Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Aneta2009
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lut 02, 2009 8:46 pm Temat postu: |
|
|
Witam mam pytanko a raczej chciałabym sie Was poradzic dziewczyny hm... wiec tak kochałam sie z moim chłopakiem ok 2 tyg temu oczywiscie z zabezpieczeniem gumka jakis 3 dni pozniej pojawiła sie u mnie tem bo ok 36 i 7 i dziwyny sluz z pochwy boje sie ze moge byc w ciazy ?? ale czy tem pojawiłąby sie tak szybko ?? no na okres jeszcze czekam bo mam nieregularny no i za jakies 4 5 dni powinien byc ale jestem starsznie niecierpliwa i zarazem sie boje a a no i musze dodac ze nie byłam jeszcze u lekarza ale ktos mi podpowiedziała na tym forum ze mam jakies zapalenie bo pojawiło sie u mnie swedzienie w okolicach pochwy i dziwne grudki na bieliznie wiec moze ta tep jest własnie od tego ?? nio ale m oze ktos mi poradzi bardzo prosze |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zzzz
|
Wysłany: Pon Lut 02, 2009 9:00 pm Temat postu: |
|
|
trudno powiedziec jak bylo zabezpieczenie to nie powinnas byc w ciazy i jak sie w tobie nie spuscil .. moze to byc ze stresu albo z przeziebienia ktore cie moze lub jakas inna chorobka bierze wlasnie a jak jeszcze czekasz na okres to powinien sie pojawic tez tak mialam i myslalam ze jestem wciazy ale jest juz po stresie i luz. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
danka71
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Lut 03, 2009 12:19 am Temat postu: jeszcze cos... |
|
|
z obliczen wyszło mi ze to dni płodne, jednak jesli on nie miał we mnie wytrysku, i kilka sekund przed wytryskim wyciagnał juz penisa to jest mozliwosc zajscia w ciaze? jestem przewrazliwiona, i gdzies tam w srodku raczej wiem ze pewnie w ciazy nie jestem ale wole sie upewnic, tym bardziej ze widac ze wiesz bardzo duzo na ten temat i mozna zaufac temu co piszesz. pozdrawiam i dziekuje. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Wto Lut 03, 2009 1:06 am Temat postu: |
|
|
Na kilka sekund przed wytryskiem w preejakulacie mogą pojawić się plemniki zdolne do zapłodnienia. Więc szanse na ciążę są, ale niewielkie. Czekaj spokojnie na okres. Ewentualnie jeśli minęło 14-16 dni od stosunku zrób test ciążowy. Myślę że wyjdzie negatywny.
Pozdrawiam _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KoffanaAgoosia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 5 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Wto Lut 03, 2009 1:10 am Temat postu: |
|
|
no i zrobilam test niestety zas nie tym razem.... a tyle objawów mialam wiec powodzenia dla tych co sie staraja!! pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dziubek3251
|
Wysłany: Wto Lut 03, 2009 11:50 pm Temat postu: |
|
|
Mam pytanko,chce zajść w ciążę i czy 14 dni przed okresem jest to możliwe? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Wto Lut 03, 2009 11:52 pm Temat postu: |
|
|
jest, a nawet 16 dni przed okresem dobrze zacząć ;] _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ewelinka1987
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lut 04, 2009 12:21 am Temat postu: |
|
|
Witam Was dziewczyny.Już do Was pisałam jakiś czas temu.Więc piszę w takiej sprawie...ostatnia @ miałam UWAGA 28 listopada,i nadal jej nie mam.Kochałam sie z moim narzeczonym w 17 dniu cyklu,jedna z Was napisała mi że w tym dniu nie mogłam zajśc w ciąże.Mam nieregularne cykle.Byłam u lekarza 14 stycznia i powiedział mi że puki co nic nie widzi,ale że to przez moje nieregularne cykle,ja nie wiem czy to ma jakikolwiek związak...hm.. Wg.niego byłby to 7 tc,ale z kolei wg mnie jeśli bym była to byłby to 5tc.Kazał mi przyjść za 3 tygodnie(jutro ide) z pełnym pęcherzem moczowym,bo podobno wtedy lepiej widać.Tylko chciałam sie dowiedzieć czy może być tak że będac w ciąży nie ma praktycznie żadnych objawów..wymioty,mdłosci itp.Mnie ostatnio strasznie bola piersi,strasznie dużo jem to wszystko.Nie wiem czy to zapowiedź miesiączki czy być może ciąża,którj mój zdolny lekarz nie potrafi narazie zauważyć.Chciałam też zaznaczyć że od czasu ostatniej @ oprucz tych dni o których pisałam,za każdym razem kochaliśmy sie bez zabezpieczenia i zawsze konczył we mnie.Czy jest możliwe że mogłam zajśc później??Sama juz sie w tym gubie.Strasznie chcielibyśmy miec dziecko,mój narzeczony jest zupełnie szalony na tym punkcie,już rozmawia do mojego brzucha chociaż nic tam nie ma haha:) Pozdrawiam Was dziewczyny i proszę o odpowiedź. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anulka21
|
Wysłany: Sro Lut 04, 2009 12:46 am Temat postu: |
|
|
słuchajcie!!! dzisiaj z upragnieniem nad ranem mnie zalało okres dostałam !! tak sie cieszyłam,że heeeeeej! no i dzisiaj wzięłam pierwszą tabletke mercilonu :DDZiekuje wszystkim słowa krytki, która mi sie należała no i wspracie też :* Już teeraz bez zmartwień no i co najważniejsze: nie popełniajcie moich błędów, bo ten stres potem jest straszny!! Buziaki;)
mala_mi :*:* dziekuje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sro Lut 04, 2009 1:56 am Temat postu: |
|
|
Ewelinka1987 Możliwe że zaszłaś w ciążę później. Zrób test z krwi. Na pewno wykaże czy jest ciąża czy nie 3mam kciuki żeby się udało
anulka21Cieszę się razem z Tobą _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|