Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 16)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 41, 42, 43
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
martusieńka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lut 04, 2009 1:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

\hej wam wszystkim mam takie pytanko okres miałam 0d 23 stycznia do 28 stycznia kochałam sie 1 lutego i pękła nam gumka czy mogę zajść w ciąże mój cykl wystepuję co ok.30 do 32 dni prosze o szybką odp
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Ewelinka1987

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Sro Lut 04, 2009 2:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej Lasencje;) No i byłam dziś u lekarza niestety w ciąży nie jestem Crying or Very sad A miałam taką nadzieje.Lakarz przepisał mi Duphaston na uregulowanie cyklu,a właściewie jak to mi lekarz powiedział na jego odnowienie haha bo w ogóle od listopada nie miałam owulacji co za tym idzie miesiączki:( Zobaczymy co będzie bo tej "kuracji prochami"haha...mam nadzieje że fasolka wreszcie się zagnieździ w moim brzuszku:) I dziękuja za odpowiedź nowicjuszka. Smile To jedyne forum na którym dostaję godne uwagi odpowiedźi i d0o tego zawsze miłe i pouczające:) Pozdrawiam Was dziewczynki:*
Powrót do góry
martusieńka

PostWysłany: Sro Lut 04, 2009 2:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dodam że wytrysk nastąpił we mnie
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sro Lut 04, 2009 3:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ewelinka1987 Proszę Smile

martusieńka

Jak chcesz coś dodać użyj opcji zmień jest w prawym górnym rogu każdego Twojego postu.

Twoje dni płodne przypadają od 10 do 21 dnia cyklu. Kochałaś się dokładnie pierwszego dnia okresu płodnego. Szanse na ciążę są.
ania83jak

PostWysłany: Czw Lut 05, 2009 12:58 pm    Temat postu: Re: obiawy ciazy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam problem... miasiaczka skonczyła mi sie 11 stycznia a stosunek odbyłam 17 stycznia bez zabezpieczenia.... ja juz sama niewiem czy jestem czy nie...meczy mnie to juz... robiłam test 27stycznia i wyszedł negatywny od dwuch tygodni mam straszny bol pierci nie moge sama ich dotykac mam problem ze swobodnym poruszaniem sie biuttonosz mam nr. wiekszy niz zwykle a nigdy tak nie miałam... dotego dzisiaj powinnam miec miesiączke ale nawet sie do tego nie zanosi...nie przytyłam ani jednego kg.a zwykle czynnosci mecza mnie...
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Czw Lut 05, 2009 1:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Test który zrobiłaś nie jest wiarygodny. Żeby był wiarygodny należy go zrobić najwcześniej 14-16dni po stosunku.

Co do tego czy jesteś w ciąży, ciężko stwierdzić. Podejrzewam że były to już dni płodne. Plemniki mogą przeżyć w sprzyjających warunkach do 7 dni, więc niewykluczone...

Zrób test z krwi, będzie 100% pewności.
ania83jak

PostWysłany: Czw Lut 05, 2009 1:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki za uwage co do dni robienia testu ... jak czytałam ulotke to napisali ze po 10 dniach wiec uwiezyłam wynikom....jutro z ranka zrobie jeszcze raz test zobaczymy co ztego wyjdzie....
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Lut 05, 2009 9:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

---- temat przekroczyl 40 stron wiec go zamykam a do dalszej dyskusji zapraszam tutaj :
http://www.biomedical.pl/forum/tutaj-vp72228.html#72228
---- Pituszka
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 41, 42, 43
Strona 43 z 43