Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
martusieńka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lut 04, 2009 1:50 pm Temat postu: |
|
|
\hej wam wszystkim mam takie pytanko okres miałam 0d 23 stycznia do 28 stycznia kochałam sie 1 lutego i pękła nam gumka czy mogę zajść w ciąże mój cykl wystepuję co ok.30 do 32 dni prosze o szybką odp |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ewelinka1987
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lut 04, 2009 2:10 pm Temat postu: |
|
|
Hej Lasencje;) No i byłam dziś u lekarza niestety w ciąży nie jestem A miałam taką nadzieje.Lakarz przepisał mi Duphaston na uregulowanie cyklu,a właściewie jak to mi lekarz powiedział na jego odnowienie haha bo w ogóle od listopada nie miałam owulacji co za tym idzie miesiączki:( Zobaczymy co będzie bo tej "kuracji prochami"haha...mam nadzieje że fasolka wreszcie się zagnieździ w moim brzuszku:) I dziękuja za odpowiedź nowicjuszka. To jedyne forum na którym dostaję godne uwagi odpowiedźi i d0o tego zawsze miłe i pouczające:) Pozdrawiam Was dziewczynki:* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
martusieńka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lut 04, 2009 2:56 pm Temat postu: |
|
|
dodam że wytrysk nastąpił we mnie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sro Lut 04, 2009 3:42 pm Temat postu: |
|
|
Ewelinka1987 Proszę
martusieńka
Jak chcesz coś dodać użyj opcji zmień jest w prawym górnym rogu każdego Twojego postu.
Twoje dni płodne przypadają od 10 do 21 dnia cyklu. Kochałaś się dokładnie pierwszego dnia okresu płodnego. Szanse na ciążę są. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ania83jak
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lut 05, 2009 12:58 pm Temat postu: Re: obiawy ciazy |
|
|
mam problem... miasiaczka skonczyła mi sie 11 stycznia a stosunek odbyłam 17 stycznia bez zabezpieczenia.... ja juz sama niewiem czy jestem czy nie...meczy mnie to juz... robiłam test 27stycznia i wyszedł negatywny od dwuch tygodni mam straszny bol pierci nie moge sama ich dotykac mam problem ze swobodnym poruszaniem sie biuttonosz mam nr. wiekszy niz zwykle a nigdy tak nie miałam... dotego dzisiaj powinnam miec miesiączke ale nawet sie do tego nie zanosi...nie przytyłam ani jednego kg.a zwykle czynnosci mecza mnie... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Czw Lut 05, 2009 1:06 pm Temat postu: |
|
|
Test który zrobiłaś nie jest wiarygodny. Żeby był wiarygodny należy go zrobić najwcześniej 14-16dni po stosunku.
Co do tego czy jesteś w ciąży, ciężko stwierdzić. Podejrzewam że były to już dni płodne. Plemniki mogą przeżyć w sprzyjających warunkach do 7 dni, więc niewykluczone...
Zrób test z krwi, będzie 100% pewności. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ania83jak
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lut 05, 2009 1:57 pm Temat postu: |
|
|
dzieki za uwage co do dni robienia testu ... jak czytałam ulotke to napisali ze po 10 dniach wiec uwiezyłam wynikom....jutro z ranka zrobie jeszcze raz test zobaczymy co ztego wyjdzie.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
|
Powrót do góry |
|
|