Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
KoffanaAgoosia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 5 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Nie Lut 01, 2009 10:12 pm Temat postu: |
|
|
watpie ale zrob test jesli Ci sie tyle spoznia i bedziesz wiedziala:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gosi2
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lut 01, 2009 10:18 pm Temat postu: |
|
|
robiłam już test i wyszło ze nie jestem.ale jest to możliwe zajście w ciąże w taki sposób.
Dodano po 1 minutach:
nie doszlo do wytrysku bo nie mial zwodu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tomekag
|
Wysłany: Pon Lut 02, 2009 3:32 am Temat postu: |
|
|
nowicjuszka napisał: | Po pierwsze ani postinor ani escapelle nie są tabletkami poronnymi, tylko antykoncepcyjnymi
Napisz ile trwał u niej najdłuższy i najkrótszy cykl w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
Teoretycznie na 10 dni przed okresem powinny już być dni niepłodne...Ale przy nieregularnych cyklach ciężko określić nie znając danych o które prosiłam. |
25 najkrótszy 28 najdłuższy standardowo 28 , i co Ty na to ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Pon Lut 02, 2009 9:23 am Temat postu: |
|
|
No to jej dni płodne przypadają od 5 do 17 dnia cyklu.
Więc jeśli to było na 10 dni przed okresem to były to dni niepłodne (zakładając cykl 28dniowy), ewentualnie końcówka dni płodnych (zakładając cykl 25dniowy).
Myślę, że szanse na ciążę są małe.
Zwłaszcza, że jak sam napisałeś nie doszedłeś w niej, tylko poza.
Czekajcie spokojnie na okres, nie denerwujcie się(wiem, że łatwo powiedzieć trudniej zrobić...). Stało się i już się nie odstanie, a stres może tylko dodatkowo opóźnić okres, co dostarczy dodatkowych nerwów.
Po ok 14-16 dniach od stosunku zróbcie test ciążowy, najlepiej z krwi.
Wtedy wszystko będzie jasne.
Pozdrawiam _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
danka71
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lut 02, 2009 6:16 pm Temat postu: Jestem przewrazliwiona. |
|
|
czesc! chciałabym sie upewnić, czy aby na pewno nie jestem w ciazy. jestem mloda osoba i nie planuje dziecka. moj cykl trwa 31 dni jednak ostatni raz trwał 28 ale mysle ze spowodowane było to duzym stresem przed waznym turniejem. moj okres trwał od 13 do 17 stycznia włacznie. kochałam sie z moim chlopakiem ostatni raz w sobote czyli 31 stycznia. robilismy to bez zabezpieczenie jednak przed wytryskiem on juz nie był w srodku. czy jest mozliwosc zebym zaszła w ciaze? prosze o szybka odpowiedz i pomoc. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Lut 02, 2009 6:33 pm Temat postu: |
|
|
Jak wyliczyć dni płodne masz tutaj napisane:
http://www.biomedical.pl/forum/jak-wyliczyc-dni-plodne-nieplodne-vt9930.html
Jeśli to były dni płodne to szanse są. Małe ale zawsze.
Jeśli to były dni niepłodne, to wtedy szans niema. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lutowniczka30
|
Wysłany: Pon Lut 02, 2009 7:40 pm Temat postu: |
|
|
hej:) mam pytanie: kochałam sie z chlopakiem tydzien temu. robilismy to bez zabezpieczenia ale nie doszlo do wytrysku. po tygodniu dostalam okres. czy moge byc w ciazy?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Lut 02, 2009 7:55 pm Temat postu: |
|
|
Zależy kiedy wypadają u Ciebie dni płodne, czy okres był w terminie itp.
Info jak wyliczyć dni płodne masz tu:
http://www.biomedical.pl/forum/jak-wyliczyc-dni-plodne-nieplodne-vt9930.html _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aneta2009
|
Wysłany: Pon Lut 02, 2009 8:31 pm Temat postu: mam problrm m?? |
|
|
Witam chcałabym sie poradzic w pewnej sprawie moze mo ktoś pomoze ?? A Wiec kochałam sie z chłopakiem jakies 2 tygodzie temu teraz boje sie ze moge byc w ciazy chociaz kochalismy sie z gumka po jakis 3 dniach pozniej pojawiła sie u mnie niby temperatura bo ok 36 i 7 i jakis dziwny sluz z pochwy nie wiem czy to ma cos z tym wspolnego prosze o pomoc
---edited by karioka---
Proszę nadawać tytułu odzwierciedlające problem i pisać posty w odpowiednim temacie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KoffanaAgoosia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 5 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pon Lut 02, 2009 8:36 pm Temat postu: |
|
|
nie rob smietnika na forum )) masz temat "czy jestem w ciazy" i tam juz pisz musisz opisac ze szczegolami kiedy mialas okres jak dlugie masz cykle itp. ale juz na tamtym forum prosze a napewno ktos odpisze pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|