Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Justka17
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 2:34 pm Temat postu: ... |
|
|
ja wiem ze to raczej nie mozliwe zebym byla w ciazy bo z chlopakiem nie kochalismy sie tylko mizialismy w bieliznie on lezel na mnie i wykonywalismy takie ruchy jak przy stosunku do wytrysku nie doszlo i to bylo z 3,5 tyg. temu
-----
i raz mi wsadzil i odrazu wyjal i to bylo z gumka
posty połączyłam. emilka ---- |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 3:26 pm Temat postu: |
|
|
Ojeny ja niewiem co się odtatnio dzieje co chwile takie absurdalne przypadki. Niejesteś w ciąży bo to nie mało możliwe tylko niemożliwe. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
asiulka22
|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 4:00 pm Temat postu: |
|
|
kochalam sie z chlopakiem 3 dni przed okresem w czasie okresu i 5dni po moje cykle trwaja 21-23dni czy moge byc w ciazy prosze o pilna odpowiedz stosunki byly do konca bez zabezpieczenia prosze o odpowiedz
Ostatnio zmieniony przez asiulka22 dnia Wto Sie 19, 2008 4:24 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
olcia333
|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 4:20 pm Temat postu: |
|
|
wlasnie sie zastanawiam czyisc do lekaza. odkat kocham sie ze swojm chlopakiem to wlasnie mam takie problemy ze okres jest szybciej. czekam na ten ale wolalabym zeby go wogule nie bylo |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 8:38 pm Temat postu: |
|
|
asiulka22 napisał: | kochalam sie z chlopakiem 3 dni przed okresem w czasie okresu i 5dni po moje cykle trwaja 21-23dni czy moge byc w ciazy prosze o pilna odpowiedz stosunki byly do konca bez zabezpieczenia prosze o odpowiedz |
yyy umiesz liczyc swoje cykle i dni plodne? Masz bardzo krotkie cykle i szanse wedlug mnie sa na ciaze i to spore. Czemu sie nie zabezpieczacie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pecia1987
|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 8:41 pm Temat postu: czy moge być w ciąży ? |
|
|
mam mały problem kochałam sie z chłopakiem i pękła nam prezerwatywa mam 21 lat i nie regularny okres tak co 35 dni albo 45.OKRES dostałam 10 a prezerwatywa pękła 18(osiem dni po okresie) czy mogę być w ciąży proszę o odpowiedz
----edited by emilka-----
temat przeniosłam do odp działu i tematu specjalnego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
asiulka22
|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 9:54 pm Temat postu: |
|
|
ale ja chce tego dziecka dlatego pytam czy jest mozliwosc ze jestem w ciazy dziekuje za odpowiedz:)) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Justka17
|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 10:08 pm Temat postu: ... |
|
|
to skoro nie jestem w ciazy<tez tak mysle> to czemu mialam okres tylko 3 dni i to na dodatek mniej obfity?????? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Justysiaaa
|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 10:13 pm Temat postu: |
|
|
Taki okres nie zawsze świadczy o tym że jest się w ciąży...Pamiętam jak ja po stosunku dostałam okres...Zawsze trwał 7 dni u mnie i był przez pierwsze 3/4 dni bardzo obfity...Wtedy trwał 3 dni i niewiele tego było mozna to było nazwać plaminiem A w ciąży nie byłam _________________ Miłość to zaufanie, odsłonięcie swoich słabości, oddanie swojego szczęścia w ręce drugiej osoby...Kocham Cię...
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sro Sie 20, 2008 12:00 am Temat postu: Re: czy moge być w ciąży ? |
|
|
pecia1987 napisał: | mam mały problem kochałam sie z chłopakiem i pękła nam prezerwatywa mam 21 lat i nie regularny okres tak co 35 dni albo 45.OKRES dostałam 10 a prezerwatywa pękła 18(osiem dni po okresie) czy mogę być w ciąży proszę o odpowiedz |
ja bym poszła na Twoim miejscu po tabletkę "po" skoro mówisz, że Twój okres jest nieregularny. ryzyko jest _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|