Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 16)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 41, 42, 43  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Lis 25, 2008 8:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zakłopotana20 "w polowie dziewica" ciekawa definicja... no ale ok nie bede sie czepiac.

Musialabys podac wiecej szczegolow w ktorym dniu cyklu mialo to miejsce, jak dlugie masz cykle, czy chlopak (mial wytrysk, w tobie czy tez wczesniej) inaczej to jest jak wrozenie z fusów.

A i jeszcze jedno DZIEWICTWO NIE ZAPOBIEGA CIĄZY - mówią nawet o tym na lekcjach biologi....
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Lis 25, 2008 11:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zakłopotana20 jesli nie doszło do wytrysku to w ciazy nie jestes. i zgadzam sie z Mała mi Smile dziewice tez zachodza w ciaze Smile czas najwyzszy obalic ten mit. Exclamation

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
anaaaaaa

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lis 26, 2008 10:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zakłopotana20 nie jestes w ciąży, nie stresuj się. Zajście w ciąże to wbrew pozrorom nie jest taka prosta sprawa. musi dojść do mocngo "wystrzału" plemników aby prawdopodobieństwo się zwiększyło.
Powrót do góry
Anetkaaa

PostWysłany: Czw Lis 27, 2008 5:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hm... dziewice tez zachodza w ciąże??
Powrót do góry
anaaaaaa

PostWysłany: Czw Lis 27, 2008 8:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeżeli przestają być dziewicami to zachodzą... są przypadki gdzie plemnik dostanie sie przez błonę (dla mnie osobiscie sa tą teoretyczne przypadki ) ale nie nakręcajmy się nawzajem, jest to raczej niemożliwe. wiem, że młode dziewczyny boją się ciąży jak ognia i prawidlowo bo byc bardzo mloda matka to nic mądrego i dobrego, sama pamietam swoje obawy z przed 5ciu lat (dotykanie spermy, spozniajacy sie okres = ciąza?) ale uwierzcie że gdyby tak miało być to byśmy się dawno już przeludnili.
Powrót do góry
eve-lka

PostWysłany: Pią Lis 28, 2008 9:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czesc dziewczyny na forum jestem pierwszy raz ale mam nadzieje ze wy jakos rozwiejecie moje obawy...jakos 1,5 miesiaca temu uprawialam sex ze swoim chlopakiem i mialm dni plodne ale mielismy prezerwatywe.W tamtym miesiacu okres mi sie spoznil ale dostalam i byl normalny,trwal 6 dni i byl obfity wiec stwierdzialm ze nie jestem w ciazy ale jak tak czytam wiadomosci na forum to boje sie ze jednak moze jestem w tej ciazy tym bradziej ze teraz nadal nie mam okresu a juz powinnam go dostac pare dni temu!!Nie wiem czy to moze byc rowniez z tym zwiazane ale ciagle musze chodzic do toalety bo non stop chce mi sie siusiu.Nie obserwowalam sluzu ale wydaje mi sie ze jest raczej normalny.Prosze odp mi jak najszybciej sie da bo sie bardzo tym denerwuje...
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pią Lis 28, 2008 10:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

eve-lka normalny, obfity okres wyklucza ciażę
zuku

PostWysłany: Sob Lis 29, 2008 12:44 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

izi16 Moim zdanie są szanse na to abyś była wciąży,zrób test lub idź do ginekologa
Powrót do góry
anaaaaaa

PostWysłany: Sob Lis 29, 2008 4:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie wygląda to na ciążę. częste siusianie jest teraz, w okresie jesienno zimowym bardzo częstym zjawiskiem. nie mysl o tym, okres sie pojawi.
Powrót do góry
anulka21

PostWysłany: Pon Gru 01, 2008 1:34 am    Temat postu: prezerwatywa w dni płodne Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej Smile Mam nurtujące pytanie. Bardzo się stresuję i proszę o szybką odpowiedź Sad Mianowicie: miesiączkuje nieregularnie, z reguły mój cykl trwa 26 dni. Ostatnią miesiączkę miałam 20 listopada, skończyła mi się 25 i współżyłam z chłopakiem w 9 dzień swoje cyklu - z tego wynika,że w moje dni płodne i skończył z prezerwatywą we mnie.Nie biorę żadnych tabletek- ze względów zdrowotnych, także zawsze zabezpieczamy się tylko gumką. Staraliśmy się być bardzo ostrożni, nic nam nie pękło, ani chyba nie obsunęło się...(mam nadzieje)Sad(Czy istnieje możliwość,że mogę być w ciąży.. Sad(?? Jestem bardzo zestresowana.., bo z reguły ciągle sobie coś wkręcam i jak to się mówi:"całe życie jestem w ciąży"Sad( proszę odpiszcie;(

---- temat przenosze do pokrewnego --- Pituszka
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 41, 42, 43  Następny
Strona 2 z 43