Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 17)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Mmmadzia

Wysłał podziekowań: 3
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Wto Mar 03, 2009 11:27 am    Temat postu: Jak potwierdzic ciąże bez ginekologa Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chciałam zapytac czy jest jakaś możliwośc potwierdzenia ciąży bez ginegologa i bez badania krwi . Mam podejrzenie że jestem w ciąży i kiedy zrobiłam dwa testy to jeden wyszedł negatywny a drugi pozytywny. A najbliższy termin wizytu u lekarza jest za 3 tygodnie Mad Biore tabletki antykoncepcyjne wiedz dlatego jest to dla mnie tak ważne. Prosze poradzcie mi coś Crying or Very sad

--- przenosze do tematu pokrewnego --- Pituszka
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Wto Mar 03, 2009 12:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zrób jeszcze jeden test, ale skoro jeden wyszedł pozytywny, to najprawdopodobniej jesteś w ciąży
Mmmadzia

Wysłał podziekowań: 3
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Wto Mar 03, 2009 12:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeszcze zrobie,ale sugerujesz żebym odrazu odtawiała tabletki??
Bo jeśli nie jestem w ciązy to przerywając opakowanie namieszam sobie w organiznmie i prawdopodobnie bez wzgledu na to czy jestem w ciązy czy nie dostane krwawienia odstawiannego. I wtedy już całkiem zwariuje Sad zobacze jeszcze i jak coś to napisze
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Wto Mar 03, 2009 1:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja bym najpierw zrobiła i jeśli wynik byłby pozytywny, to odstawiłabym tabletki. jeżeli jesteś w ciązy, to teoretycznie krwawienie z odstawienia nie powinno sie pojawić, ew. malutkie plamienie
Pyskata18

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Mar 03, 2009 8:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hhe po 2 miesiac mi sieu dalo jestem w ciazy ;d
lizelotka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Wto Mar 03, 2009 11:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gratuluje Smile
To musi byc ogromna radosc Smile
mam nadzieje ze i ja tego doswiadcze niebawem...

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Powrót do góry
Pyskata18

PostWysłany: Sro Mar 04, 2009 9:59 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pewnie tak:) dasz rade;))
lizelotka

PostWysłany: Sro Mar 04, 2009 5:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No i nie bedzie dzidzi tym razem Crying or Very sad
Odebralam wlasnie wyniki bhcg...
Ponizej 0,1 wyszly Sad Nie daja zadnej nadziei Crying or Very sad Crying or Very sad
Nie spodziewalam sie ze ta wiadomosc az tak na mnie podziala Embarassed
Ze bede az tak rozczarowana Sad
Plakac mi sie chce...

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Powrót do góry
Pyskata18

PostWysłany: Sro Mar 04, 2009 6:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oj<pocieszacz> zobaczysz będzie dorbze jak zabardzo zcegos sie cche tak jest naprawde:) ale zobaczysz edzie dorbze a ile sie starasz;)
lizelotka

PostWysłany: Sro Mar 04, 2009 7:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No wlasnie niedlugo bo pierwszy miesiac... ja wiem ze to malo, ale... to jednak jakis taki szok troche... mialam tak wielka nadzieje, a tu sie nie udalo Crying or Very sad
Po prostu nie wiedzialam, ze to mnie tak bedzie bolalo jak sie nie uda Crying or Very sad
Wiem, ze przede mna kolejny miesiac i koleja szansa, ale i tak teraz mi smutno Sad

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 33 z 42