Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
spanikowany30
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Paź 29, 2006 7:55 pm Temat postu: Czy mogło dojść do zapłodnienia ??? |
|
|
Ja i moja dziewczyna uprawialiśmy sex w gumce.Wszystko wydawałoby sie być w porządku zaraz przed wytryskiem wyciągnąłem członka z pochwy.Jednak problem w tym że od 2 tygodni spóźnia sie jej okres.Czy jest możliwe że płyn wydobywający sie z członka podczas stosunku(nie sperma) zawierał plemniki i jakoś przedostał sie na zewnątrz gumki i zapłodnił moją dziewczyne??!!Prosze o konkretne rady........ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aleksandra_2006
|
Wysłany: Nie Paź 29, 2006 8:16 pm Temat postu: |
|
|
raczej nie jest to mozliwe ... ze w prezerwatywie i cos moglo sie wydobyc |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Lux
|
Wysłany: Wto Sty 02, 2007 6:38 pm Temat postu: Od miesiąca nie mam okresu... |
|
|
Mniej więcej 5 miesięcy temu kochałam sie ze swoim chłopakiem bez zabezpieczenia. Potem miałam normalnie okres, mniej więcej w listopadzie byłam na rutynowej wizycie u ginekologa.
Od miesiąca nie mam okresu, przypomniał mi się ten stosunek bez zabezpiecznia i wpadłam w paranoję. Zrobiłam nawet test ciążowy, który dał wynik negatywny(ale czy poziom hcg w domniemanym 4 miesiącu jest wystarczająco wysoki, aby wykrył go test ciążowy?), ale cały czas wydaje mi się, że czuję ruchy dziecka.
Wiem, paranoja totalna, przecież to chyba niemożliwe?
---- edit by Pituszka
Proszę nie nadawać tytułów tematów typu "wiem że to głupie...", ale taki który odzwierciedla to o czym piszesz w poście. Temat został zmieniony. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Lux
|
Wysłany: Wto Sty 02, 2007 7:50 pm Temat postu: |
|
|
Aha, dodam jeszcze że:
- nie zauważyłam, żebym przytyła(normalnie zapinam się w spodnie)
- od ok. 1,5 miesiąca biorę Euthyrox, lek na nadczynność tarczycy... tu hormony, i tam hormony, może ma to jakiś wpływ?
Gdyby ktoś mógłby mi odpowiedzieć, byłabym bardzo wdzięczna. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Sty 02, 2007 10:59 pm Temat postu: |
|
|
w 4 miesiącu na bank byś testem sprawdziła ze ciąża jest
ja stawiam na lek który przyjmujesz - on zapewne jest przyczyną zmian hormonalnych i twoich problemów |
|
Powrót do góry |
|
|
|
brytka
|
Wysłany: Sro Sty 17, 2007 11:15 am Temat postu: |
|
|
sluchaj ja jjak bylam w ciazy to do 5 mies nic a nic nie bylo widac,a w spodnie zapinalam sie prawie do samego konca ciazy (ale juz pod brzuchem) Ale jezeli chodzi o ciebie to wedlug mnie nie jestes w ciazy,ale skoro masz obawy to idz do lekarza i potwierdzi ci tak jak ja mysle,ze nie jestes w ciazy ) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
devil
|
Wysłany: Nie Mar 25, 2007 10:01 pm Temat postu: podobny problem |
|
|
Mój problem przedstawia się następująco: kochałem się z moją dziewczyną pewnego poranka, niestety bez gumki. W pewnym momencie podczas stosunku uświadomiłem sobie, ze obudziłem się tej nocy, kilka godzin wcześniej z uczuciem wilgotności w spodenkach. Jestem pewny, że doszło wtedy(w nocy) do wytrysku. Wiem, ze moje plemniki, jesli oczywiscie przetrwaly na moim penisie przez te ok. 5 godzin, zostaly wprowadzone do pochwy. Nie mam pewności czy przeżyły...upływał wtedy czwarty dzień od momentu, gdy mojej dziewczynie skończyła się miesiączka. Jakie mamy szanse? Byłbym gorąco wdzięczny za udzieloną rade... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
devil
|
Wysłany: Nie Mar 25, 2007 11:34 pm Temat postu: cd.. |
|
|
Powinienem napisac jeszcze o kilku faktach, mianowicie: w dniu w ktorym odbyliśmy stosunek (ok. godziny 8-9 rano) we wczesnych godzinach popoludniowych, mojej dziewczynie zaczęły sie dni płodne. W jakieś 60h po stosunku u mojej dziewczyny, która ma bardzo bolesną menstruację i bardzo intensywnie odczuwa wszelkie zmiany w cyklu, wystąpiło jajeczkowanie. Czy plemniki przetrwały w tych dogodnych warunkach od piatku 8rano do godziny 20 w niedziele kiedy jajeczkowanie miało miejsce? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pon Mar 26, 2007 12:18 pm Temat postu: |
|
|
jezeli chodzi o mnie to mysle ze nikle szanse na ciaze |
|
Powrót do góry |
|
|
|
devil
|
Wysłany: Pon Mar 26, 2007 4:21 pm Temat postu: something more? |
|
|
Dzieki za podniesienie na duchu Pituszka. Ale czy jest ktoś kto udzieli mi bardziej szczegółowych informacji? panicznie się boję... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|