Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 14)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Sie 23, 2008 11:45 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no tak Smile albo z krwi Smile

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
adzia17

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Sie 23, 2008 11:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niestety nie udalo sie tym razem ... odpuszcze juz, moze sie wtedy uda,tylko sprobuje z test owulacyjnym jeszcze !
Powrót do góry
skarbek

PostWysłany: Nie Sie 24, 2008 12:32 pm    Temat postu: ciaza? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy ktoś by mógł mi podpowiedzieć co o tym wszystkim myśleć... jakieś 1.5 kochaliśmy się z chłopakiem bez zabezpieczenia,do wytrysku doszło na zewnątrz. Po dwóch tygodniach wystąpiła bardzo skromna miesiączka.. zrobilam jeden test potem drugi.. oba wyszły negatywne. A teraz spóźnia mi się 3 dzień ..

---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce Smile
Powrót do góry
Gosia85
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Nie Sie 24, 2008 1:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

może spóźnia Ci się z nerwów? Smile
jeśli dwa testy wyszły negatywnie to pewnie w ciąży nie jesteś.
jeśli jednak się niepokoisz idź do lekarza.
Powrót do góry
sasha

PostWysłany: Sro Sie 27, 2008 7:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witajcie! Czy możliwe są objawy ewentualnej ciąży już na drugi dzień po stosunku? Ja kochałam się wczoraj a dzisiaj późnym popołudniem zaczęłam odczuwać dziwne bóle podbrzusza, mam uczucie ciężkości w tym miejscu, każdy raptowny ruch powoduje dziwny ból, skurcz. Mam teraz dni płodne ale nigdy wcześniej w tym czasie nie miałam takich objawów Rolling Eyes
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sro Sie 27, 2008 7:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niemożliwe
olcia333

PostWysłany: Pią Sie 29, 2008 7:31 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czesc
Mam takie pytanie przeczytalam gdzies ze podczas pierwszych tygodni ciazy nie mozna sie kochac poniewasz grozi to poronieniu. czy to prawda. wiem ze to glupie te pytanie ale czy to prawda
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Sie 29, 2008 9:35 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli ciaza jest zagrozona to oczywiscie ze nie mozna. ogolnie to delikatny sexik nie zaszkodzi dziecku, ale na samym poczatku wybierz sie do gina- on Ci powie jak to jest Smile

Powrót do góry
daga594

PostWysłany: Pią Sie 29, 2008 10:02 pm    Temat postu: czy to ciąża ?? pomóżcie prosze Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sad Pomóżcie prosze !
Współżyłam z chłopakiem dzień przed okresem zabezpieczaliśmy się prezerwatywą (tylko) na drugi dzień od razu dostałam okres wszystko było dobrze ale teraz nie mam okresu od 2 miesięcy ale nie mam też żadnych objawów ciąży co ze mną jest nie tak czy to mój organizm tak zareagował ?? a może jednak jestem w ciąży (to nie był mój pierwszy raz a okres mam w miare regularny czasem zdażają się tez jakieś niedokładności ) prosze pomóżcie z góry dzięki wszystkim

---edited by emilka---
prosze o pisanie w specjalnym temacie. przylączyłam!
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Pią Sie 29, 2008 10:42 pm    Temat postu: Re: ciaza? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

skarbek napisał:
Czy ktoś by mógł mi podpowiedzieć co o tym wszystkim myśleć... jakieś 1.5 kochaliśmy się z chłopakiem bez zabezpieczenia,do wytrysku doszło na zewnątrz. Po dwóch tygodniach wystąpiła bardzo skromna miesiączka.. zrobilam jeden test potem drugi.. oba wyszły negatywne. A teraz spóźnia mi się 3 dzień ..

nie mozesz byc w ciazy skoro testy nic nie wykazalay po takim czasie i wytrysk byl na zewnatrz Rolling Eyes jesli jednak sie boisz to idz do gina lub z rob test z krwi, pozdrawiam

daga nie ma mowy o ciazy bo stosunek byl dzien przed @ a to jest nieplodny dc. Okresu moze nie byc z wielu powodow. Musisz pojsc do gina i to jak najszybciej sprawdzic innej rady nie ma. na forum nie ma lekarzy wiec nikt nie zajrzy Ci do srodka i nie powie co jest Sad powodzenia Exclamation
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 9 z 42