Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ksr
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sie 28, 2007 7:16 am Temat postu: ksr |
|
|
witajcie!
juz po 2 teście...ufff wyszedł ponownie negatywny przy czym temperatura 36,6, juz chyba moge spać spokojnie ??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Sie 28, 2007 8:01 am Temat postu: |
|
|
juz napewno możesz spać spokojnie gratuluje _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Olax
|
Wysłany: Wto Sie 28, 2007 9:21 am Temat postu: |
|
|
po stosunku z chłopakiem jakies 2 dni poźniej zauwazyłam ze mam duzo białej gestej wydzieliny..i to juz trwa jakies 4 dni.
co to moze byc? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Sie 28, 2007 9:27 am Temat postu: |
|
|
Wiesz może to poprostu dni niepłodne się zbliżają ja tak mam że ten śluz robi się coraz gęstrzy i biały do momętu aż całkiem niezaniknie. Może poprostu przedtem niezwróciłaś na to uwagi mi czasem zdarza się czegoś niezauwarzyć szybciej a jak zobacze to sobie filmy wkręcam. A jeśli niezbliżają się dni niepłodne to niewiem ale to napewno nie objaw ciąży zaszybko bo po dwóch dniach mogło by jeszcze nawet do zapłodnienia niedojść bo to dzieje się w ciągu 72h _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
maluda2007
|
Wysłany: Wto Sie 28, 2007 10:02 am Temat postu: |
|
|
Witam! Jak wiecie pisałam ostatnio,ze kochałam sie z chłopakiem bez zabespieczenia.... okres miałam 1 sierp...cylk miesiączkowy 28 dni czyli dni płodne przypadały ok 11-18 sierp. a kochałam sie 18 w nocy...prawda chyba jest tez ze kobieta w ciąze zachodzi podczas kilku srodkowych dni płodnych.... hmmm dzisiaj jest 28 i powinnam dostac okres no i dostałam... Testu nie robiłam jakie sa szanse ze jestem w ciąży???Czy teraz wogole sa?Bo słysałm ze czasem miesiączka jest normalnie przez jakis czas
Pozdrawiam! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gemma
|
Wysłany: Wto Sie 28, 2007 11:22 am Temat postu: |
|
|
[quote="gemma"]witam, od paru dni panikuję,ze moge byc w ciazy...od roku regularnie zazywam harmonet i zawsze juz wystepowalo u mnie krwawienie (wczoraj wzielam ostatnia tabletke)....czy mozliwe jest zeby duzy stres ,zmeczenie podroza i zmiana klimatu wplynely na opoznienie krwawienia jesli biore tabletki???
kurcze.....i dalej nic, zero krwawienia, tylko gęstsza wydzielina, a wizyta u lekarza dopiero za tydzień........ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dziubiasta
|
Wysłany: Wto Sie 28, 2007 11:28 am Temat postu: niepewnosc |
|
|
Witam wszystkich!!
Od pewnego czasu nurtuje mnie to czy czasem nie jestem w ciazy!!!
co prawda biore tabletki ale zdazylo mi sie kilka razy zapomniec. od pewnego czasu czuje sie bardzo senna zmeczona i miewam nudnosci co prawda nie wymiotuje ale jednak sa powinnam miec okres 4 dni temu i nic. I od kilku dni czuje sie bardziej zdenerwowana i rozdrazniona .
Prosze o odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gemma
|
Wysłany: Wto Sie 28, 2007 11:35 am Temat postu: |
|
|
widzę koleżanko,że mamy podobny problem, tylko,że ja pamiętałam o wszystkich tabletkach i jeszcze zabezpieczałam się prezerwatywą,oj mam nadzieję ze to wszystko ze stresu i spadku wagi i zmiany klimatu...... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Sie 28, 2007 12:03 pm Temat postu: |
|
|
maluda2007 moim zdaniem jak dostalas okres i to co do dnia to juz wogole nie powinnas sie martwic, w ciazy nie jestes ale nastepnym razem nie zapominajcie o gumkach bo po co stres dodatkowy, chyba ze w dni nieplodne
gemma ciaze to ja wykluczam , bierzesz tabletki i do tego jeszcze zabezpieczacie sie prezerwatywa wiec szanse na ciaze sa rowne 0
dziubiasta hmmm... a jak zapominalas o tych tabletkach to kochaliscie sie z chopakiem?? bez dodatkowego zabezepiczenia czy nie?? moim zdaniem powinnas zrobic test bo jak zaomni sie tabletki to jest jakies tam ryzyko zajscia w ciaze... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
roksia
|
Wysłany: Wto Sie 28, 2007 12:05 pm Temat postu: |
|
|
ja tak mam z okresem czesto ze nie mam okresu po 2 miesiace bo mam jakis zespół zaburzenia jajnikow czy cos takiego ale moj lekarz ginekolog ktory sie mna zajmuje nie daje mi rzadnych leków poza tabletkami antykoncepcyjnymi:(dlatego teraz ide do innego lekarza i mam nadzieje ze zacznie mnie leczyc tak jak powinien dziekuje za odpowiedz uspokoiłas mnie:] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|