Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Pyskata18
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Mar 04, 2009 9:00 pm Temat postu: |
|
|
No sie drugi miesiąc i wyszło ;D mam nadzieje ze wszytskoi wporządku bedzie i bedzie fajnie zobacze jutro ide do lekarza zobaczyć ;D _________________ Wiara Czyni Cuda ) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Mar 04, 2009 9:03 pm Temat postu: |
|
|
dziewczyny odbiegacie od tematu! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lizelotka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Czw Mar 05, 2009 12:07 am Temat postu: |
|
|
Masz racje Pituszka
Tak sie przejelam ze zupelnie zapomnialam ze to nie offtopic. Sorki _________________
Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zalamana18
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Mar 05, 2009 12:20 am Temat postu: ... |
|
|
Witam! Mam na imię Ala i mam 18 lat. Mam problem związany z ciążą .. No więc może zacznijmy od początku.. Kochałam się z chłopakiem 13 stycznia a dzisiaj jest 4 marzec.. okres do niedawna miałam regularnie choć teraz mi sie zmienil.. [25 grudzien, 30 styczen, 17 luty, 28 luty,]. Dodam jeszcze że wczoraj miałam dość mocny krwotok ;/ Czy to moze oznaczac ze jestem w ciąży??
Proszę pomóżcie !!
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Czw Mar 05, 2009 1:52 am Temat postu: |
|
|
Albo ciąża, albo co bardziej prawdopodobne poronienie.
Idź jak najszybciej do ginekologa. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
hannah300
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Mar 05, 2009 12:17 pm Temat postu: |
|
|
witam juz wczesniej pisalam o sobie a wiec przestalam zazywac tabletki anty...i o dziw pojawilo sie krwawienie nie moge tego nazwac okres bo to bylo dziwne mialam przez 4 dni ciemna krew i takie gluty niewiem co to bylo a wiec 3.03.poniedzialek zrobilam test ciazowy i wyszedl mi negatywnie a moj brzuch pomalu zmienia ksztalt troszke sie powiekszyl test robilam wieczorem a tutaj przeczytalam ze robi sie rano a czy wogole test sa dokladne bo niewiem co mam myslec dzisiaj znowu kupie i zrobie jutro moze w nie odpowiednie dni go robie prosze pomozcie mi mianowicie to ja chce miec dzidziusia :-)prosze o jakas rade dzieki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kiarka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Mar 05, 2009 3:55 pm Temat postu: |
|
|
21 lutego miałam stosunek z moim chłopakiem i chyba doszedł we mnie ponieważ w środku poczułam bardzo dużo wydzieliny to nie była moja wiec podejrzewam że to on doszedł poza tym jego członek zrobil się mniejszy po stosunku teraz mam okres i nie wiem czy jestem w ciąży. Mam zaciemnione miejsca dookoła brodawek. nie wiem co mam o tym myslec. prosze o opinie.
Dodano po 4 minutach:
Może mi ktoś odpowiedzieć? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
eyesonfire Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach
|
Wysłany: Czw Mar 05, 2009 4:11 pm Temat postu: |
|
|
kiarka - zrób test, ale jeśli masz normalny okres to nie jesteś w ciąży, chyba, że "okres" bardziej przypomina plamienie, wtedy może świadczyć o ciąży. z drugiej strony jeśli kochałas sie w dni niepłodne, to możesz być spokojna.
hannah - po odstawieniu tabletek bardzo czesto pojawiaja sie plamienia, nawet w trakcie nastepnego juz cyklu, organizm musi sie unormowac. poza tym brzuch powieksza sie ok 4-5 miesiaca, no moze 3. wg mnie nie jestes w ciazy. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Martyna2323
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Mar 05, 2009 4:12 pm Temat postu: |
|
|
Nie napisalas czy mialas wtedy dni plodne. Skoro teraz masz okres i wyglada on normalnie to w ciazy nie jestes. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Czw Mar 05, 2009 5:05 pm Temat postu: |
|
|
kiarka moim zdaniem wszystko jestok. Ale podzielam zdanie dziewczyn. Nie napisalas w kotry dzien byl stosunek i jak dlugie masz cykle. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|