Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
malutka23
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Gru 01, 2008 9:05 am Temat postu: |
|
|
anulka21 Jesli prezerwatywa sie nie zsunela i nie pekla, to szanse na ciaze moim zdaniem nikle. Skoro ciagle jak to piszesz "jestes w ciazy" to proponuje tabletki antykoncepcyjne, regularne zazywanie na pewno uchroni przed ciaza |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zuku
|
Wysłany: Pon Gru 01, 2008 9:58 am Temat postu: |
|
|
anulka21 Moim skromnym zdaniemsądze że nie masz szans na ciąże z tego co piszesz:) poprostu okresci się spóźnia:) bądź spokojna:) ponieważ strres powoduje tylkoprzedłużenie brasku okresu:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
prinsess
|
Wysłany: Pią Gru 05, 2008 12:43 pm Temat postu: Pomocy |
|
|
okres spoznia mi sie juz o tydzien,a zazwyczaj byl regularny 28-30dni. kochalam sie z facetem ostatnio tez w czasie okresu (3dnia)ale z gumka. wydaje mi sie ze wszysko bylo pod kontrola,ale teraz tak sie stresuje ze nie moge sobie przypomniec. dzien po tej akcji mialam okropne problemy z pecherzem,non stop biegalam do kibelka i pieklo mnie. Przez pare dni zazywalam Urinal i bylo w porzadku. nie wiem czy mozna wogole laczyc te dwa fakty. Denerwuje sie tym bardziej ze juz nie jestem z tym facetem i stracilam z nim kontakt. nie wiem juz czy to stres w ciagu ostatniego miesiaca ,czy teraz to ze nie mam okresu. Pomozcie!! Moze przesadnie panikuje?
--- temat przenosze do pokrewnego --- Pituszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pią Gru 05, 2008 5:08 pm Temat postu: |
|
|
prinsess jak guma była cała, to powinno być wszystko w porządku. organizm to nie maszyna, czasami cykle się wydłużają _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
prinsess
|
Wysłany: Sob Gru 06, 2008 12:16 am Temat postu: |
|
|
teraz to mamm w glowie taki metlik ze nie pamietam jak bylo dokladnie,on twierdzi ze nie ma takiej mozliwosci,
coz moze rzeczywiscie stres(w ubieglym miesiacu sie z nim bolesnie rozstalam no troche mam nieciekawie w pracy) ale troche spanikowalam,bo juz wiele bardziej stresujacych momentow w zyciu mialam ale nigdy mi sie tak okres nie spoznial |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala0322
|
Wysłany: Sob Gru 06, 2008 10:41 am Temat postu: co o tym myslec? |
|
|
czesc wszystkim obserwuje sluz juz ponad pol roku i od ponad pol roku nigdy nie zawiodła mnie ta metoda. ostatni okres miałam 21 listopada cykle mam co 33 lub 35 dni zawsze. 2 dni po skonczeniu okres czyli 8 dzien cyklu kochałam sie z chlopakiem i on nie zdazył wyjsc ze mnie i troche nasienia sie dostało do mojej pochwy. sa to cały czas dni nie plodne niby według kalendarzyka i według obserwacji nie było zadnego sluzu przed stosunkiem sucho było był to dzien po skonczeniu okresu. po tym stosunku umyłam szybko pochwe ciepła woda i troche tej spermy wypłyneło. moje pytanie jest takie. duze sa szanse na ciaze? bo naprawde do dni plodnych powinno byc jakies 5,7 dni... a do owulacji jeszcze wiecej...
od wtorku 2grudnia.2008 zaczał mn9ie bolec brzuch na dole tak jak przed okresem a przeciez do kresu jeszcze daleko bolał mnie do czwartku rana, przestał i od dzisiaj wieczora znowu mnie boli co to moze oznaczac we wtorek miałam sluz przypominajacy surowe bialko jajka kurzego był taki ciagliwy czyli najprawdopodobniej był to dzien owulacji, dzisiaj mam bardzo duzo białego ale rano znowu miałam ten troche co we wtorek co to moze znaczyc? dodam ze dzisiaj doszlo do małego zblizenia miedzy mna a moim narzyczonym doslownie włozył wytartego czlonka na chwilke nie całego teraz juz nie wiem sama co myslec... dzisiaj był to 15 dzien cyklu juz sama nie wie mco myslec naprawde...
--- temat przylanczam do pokrewnego --- Pituszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala0322
|
Wysłany: Sob Gru 06, 2008 11:42 am Temat postu: |
|
|
dodam ze dzisiaj i wczoraj mam takie białe grudki w srodku tak jak mam w kazdym cyklu wiec wydaje mi sie ze to juz by po owulacji było... tylko od czego boli podbrzusze?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
aniulka12345
|
Wysłany: Sob Gru 06, 2008 5:46 pm Temat postu: |
|
|
mala0322 wiesz,moze to sa tylko nerwy?ja mialam 7tyg.temu awaryjna sytuacje,mialam 2okresy w tym ten 2 byl bardziej jak plamienie.od czasu kiedy dowiedzialam sie ze mozna miec okres w ciazy to caly czas obserwuje swoj org.i wydaje mi sie ze non stop zauwazam jakies odchylenia.a robilam az 3 testy i kazdy negatywny.a czas na ich zrobienie byl odpowiedni.
mysle wiec,ze mozliwe ze to twoja psychika.ale moze dla pewnosci zrob test,jesli minelo 12 dni od stosunku powinien byc wiarygodny.
a druga sprawa,to czytalamm gdzies tu,ze podobno przy zagniezdzaniu moze pobolewac troszke brzuch.3mam kciuki i mam nadzieje,ze wszystko bedzie ok.najgorsza jest sila wlasnej sugestii.ja przy 3 neg.testach nadal sie boje.szalenstwo.albo paranoja
pozdrowka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
magnum23
|
Wysłany: Sob Gru 13, 2008 4:30 pm Temat postu: witam maly problem co zrobic |
|
|
witam niewiem czy jestem w ciąży mam nieregularne miesiączki. pierwsza miesiaczke mialam 18 wrzesnia trwa okolo 5 dni, druga miesiaczke dostalam 2 listopada i tez trwal 5 dni. gdy sie kochalam z chlopakiem 2 dni przez okrem czyli 30 listopada a okres dostalam 3 grudnia, kochalam sie w czasie miesiaczki okolo 7 grudnia i kochalismy sie bez zabezpieczenia i mi puscil dwa razy . niewiem czy jestem w ciąży . dziwne mam przeczucie, bol brzucha, i chodze jakos ostatnio wczesniej spac i chec duzo sexu. Sad czekam na odpowiedz czy bede w ciazy??
----post preznosze do tematu pokrewnego--- pituszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Gru 29, 2008 5:53 pm Temat postu: "Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 16) |
|
|
prosze tutaj kontynuowac zwierzanie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|