Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
dzasti00
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Sro Sie 20, 2008 9:38 am Temat postu: |
|
|
MAm pytanko??? MAm chłopaka i jeszcze nie uprawialiśmy stosunku, więc jestem dziewicą... Ale uprawiamy tylko petting, czyli dotykamy sie po narzadach az do podniecenia. On nie doszedl do tego aby sperma wyciekla. I raz moj chlopak dotykał mnie czlonkiem po tyłku i mamy takie wrazenie ze śluz dotknąl mojej -----. Czy w śluzie są plemniki????????? Prosze o pomoc... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Sie 20, 2008 10:21 am Temat postu: |
|
|
Nie nie ma takiej możliwości. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dzasti00
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Sro Sie 20, 2008 12:40 pm Temat postu: |
|
|
Czyli ze nie ma takiej mozliwosci abym zaszla w ciąze???
------
I czy w ogole mozna zajsc w ciaze jesli jest sie dzewica???
----edited by emilka----
jeśli chcesz coś dodat, korzystaj z opcji "zmień". i nie zakładaj tysiąca takich samych postów w różnych tematach. reszte pokasowałam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Sie 20, 2008 1:30 pm Temat postu: |
|
|
Plemniki są w nasieniu, pojawiają się tuż przed wytryskiem w tzw. kropelkowaniu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
cieslik
|
Wysłany: Sro Sie 20, 2008 1:34 pm Temat postu: cos jest nie tak...złe samopoczucie ;/ /prosze o odpowiedz |
|
|
moj problem jest taki: kochałem sie z dziewczyną 16tego (sobota) najpierw wsadziłem bez prezerwatywy, po krotkim czasie uznalem ze załoze, za drugin razem juz z prezerwatywa to robilismy i doszedłem. problem mam taki ze wczoraj 19stego moja dziewczyna poczuła sie zle zbiera ją na wymioty głowa ja boli i jajniki czuje jakby miała gorączke w nocy wymusiła wymioty. okres powinna dostac 22-23 ma regularny co 30.. tam z jednym dniem w ta czy w tą .. z moich obliczen wynika ze 16stego miała dni niepłodne,. gdy wyciagałem penisa okazało sie ze prezerwatywa jest do połowy zsunięta. Te obiawy wymione itd. ma najprawdopodobniej bo "zle jadała" mowiła mi to raczej jakies zatrucie.. dodam ze to był nasz pierwszy raz nie było zadnego krwawienia tylko ja bolało w czasie i pozniej.. Raczej do nieczego nie doszło ale wiecie w głowie tu juz mam mysli zjechane totalnie, kocham ją bardzo i nie chce zeby cos złego jej było;( dodam ze mamy po 18 lat.. pozdrawiam i prosze o odpowiedz..: )
---edited by emilka---
temat przyłączyłam do specjalnego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Sie 20, 2008 4:09 pm Temat postu: |
|
|
No i przez tyłek się neizachodzi, Zibi pewnie zapomiał dodać :p joke Tak serio to niema szans
-----
cieslik, Na objawy stanowczo za wcześnie, a nasienie się wylało czy zostało w gumie?
przeniosłam i połączyłam. emilka _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sro Sie 20, 2008 5:21 pm Temat postu: |
|
|
cieslik, uważajcie na takie zabawy. tym razem Wam się upiecze jeśli dostanie dziewczyna okres w terminie i cykl się nie wydłuży. ryzyka w sumie dużego nie było, więc spoko, ale może w przyszłości warto pomyślec o np. tabletkach anty? _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
klalaa
|
Wysłany: Sro Sie 20, 2008 7:43 pm Temat postu: |
|
|
mam cykle 31dniowe, powinnam dostać w niedzielę 17 sierpnia, a do dzisiaj nic.. kochałam się z chłopakiem na wakacjach 16 sierpnia. podobno podróże mogą rozregulować, ale ja byłam tylko w górach (ok 2,3 godz jazdy samochodem). kupiłam sobie test ciążowy, lecz narazie obawiam się że wynik może nie być wiarygodny.
no więc czy jestem w ciąży? wydaje mi się że nie, ale nigdy mi się okres nie spóźniał, zawsze miałam regularny co do dnia. i nawet nie czuję bólów w podbrzuszu... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sro Sie 20, 2008 8:21 pm Temat postu: |
|
|
klalaa napisał: | mam cykle 31dniowe, powinnam dostać w niedzielę 17 sierpnia, a do dzisiaj nic.. kochałam się z chłopakiem na wakacjach 16 sierpnia. |
16 sierpien to byl dzien przed okresem a wiec na 100% dzien nieplodny i nie ma ciazy okresu pewnie nie ma od zmiany klimatu. Nie wazne ile dni bylas w gorach. Czekaj na ciotke, powinna sie zjawic. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Justysiaaa
|
Wysłany: Sro Sie 20, 2008 10:27 pm Temat postu: |
|
|
Pinezka ma racje Spóźniający się okres może być z wielu przyczyn, stres, zmiania klumatu, wysiłek fizyczny Nie denerwuj się No wydaje mi się że na robienie testów to jeszcze troszkę za wcześnie wątpię by wynik był prawidłowy...Większość testów wykaże czy jest ciąża czy nie po kilku tygodniach od spodziewanej miesiączki której nie ma więc głowa do góry nie obawiaj się niczego Staraj się tym nie denerwować i nie mysleć o tym a okres napewno przyjdzie Pozdrawiam _________________ Miłość to zaufanie, odsłonięcie swoich słabości, oddanie swojego szczęścia w ręce drugiej osoby...Kocham Cię...
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|