 06, 2008 7:17 am Temat postu: temat |
|
|
mam pytanie kochalam sie z moim chlopakiem w dni plodne i zakonczyl do srodka ale dostalam okres 3 dni po tym wszystkim czy mozliwe ze bede wciazy czy nie odpisz prosze
-----edited by emilka-----
przyłączyłam do pokrewnego tematu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
muszka0805
|
Wysłany: Pon Paź 06, 2008 10:25 am Temat postu: pomocyyyyy !!! |
|
|
nie jestem pewna czy jestem w ciazy, nie robilam testu i nie bylam u lekarza ale ostatnio powiekszyl mi sie brzuch i boje sie ze moge byc w ciazy ;( na dodatek snia mi sie jakies glupie sny ze jestem ciazy;/ zawsze uzywam prezerwatyw ale jednego razu sie zsunela i to moglo byc wlasnie wtedy... ;( co mam robic?
--- temat przenosze do pokrewnego
Pituszka---- |
|
Powrót do góry |
|
|
|
demoneczka
|
Wysłany: Pon Paź 06, 2008 11:31 am Temat postu: |
|
|
najwazniejsze zebys tak nie panikowala jesli chodzi o brzych to on tak szybko nie rosnie moze to objawy nadchodzacej miesiaczki najlepiej zrob test ciazowy lub badanie krwi i wszystko bedzie jasne |
|
Powrót do góry |
|
|
|
a_wesolowska86
|
Wysłany: Pon Paź 06, 2008 11:57 am Temat postu: tylko Wam moge na razie opowiadać o wszystkim... |
|
|
To znowu ja Wiem, że Wam marudzę na tym forum, ale tylko Wam moge na razie opowiadać o wszystkim i pytać o wszystko. Nie chcę na razie zapeszać i nic nie mówię mojemu narzeczonemu. Nie chcę żeby się rozczarował jeśli jednak dostanę @... On też bardzo chciałby Dzidzię.
Okres spóźnia mi się 2 dni. Powinnam dostać w niedzielę(5.10), test ciążowy robiłam w piątek (3.10) i wyszedł negatywny, ale emilka napisała, że może być jeszcze niewiarygodny. Więc czekam sobie cierpliwie. Jak nie dostanę @ do środy, zrobię jeszcze jeden test i zobaczymy. A później póję na badanie krwi.
Tylko, że ja wogóle nie czuję się tak, jakbym miała dostać @. Zawsze bolał mnie kręgosłup, brzuch, a teraz tylko tak kłuje na samym dole, no i moje piersi są sporo większe i baaaaardzoooo mnie bolą. a na @ nigdy aż tak mocno mnie nie bolały. Czy to może być ciąża?
NAPISZCIE PROSZĘ CO O TYM SĄDZICIE.
[/b] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
aga031
|
Wysłany: Pon Paź 06, 2008 12:54 pm Temat postu: |
|
|
mnie też wyjątkowo w tym miesiący bolały piersi-jak nigdy
brzuch pobolewał i okolice jajnika, już myslałam że się udało
test zrobiłam 2 dni po spodziewanej miesiączce wyszedł negatywny
a wieczorem dostałam okres
trzymam kciuki żebys nie dostała okresu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
martunia884
|
Wysłany: Pon Paź 06, 2008 1:17 pm Temat postu: |
|
|
Mam pytanie,ale na wstępie powiem,że chyba jestem panikarą ale wolałam napisać i zapytać,a więc do tej pory miesiączkowałam regularnie co 28-29 dni a w tym miesiącu powinnam dostać okres w środę i nie ma;/ więc zrobiłam test w środę drugi w piątek i trzeci wczoraj.Wszystkie trzy wyszły negatywnie tzn byla jedna kreska ,bolą mnie piersi czy moge być w ciąży czy to oznacza że okres jest blisko?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|