Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.7)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Sie 28, 2007 12:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no0 ! nauczke masz Smile gratki Smile

roksia yyy 4 m-ce bez okresu? to mi wyglada na ciaze..na brzuszek za wczesnie jest...wizyta u gina wszystko wyjasni Smile

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
dziubiasta

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sie 28, 2007 2:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki z gory za odpowiedzi.
Mysle ze lepiej zrobie test. Bo gdy zapomnialam tych tabletek 3 razy z rzedu to kochalam sie z chlopakiem . zreszta dzisiaj znow mi nie dobrze Crying or Very sad
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Sie 28, 2007 3:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to faktycznie może być ciąża ale wiesz jak najszybciej test i wszystko jasne będzie
roksia

PostWysłany: Wto Sie 28, 2007 3:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zrobiłam dzis test i z testu wynika ze nie jestem w ciazy<jupi>ciesze sie bo za młoda jestem zeby miec dziecko pozdrawiam
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Sie 28, 2007 4:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Roksia..skoro to nie ciaza to musi byc jakas inna przyczyna...;/ przejdz sie szybko do lekarza bo bez okresu dziecka nie urodzisz Wink

Powrót do góry
lala155

PostWysłany: Wto Sie 28, 2007 5:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W sumnie to niewiem co ci powiedzieć niepowinaś być ale jeśli twój chłopak był bliski wytrysku i pomimo że zdążył wyciągnąć przed nim to chwile przed wydobywa się tzw kropelkowanie i tam są plemniki. Bądź dobrej myśli a jeśli zdążysz to idz do lekarza może powie że powinnaś zażyć tabsa po albo powie że niema tej konieczności.3mam kciuki

Ale on nawet nie był bliski wytrysku...później tez go nie mial...To chyba nie powinnam byc w ciąży, prawda???
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Wto Sie 28, 2007 6:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
od Wind:
Drapaka 1 dzien przed okresem to napewno dni niepłodne Smile to ze sperma została na wargach wcalnie nie musi oznaczac ciazy Razz
sluzu chyba nie miałas nie? pzdr. Cool

no właśnie miałam. A teraz jest dzień spóźnienia jak na razie. Nie martwie się, ale biore pod uwagę możliwość dwóch owulacji.
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Sie 28, 2007 10:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Drapaka Uuuu az 2ch? qrcze..myslisz ze to był sluz płodny??...yyy to moze gdzie fasoleczka rosnie...tFuuu

Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Wto Sie 28, 2007 11:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Drapaka, dwie owulacje zdarzają się bardzo bardzo bardzo rzadko...
roksia

PostWysłany: Wto Sie 28, 2007 11:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no ide ide jutro do lekarza i ciekawa jestem co powie znow tabletki anty ktore w zaden sposob mi nie pomagaja:/ok moze to ze mam regularny okres i nic wiecej a choroby i tak nie lecza Sad
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 11 z 42