Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 14)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
adzia17

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Sie 20, 2008 11:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziewczyny to już 5 miesiąc starań, kochaliśmy się ok 12 do 16 dnia sporo razy codziennie - nie robimy nic na siłę ... ja mam cykle 26-30 dniowe więc są szanse ?! kiedy najlepiej zrobić test Question Exclamation
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
ines22

PostWysłany: Czw Sie 21, 2008 8:43 am    Temat postu: Czy to są objawy ciąży?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej dziewczyny! staramy się z mężęm o dzidziusia od 6 miesiecy. właśnie minęło 5 dni od zakończenia dni płodnych (w których oczywiście wspólżylismy z mężęm). od 2 dni mam bóle piersi tzn. bolą mnie tak jak w trakcie okresu.Nie mam inych objawów kt óre by wskazywały na ciąże. Mam pytanie czy ból piersi może wskazywać, że tym razem nam się udało? i jaka jest ilość i kolor śluzu po zapłodnieniu?Chciałabym się jak najwczesniej dowiedzieć, żę jestem w ciąży, ponieważ pracuje w firmie w której ciągle żyje w stresie.Swoją pierwszą ciąże poroniłam. lekarz powiedział, że poprostu jakiś wirus. Słaby zarodek. Czy cos w tym rodzaju.W kazdym badz razie też sie stresowałam.Bardzo proszę o jakąś odpowiedz . Pozdrawiam .

---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce Smile
Powrót do góry
dzasti00

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Czw Sie 21, 2008 12:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Do wind_of_hope

Widze ze straszna madrala z Ciebie jest!!! Po to chyba to forum tu jest aby pisac i trzeba odpowiadac!!! A nie kasowac posty ktore sie pisze lub nie odpowiadac na pytania. Spoko w ogole. I co chwile tylko zwracasz komus uwage!!! Nie wywyzszaj sie tak! Swiat nie kreci sie tylko kolo Ciebie! Exclamation Sa inni ktorzy mogli by odpowiedziec na te posty ktore Ty kasujesz!!!
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Sie 21, 2008 1:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

andzia17 szanse są ale nienastawiaj się zbyt szybko lepiej zaczekaj do testu albo zzanim pójdziesz do gina.
paulina...86

PostWysłany: Czw Sie 21, 2008 3:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czesc mam naimie Paulina od okolo 4 tygodni mam bol w piersiacg sa wieksze i oddaje mocz czesciej niz oddawalam . dzis robilam test wyszedl negatywnie czy ja jestem w ciazy??? czy ktos moze odpowiedziec mi na to pytanie Rolling Eyes
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Sie 21, 2008 3:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Owszem może ale ginekolog my ci z fusów nie wywróżymy
szara

PostWysłany: Czw Sie 21, 2008 10:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

adzia17 jak wam nie wychodzi to może nie możecie trafić na dni najbar płodne. Ja też zz mężem starałam się kilka misięcy. Kupiłam testy owulacyjne i efekt za pierwszym Smile razem więc bardzo polecam
Powrót do góry
kasti

PostWysłany: Pią Sie 22, 2008 11:31 pm    Temat postu: Czy ja jestem w ciąży? :( Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pomocy!! Sad Nigdy nie zwracałam zbytnio uwagi na to jak długie mam cykle, jednak wydaje mi się, że krótnie. Ostatni trwał ok 23 - 24 dni Miesiaczka zaczeła mi się 5 sierpnia, zawsze trwa u mnie około 6 dni. Kochaliśmy się z chłopakiem poprzez stosunek przerywany ok 3 dni po zakończonej miesiączce. To chyba jeśli dobrze myśle jest ok 9 dzień cyklu. On twierdzi że nic mu nie uleciało, ale słyszałam, że gdy chłopak mocno się podnieci to jeszcze przed wytryskiem wydzielają się plemniki zdolne do zapłodnienia. Od stosunku minęło mniej wiecej 9 dni a ja strasznie dziwnie się czuję! Bolą mnie piersi (mam nadzieje ze moze to przez zblizajaca sie owulacje, czy moze juz ja mialam? ;(), czasem cos mi "trzaska" w krzyżu, mdli mnie (czy to moze przez ten stres?), miewam uczucie dusznosci i serce mnie kłuje. Czesto mi sie odbija i mam dziwne gazy :/ Raz mi zimno, a zaraz gorąco. Niepokoi mnie takze wydzielina: jest metna, ale tak jakby przezroczysta z bialymi grudkami. Nie ciagnie sie, prawie nie ma zapachu, jest kleista. Nie wiem co mam robic, strasznie sie boje ;( Nie jestem gotowa na dziecko ;(( Doradzcie mi, prosze Sad Na test jest chyba za wczesnie? Kiedy i jaki powinnam wykonac? CZy jest prawdobodobienstwo ze jestem w ciazy? Co znacza te objawy? Czy juz po prostu sie schizuje?

--

dodam jeszcze ze nie mam pojecia czy moj cykl jest regularny, nigdy nie liczylam Sad teraz zaczne... poza tym pale papierosy a od kilku dni zaczely mi one nie smakowac, kiedy pale wydaje mi sie ze zaraz zwymiotuje, prosze odpowiedzcie Sad czy ja nie przesadzam, tak jak mowi moj chlopak?

połączywszy posty. emilka
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sob Sie 23, 2008 12:38 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ciąża jest możliwa. zrób test 2-3 tygodnie od stosunku.
kasti

PostWysłany: Sob Sie 23, 2008 12:46 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jaki test zrobić?? taki zwykły z apteki??
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 8 z 42