Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Lut 06, 2007 10:25 pm Temat postu: |
|
|
hmm... a czy to krwawienie co mialas bylo mniej wiecej w czasie twojego okresu?? bo jak tak bylo to mogl to byc juz okres:) wiesz co powiedz mi najlepiej w ktorym dniu cyklu sie kochalas w jakim wzielas postinor a w jakim wystapilo to krwawienie i ile zazwyczaj trwa twoj cykl |
|
Powrót do góry |
|
|
|
adgamnm
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lut 07, 2007 2:48 pm Temat postu: cykl |
|
|
Moj cykl trwa 32 dni<zawsze trwal 28,ale od jakis 3 miesiecy od 32> zaczal mi sie okres 29 grudnia...skonczyl mi sie 2 stycznia ,tzn 2 stycznia juz nic nie bylo i wtedy sie wlasnie kochalam.Postinor wzielam 3 stycznia. A krew leciala mi nie pamietam kiedy,ale jakis tydzien po wzieciu postinoru,a napisane jest,ze po postinorze okres sie moze opoznic lub przyspieszyc. Podobno kochalam sie w nabardziej bezpiecznym czasie<w ogole to kochalam sie codziennie od 2 do 6 stycznia,ale tabletke wzielam 3> Zawsze z prezerwatywa,tyle,ze jak juz pisalam wczensiej zaniepokoil mnie plyn z penisa,ale jak pisalas to tylko kropelkowanie zawiera plemniki,a wystepuje ono chwilke przed wytryskiem,a chwilke przed wytryskiem to moj chlopak byl w prezerwatywnie i skonczyl tez w prezerwatywie,nigdy we mnie!!! No a to krawienie po postinorze trwalo 5 dni,ale nie bylo obfite,leciutko.Jejku,mam nadzieje,ze naprawde ze mna wszystko ok?!?! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aga xs Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Lut 07, 2007 3:51 pm Temat postu: |
|
|
Daje Ci 100% pewnosci,ze nie jestes w ciazy! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Lut 07, 2007 5:17 pm Temat postu: |
|
|
adgamnm teraz juz wszystko wiem na bank nie jestes w ciazy, jak sie kochalas to byly nieplodne dni a po postinorze moze zcasami wystapic krwawienie.... wiec sie nie stresuj bedzie dobrze:) w ciazy nie jestes na 1000000000000% |
|
Powrót do góry |
|
|
|
adgamnm
|
Wysłany: Sro Lut 07, 2007 5:26 pm Temat postu: naprawde? |
|
|
Naprawde?! Jestes pewna?! Pomimo,ze Jego plyny mogly sie do mnie dostac? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Lut 07, 2007 8:27 pm Temat postu: |
|
|
jestem pewna na 1000000% nawet jezeli martwilas sie o ten "plyn" co wydobywa sie z penisa w czasie podniecenie to tam nie ma plemnikow bo to jest wydzielina z prostaty:) jedynie tuz przed wytryskiem moze byc kropelkowanie a twoj partner mial prezerwatywe ale juz chyba ci to tlumaczylam a jeszcze do tego nieplodne dni wiec nie ma powodow do obaw:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
adgamnm
|
Wysłany: Sro Lut 07, 2007 8:39 pm Temat postu: dzieki |
|
|
Dziekuje za odpowiedz:) Sadze,ze jestes doswiadczona w tych sprawach i wiesz co i jak:) Pocieszylas mnie tym,ze nie mam sie martwic.Teraz tylko musze czekac na okres...ciekawe ile...hmm...ale bede czekac:) Dzieki wielkie...na pewno jeszcze bede pisac... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Lut 07, 2007 8:48 pm Temat postu: |
|
|
nie ma sprawy od tego tu jestem a ty czekaj cierpliwie na okres i bez nerwow:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
adgamnm
|
Wysłany: Sob Lut 10, 2007 2:18 pm Temat postu: sluz |
|
|
Okresu wprawdzie dalej nie ma,ale rzeczywiscie stresuje sie o wiele mniej...co chwile czuje jakbym juz miala go dostac.Dzis tylko zauwazylam taki sluz...moge pisac wprost?w sensie bo to takich brzydkich nazw musze uzyc...taki glutowaty,bialy...oznacza to cos? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
adgamnm
|
Wysłany: Nie Lut 11, 2007 10:18 pm Temat postu: OKRES!!! |
|
|
Chciałam napisać,że dziś dostałam OKRES!!!!! Jestem taka szczęśliwa!!! Na początku oczywiście miałam filmy,że mało leci,a że podczas ciąży w końcu też wystęują plamienia,ale teraz ze mnie leci strasznie,boli mnie brzuch,także jest OK!!! Cieszę się!! Dziękuję za wszystkie odpowiedzi i ze mnie wspieraliście i mówiliście,ze na bank nie jestem w ciąży!!!!!! MERCI!! Pozdrawiam!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|