Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part. 6)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 60, 61, 62  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
dentysta69

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Lip 06, 2007 12:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tzn zapomiałem jeszcze dodać ze kiedy zazelismy sie zabawiać to sprawdzałem swojego członka. i był całkowicie suchu. bez tego pieprzonego sluzu, a tak nawiasem to czemu niektóre liczydła do dni płodnych pokazuja całkowicie inne dni płodne ? jak checie moge wam przytoczyć przykład.
O ile taki okres moze sie spozniac ? bo ona zaniedługo wyjezdza za granice i nie bede miec z Nia kontaktu 3 tyg.

ps sory za ten tytuł :]
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pią Lip 06, 2007 12:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie ma sprawy. Wink

Mnie się kiedyś spóźniał dwa tygodnie. Wink Nas przesunięcie okresu wpływ mają różne rzeczy. Może to być spowodowane stresem, infekcją, zmianą klimatu. Nie zawsze nawet brak miesiączki oznacza ciążę.
dentysta69

PostWysłany: Pią Lip 06, 2007 12:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No ja sie domyslam i w jakis sposob jej to tłumacze. lecz im dłuzej to trwa tym bardziej sie ona tym stresuje i denerwuje ... całkowicie nie ma zadnych objawów miesiaczki, zadnych bóli czy czegos w tym rodzaju. Chce jej w jakis sposob pomoc . ale naprawde nie mam juz pojecia w jaki ;( powiedziała ze test mozemy zrobic dopiero w pon. bo straszliwie jest przerazona tym wsyztskim. i bała by sie pozytywnego wyniku.
Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Lip 06, 2007 12:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powiem tak, ja też się bałam, też histeryzowałam i też nie dawałam spokoju Wink
Jedyne co możesz zrobić, to być silny i ją wspierać. Kiedyś będzie Ci za to bardzo wdzięczna.

Jak już mówiłam, moim zdaniem tu nie ma szans na ciąże.
dentysta69

PostWysłany: Pią Lip 06, 2007 12:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dobra to ja zmieniam troche swoje zeznania. bo te 29dni to jednak był jej najdłuzszy czas najkrotszy to 25 dni. wiec wybacz ale ja juz nic z tego nie rozumiem. Nigdy tak sie nie interesowałem tymi srawami. dopiero od kiedy jej sie okres spoznia czytam i staram sie nadrobić ta wiedze...

Karioka a co powiesz o tych magicznych liczadłach na necie do oblczania dni płodnych ? czemu jedne pokazuja tak a drugie inaczej ?
Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Lip 06, 2007 1:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tym magicznym liczydłom, to ja specjalnie nigdy nie wierzyłam. Wink Właśnie dlatego, ze każde pokazuje co innego. Wink

No to jeżeli ma 25-dniowe cykle to się sprawa komplikuje. A jak było tym razem i powiedzmy przez dwa poprzednie?
dentysta69

PostWysłany: Pią Lip 06, 2007 1:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak to własnie przed chwila stwierziła to 27 , 28 ... zalezy ... ja tylko przekazuje od Niej dane . sam nawet nie mam pojecia oczym tutaj pisze ;p ehs :Dzaraz sie zagłebie w jakiegos posta..
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Lip 06, 2007 2:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

skoro nie doszlo do wytrysku to jak moze byc w ciazy? płynu tez nie miales,ale w nim zazwyczaj nie ma plemnikow, dopiero przed samym wytryskiem. Wg mnie wszystko jest ok.

Powrót do góry
dentysta69

PostWysłany: Pią Lip 06, 2007 2:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tzn . na poczarku nie miłem nie wiem jak w trakcie dalszej zabawy. wiem ze gra wstepna trwała dość i to dośc bardzo długo. ehs,,,
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Lip 06, 2007 2:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ilodniowe ona ma cykle? i napisz mi najlepiej na pm (zeby nie tworzyc offtopicow) kiedy miala ost. okres. Wtedy powiem wiecej czy byly płodne czy tez nie Wink

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 60, 61, 62  Następny
Strona 15 z 62