Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 14)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Justka17

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sie 19, 2008 2:34 pm    Temat postu: ... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja wiem ze to raczej nie mozliwe zebym byla w ciazy bo z chlopakiem nie kochalismy sie tylko mizialismy w bieliznie on lezel na mnie i wykonywalismy takie ruchy jak przy stosunku do wytrysku nie doszlo i to bylo z 3,5 tyg. temu

-----

i raz mi wsadzil i odrazu wyjal i to bylo z gumka

posty połączyłam. emilka ----
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Sie 19, 2008 3:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ojeny ja niewiem co się odtatnio dzieje co chwile takie absurdalne przypadki. Niejesteś w ciąży bo to nie mało możliwe tylko niemożliwe.
asiulka22

PostWysłany: Wto Sie 19, 2008 4:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kochalam sie z chlopakiem 3 dni przed okresem w czasie okresu i 5dni po moje cykle trwaja 21-23dni czy moge byc w ciazy prosze o pilna odpowiedz stosunki byly do konca bez zabezpieczenia prosze o odpowiedz

Ostatnio zmieniony przez asiulka22 dnia Wto Sie 19, 2008 4:24 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
olcia333

PostWysłany: Wto Sie 19, 2008 4:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wlasnie sie zastanawiam czyisc do lekaza. odkat kocham sie ze swojm chlopakiem to wlasnie mam takie problemy ze okres jest szybciej. czekam na ten ale wolalabym zeby go wogule nie bylo
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Wto Sie 19, 2008 8:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

asiulka22 napisał:
kochalam sie z chlopakiem 3 dni przed okresem w czasie okresu i 5dni po moje cykle trwaja 21-23dni czy moge byc w ciazy prosze o pilna odpowiedz stosunki byly do konca bez zabezpieczenia prosze o odpowiedz

yyy Shocked umiesz liczyc swoje cykle i dni plodne? Masz bardzo krotkie cykle i szanse wedlug mnie sa na ciaze i to spore. Czemu sie nie zabezpieczacie?
Powrót do góry
pecia1987

PostWysłany: Wto Sie 19, 2008 8:41 pm    Temat postu: czy moge być w ciąży ? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam mały problem kochałam sie z chłopakiem i pękła nam prezerwatywa mam 21 lat i nie regularny okres tak co 35 dni albo 45.OKRES dostałam 10 a prezerwatywa pękła 18(osiem dni po okresie) czy mogę być w ciąży proszę o odpowiedz

----edited by emilka-----
temat przeniosłam do odp działu i tematu specjalnego
Powrót do góry
asiulka22

PostWysłany: Wto Sie 19, 2008 9:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale ja chce tego dziecka dlatego pytam czy jest mozliwosc ze jestem w ciazy dziekuje za odpowiedz:))
Powrót do góry
Justka17

PostWysłany: Wto Sie 19, 2008 10:08 pm    Temat postu: ... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to skoro nie jestem w ciazy<tez tak mysle> to czemu mialam okres tylko 3 dni i to na dodatek mniej obfity??????
Powrót do góry
Justysiaaa

PostWysłany: Wto Sie 19, 2008 10:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Taki okres nie zawsze świadczy o tym że jest się w ciąży...Pamiętam jak ja po stosunku dostałam okres...Zawsze trwał 7 dni u mnie i był przez pierwsze 3/4 dni bardzo obfity...Wtedy trwał 3 dni i niewiele tego było mozna to było nazwać plaminiem Smile A w ciąży nie byłam Very Happy
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sro Sie 20, 2008 12:00 am    Temat postu: Re: czy moge być w ciąży ? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pecia1987 napisał:
mam mały problem kochałam sie z chłopakiem i pękła nam prezerwatywa mam 21 lat i nie regularny okres tak co 35 dni albo 45.OKRES dostałam 10 a prezerwatywa pękła 18(osiem dni po okresie) czy mogę być w ciąży proszę o odpowiedz

ja bym poszła na Twoim miejscu po tabletkę "po" skoro mówisz, że Twój okres jest nieregularny. ryzyko jest
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 6 z 42