Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
adgamnm
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Mar 01, 2007 1:30 pm Temat postu: dzieki |
|
|
Dzieki za odpowiedz,czyli chyba nie mam sie czym martwic...no w sumie to kropelkowanie z tym preeja<cos tam> myle i to dlatego... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
adgamnm
|
Wysłany: Pią Mar 09, 2007 9:00 pm Temat postu: |
|
|
Oj dawno mnie tu nie bylo...ale pwooli zbliza sie termin mojego okresu i znow sie zaczynam denerwowac...wprawdzie tak mnie na twarzy wysypalo,ze hoho...Nie wiem dowiedzialam sie juz wczesniej od Pawła,ze ten plyn oczywiscie nie zawiera plemikow i z waszych wczesniejszych odpowiedzi rowniez,ale wiadomo jestem panikara!! i taks ie zastanawiam,czy jaks ie kocham z chlopakiem chwilke be zprezerwatywy a potem ja nakladamy i oczywiscie wytrysk jest duzo duzo pozniej,to nie ma obaw prawda?! bo jakos ostatnio mi niedobrze i w ogole...ale to chyna nie z tego powodu...oby:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Mar 09, 2007 10:00 pm Temat postu: |
|
|
spokojnie jesli wytrysk jest duzo pozniej i uzywacie prezerwatywy to nie masz powodu do niepokoju . okres napewno przybedzie i w ciazy nie jestes _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
adgamnm
|
Wysłany: Pią Mar 09, 2007 11:23 pm Temat postu: merci |
|
|
Dzieki za odp...nie no ja wiem,ze tak jest,ale wiesz...mimo wszystko jakies tam watpliwosci sa...przynajmniej ja zawsze znajde...noo a prezerwatyw uzywamy,ale tak jak napisalam,na poczatku,przez chwilke jest BEZ....i ja od razu mam filmy...pozdrawiam serdecznie:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sob Mar 10, 2007 12:04 pm Temat postu: |
|
|
wiem ocb, dlatego najbezpieczniej jak juz sie kochac bez gumki to w dni niepłodne, nikla szansa jest wowczas na zapłodnienie
Nie stresuj sie, bedzie wsio o.k. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
adgamnm
|
Wysłany: Nie Mar 11, 2007 11:30 am Temat postu: odp |
|
|
No ja chyba mialam dni bezplodne bo to bylo jakies dwa dni po okresie...ale dzis wlasnie powinnam ten okres dostac i nie ma jeszcze...i ja juz zaczynam panikowac...ale przez dwa dni ostatnie tak mnie piersi bolaly,na twarzy tak mnie wysypalo,wiec objawy sa...a okresu nie ma...tak jak pisalam,ze kochamy sie z prezerwatywa,ale na poczatku przez chwilke bez ...i raz rzeczywiscie wyplynal jakis dziwny plyn...ale jak mi napisal Paweł,to jest ten lyn preejkulat i on nie zawiera pleminkow...wiec chyba spoko?! bo to ten plyn wlasnie,ktory wystepuje duzo wczesniej niz wytrysk...no bo kurcze wytrysk byl duzo pozniej.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Nie Mar 11, 2007 11:36 am Temat postu: |
|
|
spokoojnie okres ma prawo sie spoznic
Rzeczywiscie płyn, o ktorym mowisz nie zawiera plemnikow.
Jesli bola Cie piersi i jak sama piszesz wysypało to raczej nie na ciaze tylko na okres
Wierze ze za kilka dni napewno przybedzie.
Pzdr _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
adgamnm
|
Wysłany: Nie Mar 11, 2007 12:08 pm Temat postu: odp |
|
|
No tylko,ze mam nadzieje,ze to wlasnie byl TEN plyn co nie zawiera pleminkow,zreszta go jest i tak bardzo malutko...noo i tez wierze,ze okres bedzie... Pozdrawiam cieplo:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Nie Mar 11, 2007 2:44 pm Temat postu: |
|
|
przybedzie przybedzie, czekaj cierpliwie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
adgamnm
|
Wysłany: Pon Mar 12, 2007 3:08 pm Temat postu: ehh |
|
|
Ehh Pituszka niech lepiej przybedzie...mial byc wczoraj i go dalej nie ma...znow zaczynam sie stresowac,pomimo,ze bol piersi byl okropny przed ostatnie 3 dni...wysypalo mnie,nawet troszke brzuch pobolewa.ale go nie ma...owulacja tez byla...sluz taki,ze hoho...i co...i nico...czy jest mozliwe,ze jesli ostatnio spoznil mi sie dwa tygodnie rpzez te stresy i ta tabletke,to teraz tez mi sie moze spoznic?! Przeciez uzywalismy gumek....no na pocxzatku rzeczywiscie nie ale tak jak mi wszyscy pisaliscie jesli jedst daleko do wytrysku,to nie ma obawy...a ja bylam pookresieod razu...o Boze,czy ja musze to przezywac.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|