Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part. 6)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 60, 61, 62  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
adgamnm

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Mar 01, 2007 1:30 pm    Temat postu: dzieki Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki za odpowiedz,czyli chyba nie mam sie czym martwic...no w sumie to kropelkowanie z tym preeja<cos tam> myle i to dlatego...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
adgamnm

PostWysłany: Pią Mar 09, 2007 9:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oj dawno mnie tu nie bylo...ale pwooli zbliza sie termin mojego okresu i znow sie zaczynam denerwowac...wprawdzie tak mnie na twarzy wysypalo,ze hoho...Nie wiem dowiedzialam sie juz wczesniej od Pawła,ze ten plyn oczywiscie nie zawiera plemikow i z waszych wczesniejszych odpowiedzi rowniez,ale wiadomo jestem panikara!! i taks ie zastanawiam,czy jaks ie kocham z chlopakiem chwilke be zprezerwatywy a potem ja nakladamy i oczywiscie wytrysk jest duzo duzo pozniej,to nie ma obaw prawda?! bo jakos ostatnio mi niedobrze i w ogole...ale to chyna nie z tego powodu...oby:)
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Mar 09, 2007 10:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

spokojnie Wink jesli wytrysk jest duzo pozniej i uzywacie prezerwatywy to nie masz powodu do niepokoju . okres napewno przybedzie i w ciazy nie jestes Razz

Powrót do góry
adgamnm

PostWysłany: Pią Mar 09, 2007 11:23 pm    Temat postu: merci Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki za odp...nie no ja wiem,ze tak jest,ale wiesz...mimo wszystko jakies tam watpliwosci sa...przynajmniej ja zawsze znajde...noo a prezerwatyw uzywamy,ale tak jak napisalam,na poczatku,przez chwilke jest BEZ....i ja od razu mam filmy...pozdrawiam serdecznie:)
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sob Mar 10, 2007 12:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiem ocb, dlatego najbezpieczniej jak juz sie kochac bez gumki to w dni niepłodne, nikla szansa jest wowczas na zapłodnienie Wink
Nie stresuj sie, bedzie wsio o.k. Wink

Powrót do góry
adgamnm

PostWysłany: Nie Mar 11, 2007 11:30 am    Temat postu: odp Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No ja chyba mialam dni bezplodne bo to bylo jakies dwa dni po okresie...ale dzis wlasnie powinnam ten okres dostac i nie ma jeszcze...i ja juz zaczynam panikowac...ale przez dwa dni ostatnie tak mnie piersi bolaly,na twarzy tak mnie wysypalo,wiec objawy sa...a okresu nie ma...tak jak pisalam,ze kochamy sie z prezerwatywa,ale na poczatku przez chwilke bez ...i raz rzeczywiscie wyplynal jakis dziwny plyn...ale jak mi napisal Paweł,to jest ten lyn preejkulat i on nie zawiera pleminkow...wiec chyba spoko?! bo to ten plyn wlasnie,ktory wystepuje duzo wczesniej niz wytrysk...no bo kurcze wytrysk byl duzo pozniej....
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Mar 11, 2007 11:36 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

spokoojnie okres ma prawo sie spoznic Laughing
Rzeczywiscie płyn, o ktorym mowisz nie zawiera plemnikow.
Jesli bola Cie piersi i jak sama piszesz wysypało to raczej nie na ciaze tylko na okres Razz
Wierze ze za kilka dni napewno przybedzie.
Pzdr Laughing

Powrót do góry
adgamnm

PostWysłany: Nie Mar 11, 2007 12:08 pm    Temat postu: odp Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No tylko,ze mam nadzieje,ze to wlasnie byl TEN plyn co nie zawiera pleminkow,zreszta go jest i tak bardzo malutko...noo i tez wierze,ze okres bedzie...Smile Pozdrawiam cieplo:)
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Nie Mar 11, 2007 2:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przybedzie przybedzie, czekaj cierpliwie Wink
Powrót do góry
adgamnm

PostWysłany: Pon Mar 12, 2007 3:08 pm    Temat postu: ehh Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ehh Pituszka niech lepiej przybedzie...mial byc wczoraj i go dalej nie ma...znow zaczynam sie stresowac,pomimo,ze bol piersi byl okropny przed ostatnie 3 dni...wysypalo mnie,nawet troszke brzuch pobolewa.ale go nie ma...owulacja tez byla...sluz taki,ze hoho...i co...i nico...czy jest mozliwe,ze jesli ostatnio spoznil mi sie dwa tygodnie rpzez te stresy i ta tabletke,to teraz tez mi sie moze spoznic?! Przeciez uzywalismy gumek....no na pocxzatku rzeczywiscie nie ale tak jak mi wszyscy pisaliscie jesli jedst daleko do wytrysku,to nie ma obawy...a ja bylam pookresieod razu...o Boze,czy ja musze to przezywac....
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 60, 61, 62  Następny
Strona 8 z 62