Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part. 6)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 60, 61, 62  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Nie Lut 11, 2007 11:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

gratauluje!!! Smile widzis zi po co byly te nerwy hehe Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
adgamnm

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lut 21, 2007 10:53 am    Temat postu: panikara Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No panikara ze mnie po prostu i tyle:) Ale musze powiedziec,ze normalnie okres mam 6 dni,no a teraz mi sie szybko skonczyl,jakos w 4 dniu mi bardzo malo lecialo,a w 5 to juz nic nie bylo...wiec tez mnie to zastanawia...i mam takie pytanko jeszcze<glupie troche>....jesli sie kochalam z moim chlopakiem w prezerwatywie,a on ja potem zdial oczywiscie,wytarł sie chusteczka do higieny intymnej i po moze jakims czasie wszedl we mnie bez gumki<na chwilke,nic specjalnego:D> to moglby pleminki zostac z porzedniej spermy?!Pomimo wytarcia chusteczka mokra?! Glupie pytanie,wiem...ale profilaktycznie pytam,pozdrawiam.< dzieki wam duzo sie nauczylam>Smile dzieki za to:)
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Sro Lut 21, 2007 7:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moim zdanie to niebardzo mozliwe Smile a okres nie zawsze musi trwac tak dlugo jak zazwyczaj Smile pozdrowki
Powrót do góry
adgamnm

PostWysłany: Czw Lut 22, 2007 1:23 pm    Temat postu: uwazam juz Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam nadzieje,ze niemozliwe,bo po tamtym filmach naprawde uwazamy i to bardzo....Smile
Powrót do góry
adgamnm

PostWysłany: Sob Lut 24, 2007 8:20 pm    Temat postu: owulacja Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam takie pytanko,kiedy powinnam miec owulacje,bo cholera nie umiem tego liczyc:D dostalam okres 11 lutego,skonczyl mi sie tak po 4 dniach,no moze w 5 dniu okresu jeszcze cos maleg bylo,ale raczej nie...i kiedy powinna byc owulacja? <moj cykl to 32 dni,chociaz po tamtych zmianach to teraz nie wiem> pytam,bo jutro mina dwa tygodnie jak dostalam a jakos od dwoch dni wydaje mi sie,ze owulacja u mnie jest,bo bardzo duzo sluzu zauwazam...dzieki za odp:)
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Sob Lut 24, 2007 9:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jezeli twoj cykl ma 32 dni to odejmujesz 14 dni i mniej wiecej w tych dniach jest owulacja czyli 17, 18, 19 Smile i tak w kazdym cyklu , obojetnie ile ma np. jezeli masz 30 dni to owulacja nastepuje mniej wiecej 15, 16, 17 Smile i mozliwe ze etraz tez masz owulacje...Smile
Powrót do góry
adgamnm

PostWysłany: Nie Lut 25, 2007 1:13 am    Temat postu: Odp Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziekuje za odpowiedz...Smile Skoro owulacje moge miec,to good:) bo chyba ja mam:)
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Nie Lut 25, 2007 1:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no Smile czyli teraz od tego zcasu liczysz 14 dni i powinien byc okres Smile ale nawet jak sie spozni 2 czy 3 dni to nie ma co panikowac zcasem tak bywa Wink
Powrót do góry
adgamnm

PostWysłany: Czw Mar 01, 2007 12:26 am    Temat postu: pytanko Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanko...moj chlopak powiedzial mi ,ze jak sie kochalismy i chwilke byl we mnie bez prezerwatywy,to,ze z niego cos wycieklo,tzn tak jakby popuscil,ale wiadomo,ze to nie byl mocz...czy to jest wlasnie to kropelkowanie? bo do wytrysku byloo hhohooohoo daleko...i jak juz go mial,to byl w gumce...wiec czy to kropelkowanie? czy cos innego? no i najwazniejsze,czy zawiera plemniki?!Ja mialam bezplodne dni chyba,bo to bylo 1 lub dwa no max 3 dni po okresie...ale nie stresuje sie,pytam tak,zeby wiedziec,no chyba,ze wasza odpowiedz bedzie stresujaca....pozdrowka:)
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Mar 01, 2007 10:23 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mógł być to preejakulant - czyli wydzielona rostaty, która NIE zawiera plemników.

NIE to nie kropelkowanie. kropelkowania nigdy nie poczujecie ani nie zobaczycie. (nie da sie poczuć 10 plemników które wylecą o 1 czy 0,5 sekundy szybciej niż cała banda).
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 60, 61, 62  Następny
Strona 7 z 62