Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part. 6)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 60, 61, 62  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Mar 12, 2007 4:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ada uspokoj sie bo widzisz do czego nervy doprowadzaja...
masz typowe objawy dla okresu a nie ciazy Wink
moze sie spoznic nawet do 3 tyg. roznie to bywa.
Ale Ty napewno nie jestes w ciazy. dotarło??? pzdr. Razz Wink

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Mar 12, 2007 4:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ada uspokoj sie bo widzisz do czego nervy doprowadzaja...
masz typowe objawy dla okresu a nie ciazy Wink
moze sie spoznic nawet do 3 tyg. roznie to bywa.
Ale Ty napewno nie jestes w ciazy. dotarło??? pzdr. Razz Wink

Powrót do góry
adgamnm

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Mar 12, 2007 4:24 pm    Temat postu: odp Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dotarło....caly czas sobie to powtarzam!!Smile pzdr.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Mar 12, 2007 4:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no i tak powinno być Laughing pozytywne myslenie to podstawa Razz 3m sie

Powrót do góry
adgamnm

PostWysłany: Pon Mar 12, 2007 6:40 pm    Temat postu: hmm Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hmm no oby cos pomoglo...bo kurcze to nie jest zabawne,a raczej nie chce przechodzic tego co w zeszlym miesiacu....a raczej od stycznia do polowy lutego...isntny koszmar...
Powrót do góry
adgamnm

PostWysłany: Wto Mar 13, 2007 2:00 pm    Temat postu: a niech to Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Myslalam,ze dzis dostae okres,ale dalej nic...a czuje jakby cos sie w tym brzuchu dzialo i cholera nic...a najgorsze jest to,ze ja sie zle czuje,ze mi tak niedobrze jest i sobie wkrecam...ale analizujac wszystko co pisalam,czy jest to mozliwe?! no pisalam w jakims tam poscie,ze raz zdarzyla sie sytuacja,w ktorej to moj chlopak,gdy sciagnal prezerwatywe,ze tak powiem wytarł penisa chusteczka do higieny intymnej,ja tez sie wytarlam,ale potem na chwile we mnie wszedl...no i pozniej to juz te sytucje co opisuwalam ostatnio...ze wytrysk zawsze byl w gumce,a jak bylo bez gumki,to tylko chwilke i dluugo dluuugo przed okresem,no a poza tym bylam chwilke po okresie....ooo
Boze...przeanalizujcie to prosze
:SmileSmileSmileSmile buzka:*
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Mar 13, 2007 5:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

adga nie wiem co juz Ci napisac zebys uwierzyła....nie ma szansy zebys zaszla w ciaze. Wytrysk był wewnatrz?- NIE Wink
Wiec nie przejmuj sie tak, za bardzo oczekujesz na ciotke, musisz sie zrelaxowac (PLiiiiiiiiiissssssssssssss Laughing ). Wszystkie objawy masz tylko jakby zablokowało sie cos wewnatrz i nie moze wyleciec ze tak powiem Confused
Ale wierze ze na 10000000% nie jestes w ciazy i nie masz sie co martwic. pozdrofkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Razz

Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Mar 13, 2007 5:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja na twoim miejscu bym sie nie martwila Wink
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Mar 13, 2007 5:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pituszka to weź to wytłumacz jej Wink
jak nie dostanie ciotki to nie uspokoi sie Laughing

Powrót do góry
adgamnm

PostWysłany: Wto Mar 13, 2007 5:40 pm    Temat postu: :) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak wind of hope...wytrysku nie bylo wewnatrz!! a jak on sie wytarl ta chusteczka?! to myslicie,ze nic nie zostalo...ja wiem,ze zadaje glupie pytania,ale to juz tak dla pewnosci...ja panikara jestem ....pomimo,ze WAs nie znam polubilam Was:) dzieki za wszystko...ale musze sie zalic...Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 60, 61, 62  Następny
Strona 9 z 62