Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.7)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ksr

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sie 28, 2007 7:16 am    Temat postu: ksr Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witajcie!
juz po 2 teście...ufff wyszedł ponownie negatywny przy czym temperatura 36,6, juz chyba moge spać spokojnie ???
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Sie 28, 2007 8:01 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

juz napewno możesz spać spokojnie gratuluje Laughing
Olax

PostWysłany: Wto Sie 28, 2007 9:21 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

po stosunku z chłopakiem jakies 2 dni poźniej zauwazyłam ze mam duzo białej gestej wydzieliny..i to juz trwa jakies 4 dni.

co to moze byc?
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Sie 28, 2007 9:27 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiesz może to poprostu dni niepłodne się zbliżają ja tak mam że ten śluz robi się coraz gęstrzy i biały do momętu aż całkiem niezaniknie. Może poprostu przedtem niezwróciłaś na to uwagi mi czasem zdarza się czegoś niezauwarzyć szybciej a jak zobacze to sobie filmy wkręcam. A jeśli niezbliżają się dni niepłodne to niewiem ale to napewno nie objaw ciąży zaszybko bo po dwóch dniach mogło by jeszcze nawet do zapłodnienia niedojść bo to dzieje się w ciągu 72h
maluda2007

PostWysłany: Wto Sie 28, 2007 10:02 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam! Jak wiecie pisałam ostatnio,ze kochałam sie z chłopakiem bez zabespieczenia.... okres miałam 1 sierp...cylk miesiączkowy 28 dni czyli dni płodne przypadały ok 11-18 sierp. a kochałam sie 18 w nocy...prawda chyba jest tez ze kobieta w ciąze zachodzi podczas kilku srodkowych dni płodnych.... hmmm dzisiaj jest 28 i powinnam dostac okres no i dostałam... Testu nie robiłam jakie sa szanse ze jestem w ciąży???Czy teraz wogole sa?Bo słysałm ze czasem miesiączka jest normalnie przez jakis czas Confused
Pozdrawiam! Razz
Powrót do góry
gemma

PostWysłany: Wto Sie 28, 2007 11:22 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

[quote="gemma"]witam, od paru dni panikuję,ze moge byc w ciazy...od roku regularnie zazywam harmonet i zawsze juz wystepowalo u mnie krwawienie (wczoraj wzielam ostatnia tabletke)....czy mozliwe jest zeby duzy stres ,zmeczenie podroza i zmiana klimatu wplynely na opoznienie krwawienia jesli biore tabletki???

kurcze.....i dalej nic, zero krwawienia, tylko gęstsza wydzielina, a wizyta u lekarza dopiero za tydzień........
Powrót do góry
dziubiasta

PostWysłany: Wto Sie 28, 2007 11:28 am    Temat postu: niepewnosc Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich!!
Od pewnego czasu nurtuje mnie to czy czasem nie jestem w ciazy!!!
co prawda biore tabletki ale zdazylo mi sie kilka razy zapomniec. od pewnego czasu czuje sie bardzo senna zmeczona i miewam nudnosci co prawda nie wymiotuje ale jednak sa powinnam miec okres 4 dni temu i nic. I od kilku dni czuje sie bardziej zdenerwowana i rozdrazniona .
Prosze o odpowiedz
Powrót do góry
gemma

PostWysłany: Wto Sie 28, 2007 11:35 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

widzę koleżanko,że mamy podobny problem, tylko,że ja pamiętałam o wszystkich tabletkach i jeszcze zabezpieczałam się prezerwatywą,oj mam nadzieję ze to wszystko ze stresu i spadku wagi i zmiany klimatu......
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Sie 28, 2007 12:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

maluda2007 moim zdaniem jak dostalas okres i to co do dnia to juz wogole nie powinnas sie martwic, w ciazy nie jestes Smile ale nastepnym razem nie zapominajcie o gumkach bo po co stres dodatkowy, chyba ze w dni nieplodne Wink

gemma ciaze to ja wykluczam , bierzesz tabletki i do tego jeszcze zabezpieczacie sie prezerwatywa wiec szanse na ciaze sa rowne 0 Smile

dziubiasta hmmm... a jak zapominalas o tych tabletkach to kochaliscie sie z chopakiem?? bez dodatkowego zabezepiczenia czy nie?? moim zdaniem powinnas zrobic test bo jak zaomni sie tabletki to jest jakies tam ryzyko zajscia w ciaze...
Powrót do góry
roksia

PostWysłany: Wto Sie 28, 2007 12:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tak mam z okresem czesto ze nie mam okresu po 2 miesiace bo mam jakis zespół zaburzenia jajnikow czy cos takiego ale moj lekarz ginekolog ktory sie mna zajmuje nie daje mi rzadnych leków poza tabletkami antykoncepcyjnymi:(dlatego teraz ide do innego lekarza i mam nadzieje ze zacznie mnie leczyc tak jak powinien dziekuje za odpowiedz uspokoiłas mnie:]
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 10 z 42