Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 17)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Nie Mar 08, 2009 3:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kobieto, ja cie przestrzegam przed czarnymi malwami a nie zachecam.

a spoznia ci sie okres?

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Mar 08, 2009 3:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dlaczego przestrzegasz? ja nie chce zajsc w ciaze. ja tlko zapytalam. jak moze mi sie spozniaj jak wczoraj mialam 18 dzien cyklu i uprawialam sex.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
eyesonfire
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Mar 08, 2009 3:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to o co chodzi?!
takie picie malwy, nawet jesli sie na to zdecydujesz nic ci teraz nie da, bo TO NIE ZAPOBIEGA CIAZY! to moze doprowadzic do PORONIENIA! i w tego wyniku moze wystapic krwawienie!

ile wy macie lat? seks uprawiacie, a totalny brak wyedukowania.

skoro sie boisz ze mozesz byc w ciazy, to lec do ginekologa po escapelle i spokoj.
jesli z kolei spozni ci sie okres, ale nie masz powodow do obaw, to mozesz wziasc ciepla kapiel, jesli masz miec okres to, to wystarczy zeby go wywolac.

poza tym wiedzac, ze masz dni plodne, nie lepiej bylo poczekac z seksem, do dni nieplodnych, skoro teraz panikujesz?
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Nie Mar 08, 2009 3:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Słuchaj...Skoro mieliście prezerwatywę, nie pękła, do tego Twój facet nie doszedł w Tobie, to jak mogłaś zajść w ciążę?!

Pączkowanie?Wiatropylność?

Sorry, ale ten temat był tu wielokrotnie wałkowany. Poczytaj trochę na temat zapłodnienia a dopiero potem bierz się za seks.

Co do wywoływania poronień, to jest lekko mówiąc głupota. Nie dość ze zabijasz wtedy dziecko, to jeszcze narażasz siebie samą.
dariajarocin

PostWysłany: Nie Mar 08, 2009 3:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no dobrze, ale ja wszytko rozmiem. poco na mnie naskakujecie odrazu. co do wyedukowania to wypraszam sobie. a poza tym co do dni plodnych. wam nigdy nigdy to si enie zdazalo. czytalam i dlatego napislama. myslalam, ze piszac na tym forum ktos ze mna porozmawia po ludzku, a nie bedzie besztal. tak czy owak dziekuje...

Dodano po 2 minutach:

nowicjuszko tak.. i to chyba twoje wyedukowanie nie jest wystarczajace. prezerwatywa ma strukture gapkowata, ktora ma pory o srednicy 5 um, a plemnik 2. coz wiec? a co do przerwyania przed stosunkiem wydziela sie plyn, w ktorym tez sa plemniki i wystarczy, ze znajda cie w przedsionku pochwy.. ale dobra... zegnam.. chcialam tylko porozmawiac... widocznie zle trafilam
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Mar 08, 2009 3:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

skoro na spokojnie do ciebie nie dociera, to trzeba krzyknac.
wyczytalas w internecie pewnie wpisujac "wywołanie okresu" a nie doszukałas się konsekwencji, stąd wnioskuje niedoedukowanie.

Dodano po 1 minutach:

a to o gumkach tez sciagnelas z neta? bo watpie zebys miala w pamieci.
w tym plynie raczej nie zdarzaja sie plemniki zdolne do zaplodnienia, poza tym w wiekszosci prezerwatyw jest dodatkowo plyn plemnikobojczy.
poza tym, wracajac do dni plodnych, wiekszosc z nas tutaj, je wylicza, zeby potem nie panikowac.

PostWysłany: Nie Mar 08, 2009 3:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam dobra pamiec. niestety zadne z durexow nie maja plynu. ja tez je wyliczam,, no ale spontan, stalo sie. powiedzmy, ze jestem spokojniejsza.
Powrót do góry
asia14181

PostWysłany: Nie Mar 08, 2009 3:45 pm    Temat postu: brak okresu, jaki powód?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej. Brałam przez jakies 7 miesiecy tabletki antykoncepcyjne. ostatnio przestalam. Kochałam sie z chlopakiem normalnie a juz prawie 2 tygodnie spoznia sie okres. Nie wiem czy moge byc w ciazy czy to wynik odrzucenia tabletek... Confused

--- przenosze do tematu pokrewnego --- Pituszka
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Mar 08, 2009 3:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

może być po odstawieniu tabletek.
kiedy sie kochalas? jak bralas tabletki, czy juz po odstawieniu? a jesli po, to zabezpieczaliscie sie jeszcze? czy bez zabezpieczenia?
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Nie Mar 08, 2009 3:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Doskonale wiem jaką prezerwatywy mają strukturę. Ale skoro nie było wytrysku, to nie ma mowy o ciąży. W preejakulacie plemniki pojawiają się dopiero bezpośrednio przed wytryskiem.

Co do mojego wyedukowania...Jest chyba na sporo wyższym poziomie niż Twoje. Przynajmniej jeśli chodzi o medycynę.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42  Następny
Strona 38 z 42