Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part. 6)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 60, 61, 62  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
adgamnm

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Mar 14, 2007 10:05 am    Temat postu: okres Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nooo to dostalam okres !!!!!!!!! czyli moje pytania na razie sa nieaktualne...Smile Dzieki za wszystkie odpowiedzi Smile ale na bank zjawie sie tu jeszcze...Smile ahh boli brzuch...Razz Pozdrawiam serdecznie:)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Mar 14, 2007 11:29 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gratuluje Exclamation i po co bylo sie tak martwic Wink
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Mar 14, 2007 2:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

haaaaaaaaaa a widzisz Wink
Wiecej zaufania Laughing pzdr.. Smile

Powrót do góry
adgamnm

PostWysłany: Sro Mar 14, 2007 3:37 pm    Temat postu: :) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No obym nastepnym razem tez tak ufala i sie nie stresowala Smile Pozdrowka :*
Powrót do góry
adgamnm

PostWysłany: Sob Mar 17, 2007 11:31 am    Temat postu: question Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A mam takie pytanko...juz mi sie wszystko miesza:D ile dni po okresie sa dni NEPLODNE?! tzn ile czasu mozna bez prezerwatywy,zeby bylo bezpiecznie?! < wiem,ze nigdy nie jest bezpiecznie> :]
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sob Mar 17, 2007 11:46 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

najlepiej sie kochac bez gumek jest po dniach płodnych ,jak sie skoncza to odczekac dla spokoju jakies 2 dni i mozna baraszkowac do woli.
Podałam przykład dla 28dniowego cyklu, ok.10 dni przed okresem sa najbezpieczniejsze Laughing a po okresie to bardzo malutko jakies moze 2 dni,ale nie radze eksperymentowac bo moze zakonczyc sie placzaca niespodzianka Smile

Powrót do góry
adgamnm

PostWysłany: Sob Mar 17, 2007 4:34 pm    Temat postu: hehe Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehe...na bank nie bede eksperymentowac,pytalam tak dla ogolnej wiadomosci Very Happy hmm bo ogolnie slyszalam,ze mozna nawet i 5,6 dni po okresie...wiec sie zdziwilam...ale na bank nie bede eksperymentowac:D Pozdrawiam cieplo Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sob Mar 17, 2007 4:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nono nie rob tego Laughing lepiej odczekac az płodne mina i wtedy spokojnie sie relaxowac Laughing pzdr. Smile

Powrót do góry
adgamnm

PostWysłany: Sob Mar 17, 2007 11:18 pm    Temat postu: ;) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No wiem,wiem Smile nie bede tego robic...w ogole to musze w koncu pojsc po tabletki Razz Pozdrowka:*
Powrót do góry
adgamnm

PostWysłany: Pon Mar 26, 2007 1:55 pm    Temat postu: witam ponownie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich Smile To znow ja...mam pytanko...dzis kochalam sie z chlopakiem i wszystko ok,w gumce,nie bylo wczesniej nic co mogloby mnie niepokoic...tzn jest jedna rzecz.Gdy wszedl we mnie chwilke sie kochalismy,ale na chwile musial wyjsc i spojrzal na gumke,czy wszystko ok i zobaczyl bialy ciagnacy sie sluz...tzn taka galaretka,ale to nie byla SPERMA!!!!!!!!!! gumka czytsa,zadnych pekniec itp...stwerdizlismy,ze to ze mnie musialo wyjsc...ale co to bylo?! Troszke dziwne...juz raz kiedys tez tak mialam i sie dziwilam...czy to jest mozliwe,ze teraz np mam dni plodne,czy owulacje,czy cos i przez to,ze we mnie wszedl to wyciagnal cos takiegoi?! dzieki za odp....pozdrawiam ciepelko Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 60, 61, 62  Następny
Strona 10 z 62