Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part. 6)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 60, 61, 62  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Lut 06, 2007 10:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmm... a czy to krwawienie co mialas bylo mniej wiecej w czasie twojego okresu?? bo jak tak bylo to mogl to byc juz okres:) wiesz co powiedz mi najlepiej w ktorym dniu cyklu sie kochalas w jakim wzielas postinor a w jakim wystapilo to krwawienie i ile zazwyczaj trwa twoj cykl Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
adgamnm

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lut 07, 2007 2:48 pm    Temat postu: cykl Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moj cykl trwa 32 dni<zawsze trwal 28,ale od jakis 3 miesiecy od 32> zaczal mi sie okres 29 grudnia...skonczyl mi sie 2 stycznia ,tzn 2 stycznia juz nic nie bylo i wtedy sie wlasnie kochalam.Postinor wzielam 3 stycznia. A krew leciala mi nie pamietam kiedy,ale jakis tydzien po wzieciu postinoru,a napisane jest,ze po postinorze okres sie moze opoznic lub przyspieszyc. Podobno kochalam sie w nabardziej bezpiecznym czasie<w ogole to kochalam sie codziennie od 2 do 6 stycznia,ale tabletke wzielam 3> Zawsze z prezerwatywa,tyle,ze jak juz pisalam wczensiej zaniepokoil mnie plyn z penisa,ale jak pisalas to tylko kropelkowanie zawiera plemniki,a wystepuje ono chwilke przed wytryskiem,a chwilke przed wytryskiem to moj chlopak byl w prezerwatywnie i skonczyl tez w prezerwatywie,nigdy we mnie!!! No a to krawienie po postinorze trwalo 5 dni,ale nie bylo obfite,leciutko.Jejku,mam nadzieje,ze naprawde ze mna wszystko ok?!?!
Powrót do góry
Aga xs
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Lut 07, 2007 3:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Daje Ci 100% pewnosci,ze nie jestes w ciazy!
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Sro Lut 07, 2007 5:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

adgamnm teraz juz wszystko wiem Smile na bank nie jestes w ciazy, jak sie kochalas to byly nieplodne dni Smile a po postinorze moze zcasami wystapic krwawienie.... wiec sie nie stresuj bedzie dobrze:) w ciazy nie jestes na 1000000000000% Very Happy
Powrót do góry
adgamnm

PostWysłany: Sro Lut 07, 2007 5:26 pm    Temat postu: naprawde? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Naprawde?! Jestes pewna?! Pomimo,ze Jego plyny mogly sie do mnie dostac?
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Sro Lut 07, 2007 8:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jestem pewna na 1000000% Smile nawet jezeli martwilas sie o ten "plyn" co wydobywa sie z penisa w czasie podniecenie to tam nie ma plemnikow bo to jest wydzielina z prostaty:) jedynie tuz przed wytryskiem moze byc kropelkowanie a twoj partner mial prezerwatywe Smile ale juz chyba ci to tlumaczylam Wink a jeszcze do tego nieplodne dni Smile wiec nie ma powodow do obaw:)
Powrót do góry
adgamnm

PostWysłany: Sro Lut 07, 2007 8:39 pm    Temat postu: dzieki Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziekuje za odpowiedz:) Sadze,ze jestes doswiadczona w tych sprawach i wiesz co i jak:) Pocieszylas mnie tym,ze nie mam sie martwic.Teraz tylko musze czekac na okres...ciekawe ile...hmm...ale bede czekac:) Dzieki wielkie...na pewno jeszcze bede pisac...Very Happy
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Sro Lut 07, 2007 8:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma sprawy od tego tu jestem Very Happy a ty czekaj cierpliwie na okres i bez nerwow:)
Powrót do góry
adgamnm

PostWysłany: Sob Lut 10, 2007 2:18 pm    Temat postu: sluz Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Okresu wprawdzie dalej nie ma,ale rzeczywiscie stresuje sie o wiele mniej...co chwile czuje jakbym juz miala go dostac.Dzis tylko zauwazylam taki sluz...moge pisac wprost?w sensie bo to takich brzydkich nazw musze uzyc...taki glutowaty,bialy...oznacza to cos?
Powrót do góry
adgamnm

PostWysłany: Nie Lut 11, 2007 10:18 pm    Temat postu: OKRES!!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chciałam napisać,że dziś dostałam OKRES!!!!! Jestem taka szczęśliwa!!! Na początku oczywiście miałam filmy,że mało leci,a że podczas ciąży w końcu też wystęują plamienia,ale teraz ze mnie leci strasznie,boli mnie brzuch,także jest OK!!! Cieszę się!! Dziękuję za wszystkie odpowiedzi i ze mnie wspieraliście i mówiliście,ze na bank nie jestem w ciąży!!!!!! MERCI!!Smile Pozdrawiam!!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 60, 61, 62  Następny
Strona 6 z 62