Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 17)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
onlyyou

Wysłał podziekowań: 3
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lut 18, 2009 10:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No współżyłam bez zabezpieczenia
i to było dwa tygodnie temu
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
buska3434

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Sro Lut 18, 2009 11:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak, zrób beta hCg najlepiej, ale test z apteki też powinien być już wiarygodny, raczej na pewno.
Pozdrawiam

Powrót do góry
Kffiatuszek

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Czw Lut 19, 2009 1:56 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, piszę to tutaj: A więc zacznę Smile

ost okres miałam 19,01 więc powinnam już go mieć ale nie mam, no ale głównie chodzi mi o to że mam nieregularne cykle i ten okres co był był dziwny ponieważ trwał 1,5 dnia a spóźniał mi się 2,5 tyg zawsze miałam obfity a był skąpy( wkładki by mi straczyły) kocham się z chłopakiem bez zabezpieczenia, bo już mamy plany i pracujemy nad dzidzią i właśnie moje pytanie brzmi czy mogę być? (marzę o tym) robiłam dwa testy i negatywne, aaa zapomniałam dodać że ost stosunek miał miejsce 6,02 i też skończony we mnie, robiłam betę ale wyszla mi niska ( czym sie zmartwiliśmy) wczoraj robiłam tets (po południu) i wyszedł również negatywny @ dalej nie ma, a zauwazyłam u siiebie żyłki na piersiach bolą mnie( dziwne uczucie dla mnie bo nigdy mnie nie bolały) zgaga, odrzut od palenia, zawroty głowy,

I tak się zastanawiamy czy to może to?

Czy to może wmówienie to sobie, bo wiadomo jak się chce, to wmawia sobie objawy, a organizm wariuje
Powrót do góry
buska3434

PostWysłany: Czw Lut 19, 2009 12:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To możliwe, jak się bardzo chce to tak bywa, sama tak mam co miesiącSmile
Kfiatuszku powiedz ile trwał Twój najdłuższy i najkrótszy cykl w ciągu ostatnich 12-stu miesięcy, kiedy wystąpiło to krótkie krwawienie/plamienie i kiedy była robiona ta beta. Współżyjecie regularnie? Bo skoro masz nieregularne to trudno trafić w owulację. Aha no i jak masz nieregularne to skąd wiesz ze Ci się spóźnia 2,5 tyg.? Smile
Pozdrawiam

Powrót do góry
onlyyou

PostWysłany: Czw Lut 19, 2009 2:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nowicjuszka Jak to obiliczyłam to miałam akurat dni płodne
wczoraj zauważyłam ze mam takie gruczoły na sutkach i bolą mnie jajaniki ;/

i mam takie leeki plamienie

pomocyy !!!
czekam na odp
Powrót do góry
buska3434

PostWysłany: Czw Lut 19, 2009 2:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to może jednak zrobisz ten test, co? Jak mamy Ci pomóc? Radzimy co zrobić a Ty z tego nie korzystasz, więc co?

Powrót do góry
onlyyou

PostWysłany: Czw Lut 19, 2009 2:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

noo wąłsnie zakupiłam test dzisiaj i zrobie go jutro Wink

Pozdrawiam Wink)
Powrót do góry
buska3434

PostWysłany: Czw Lut 19, 2009 2:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to good, a myślałaś o beta hCg? Jest pewniejszy i szybciej wykrywa hormon.

Powrót do góry
onlyyou

PostWysłany: Czw Lut 19, 2009 2:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

NoO tez tak myśłałam o tym Wink

a nie wiesz czy w czasie ciązy moze występować okres?
bo czytałam na necie ze tak a jedni znowu pisza ze nie . Juz mam mętlik w głowie ;/
Powrót do góry
buska3434

PostWysłany: Czw Lut 19, 2009 2:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeśli już, to nie okres a plamienia. Są mniej obfite. To się zdarza.

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 14 z 42