Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
eyesonfire Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach
|
Wysłany: Nie Mar 08, 2009 3:17 pm Temat postu: |
|
|
kobieto, ja cie przestrzegam przed czarnymi malwami a nie zachecam.
a spoznia ci sie okres? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
dariajarocin
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Mar 08, 2009 3:26 pm Temat postu: |
|
|
dlaczego przestrzegasz? ja nie chce zajsc w ciaze. ja tlko zapytalam. jak moze mi sie spozniaj jak wczoraj mialam 18 dzien cyklu i uprawialam sex. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Mar 08, 2009 3:30 pm Temat postu: |
|
|
no to o co chodzi?!
takie picie malwy, nawet jesli sie na to zdecydujesz nic ci teraz nie da, bo TO NIE ZAPOBIEGA CIAZY! to moze doprowadzic do PORONIENIA! i w tego wyniku moze wystapic krwawienie!
ile wy macie lat? seks uprawiacie, a totalny brak wyedukowania.
skoro sie boisz ze mozesz byc w ciazy, to lec do ginekologa po escapelle i spokoj.
jesli z kolei spozni ci sie okres, ale nie masz powodow do obaw, to mozesz wziasc ciepla kapiel, jesli masz miec okres to, to wystarczy zeby go wywolac.
poza tym wiedzac, ze masz dni plodne, nie lepiej bylo poczekac z seksem, do dni nieplodnych, skoro teraz panikujesz? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Nie Mar 08, 2009 3:30 pm Temat postu: |
|
|
Słuchaj...Skoro mieliście prezerwatywę, nie pękła, do tego Twój facet nie doszedł w Tobie, to jak mogłaś zajść w ciążę?!
Pączkowanie?Wiatropylność?
Sorry, ale ten temat był tu wielokrotnie wałkowany. Poczytaj trochę na temat zapłodnienia a dopiero potem bierz się za seks.
Co do wywoływania poronień, to jest lekko mówiąc głupota. Nie dość ze zabijasz wtedy dziecko, to jeszcze narażasz siebie samą. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dariajarocin
|
Wysłany: Nie Mar 08, 2009 3:38 pm Temat postu: |
|
|
no dobrze, ale ja wszytko rozmiem. poco na mnie naskakujecie odrazu. co do wyedukowania to wypraszam sobie. a poza tym co do dni plodnych. wam nigdy nigdy to si enie zdazalo. czytalam i dlatego napislama. myslalam, ze piszac na tym forum ktos ze mna porozmawia po ludzku, a nie bedzie besztal. tak czy owak dziekuje...
Dodano po 2 minutach:
nowicjuszko tak.. i to chyba twoje wyedukowanie nie jest wystarczajace. prezerwatywa ma strukture gapkowata, ktora ma pory o srednicy 5 um, a plemnik 2. coz wiec? a co do przerwyania przed stosunkiem wydziela sie plyn, w ktorym tez sa plemniki i wystarczy, ze znajda cie w przedsionku pochwy.. ale dobra... zegnam.. chcialam tylko porozmawiac... widocznie zle trafilam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Mar 08, 2009 3:41 pm Temat postu: |
|
|
skoro na spokojnie do ciebie nie dociera, to trzeba krzyknac.
wyczytalas w internecie pewnie wpisujac "wywołanie okresu" a nie doszukałas się konsekwencji, stąd wnioskuje niedoedukowanie.
Dodano po 1 minutach:
a to o gumkach tez sciagnelas z neta? bo watpie zebys miala w pamieci.
w tym plynie raczej nie zdarzaja sie plemniki zdolne do zaplodnienia, poza tym w wiekszosci prezerwatyw jest dodatkowo plyn plemnikobojczy.
poza tym, wracajac do dni plodnych, wiekszosc z nas tutaj, je wylicza, zeby potem nie panikowac. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
dariajarocin
|
Wysłany: Nie Mar 08, 2009 3:44 pm Temat postu: |
|
|
mam dobra pamiec. niestety zadne z durexow nie maja plynu. ja tez je wyliczam,, no ale spontan, stalo sie. powiedzmy, ze jestem spokojniejsza. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
asia14181
|
Wysłany: Nie Mar 08, 2009 3:45 pm Temat postu: brak okresu, jaki powód?? |
|
|
Hej. Brałam przez jakies 7 miesiecy tabletki antykoncepcyjne. ostatnio przestalam. Kochałam sie z chlopakiem normalnie a juz prawie 2 tygodnie spoznia sie okres. Nie wiem czy moge byc w ciazy czy to wynik odrzucenia tabletek...
--- przenosze do tematu pokrewnego --- Pituszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Mar 08, 2009 3:51 pm Temat postu: |
|
|
może być po odstawieniu tabletek.
kiedy sie kochalas? jak bralas tabletki, czy juz po odstawieniu? a jesli po, to zabezpieczaliscie sie jeszcze? czy bez zabezpieczenia? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Nie Mar 08, 2009 3:52 pm Temat postu: |
|
|
Doskonale wiem jaką prezerwatywy mają strukturę. Ale skoro nie było wytrysku, to nie ma mowy o ciąży. W preejakulacie plemniki pojawiają się dopiero bezpośrednio przed wytryskiem.
Co do mojego wyedukowania...Jest chyba na sporo wyższym poziomie niż Twoje. Przynajmniej jeśli chodzi o medycynę. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|