Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Sie 23, 2008 11:45 am Temat postu: |
|
|
no tak albo z krwi _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
adzia17
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sie 23, 2008 11:27 pm Temat postu: |
|
|
niestety nie udalo sie tym razem ... odpuszcze juz, moze sie wtedy uda,tylko sprobuje z test owulacyjnym jeszcze ! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
skarbek
|
Wysłany: Nie Sie 24, 2008 12:32 pm Temat postu: ciaza? |
|
|
Czy ktoś by mógł mi podpowiedzieć co o tym wszystkim myśleć... jakieś 1.5 kochaliśmy się z chłopakiem bez zabezpieczenia,do wytrysku doszło na zewnątrz. Po dwóch tygodniach wystąpiła bardzo skromna miesiączka.. zrobilam jeden test potem drugi.. oba wyszły negatywne. A teraz spóźnia mi się 3 dzień ..
---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosia85 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach
|
Wysłany: Nie Sie 24, 2008 1:13 pm Temat postu: |
|
|
może spóźnia Ci się z nerwów?
jeśli dwa testy wyszły negatywnie to pewnie w ciąży nie jesteś.
jeśli jednak się niepokoisz idź do lekarza. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sasha
|
Wysłany: Sro Sie 27, 2008 7:45 pm Temat postu: |
|
|
Witajcie! Czy możliwe są objawy ewentualnej ciąży już na drugi dzień po stosunku? Ja kochałam się wczoraj a dzisiaj późnym popołudniem zaczęłam odczuwać dziwne bóle podbrzusza, mam uczucie ciężkości w tym miejscu, każdy raptowny ruch powoduje dziwny ból, skurcz. Mam teraz dni płodne ale nigdy wcześniej w tym czasie nie miałam takich objawów |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sro Sie 27, 2008 7:56 pm Temat postu: |
|
|
niemożliwe _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
olcia333
|
Wysłany: Pią Sie 29, 2008 7:31 am Temat postu: |
|
|
czesc
Mam takie pytanie przeczytalam gdzies ze podczas pierwszych tygodni ciazy nie mozna sie kochac poniewasz grozi to poronieniu. czy to prawda. wiem ze to glupie te pytanie ale czy to prawda |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Sie 29, 2008 9:35 am Temat postu: |
|
|
jesli ciaza jest zagrozona to oczywiscie ze nie mozna. ogolnie to delikatny sexik nie zaszkodzi dziecku, ale na samym poczatku wybierz sie do gina- on Ci powie jak to jest _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
daga594
|
Wysłany: Pią Sie 29, 2008 10:02 pm Temat postu: czy to ciąża ?? pomóżcie prosze |
|
|
Pomóżcie prosze !
Współżyłam z chłopakiem dzień przed okresem zabezpieczaliśmy się prezerwatywą (tylko) na drugi dzień od razu dostałam okres wszystko było dobrze ale teraz nie mam okresu od 2 miesięcy ale nie mam też żadnych objawów ciąży co ze mną jest nie tak czy to mój organizm tak zareagował ?? a może jednak jestem w ciąży (to nie był mój pierwszy raz a okres mam w miare regularny czasem zdażają się tez jakieś niedokładności ) prosze pomóżcie z góry dzięki wszystkim
---edited by emilka---
prosze o pisanie w specjalnym temacie. przylączyłam! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pią Sie 29, 2008 10:42 pm Temat postu: Re: ciaza? |
|
|
skarbek napisał: | Czy ktoś by mógł mi podpowiedzieć co o tym wszystkim myśleć... jakieś 1.5 kochaliśmy się z chłopakiem bez zabezpieczenia,do wytrysku doszło na zewnątrz. Po dwóch tygodniach wystąpiła bardzo skromna miesiączka.. zrobilam jeden test potem drugi.. oba wyszły negatywne. A teraz spóźnia mi się 3 dzień .. |
nie mozesz byc w ciazy skoro testy nic nie wykazalay po takim czasie i wytrysk byl na zewnatrz jesli jednak sie boisz to idz do gina lub z rob test z krwi, pozdrawiam
daga nie ma mowy o ciazy bo stosunek byl dzien przed @ a to jest nieplodny dc. Okresu moze nie byc z wielu powodow. Musisz pojsc do gina i to jak najszybciej sprawdzic innej rady nie ma. na forum nie ma lekarzy wiec nikt nie zajrzy Ci do srodka i nie powie co jest powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|