Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.7)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lala155

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Sie 30, 2007 10:30 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pytam jeszcze raz, bo nie dostałam konkretnej odpowiedzi...Kochałam sie z chlopakiem w dni płodne bez zabezpieczenia...On nie miał wytryaku ani we mnie ani pózniej na zewnatrz. I z tego co mówił to było do niego jeszcze bardzo daleko. Czy moge byc w ciazy???

prosze niech mi ktos odpowie

---edit by emilka----
jezeli chcesz cos dodac, uzyj opcji "zmien". posty lacze.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
skidoo

PostWysłany: Czw Sie 30, 2007 10:39 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bo ja wstydliwy jestem Very Happy cicho ciemny Very Happy
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Sie 30, 2007 5:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lala155 toz ja Ci odpisałam! jesli nie miał wytrysku to nie jestes w ciazy,ale nalezy pamietac ze przed samym wytryskiem pojawiaja sie plemniki takze na 100% nie powiem Ci czy nic nie dostało sie..
Swoja droga bardzo ryzykowne podejscie...sex w dni płodne bez zabezpieczenia? potem jest płacz i lament ze nie pomyslelismy itp. Trzeba wczesniej pomyslec..ale ok nie moja sprawa. Najwyzej bedzie jeden bobas wiecej...
jesli minelo ok.12 dni od stosunku-zrob test. wynik bedzie wiarygodny.

Skidoo zapraszam na pm, zeby nie tworzyc tutaj offtopikow Razz

Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Czw Sie 30, 2007 9:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

heheh no my z moim narzeczonym głównie uzywamy naturalnej metody anty. tzn stosunek przerywany Wink
dlatego jest zawsze możliwość ciąży.

180 zł kosztowała wizyta u gina w centrum leczenia niepłodności. W trakcie miałam usg transvagionalne. Mówił że wszystko spoko, a było to pare miesięcy temu.
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Sie 30, 2007 9:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Drapaka ale mozna taniej chyba ? prawda? za podstawowe badanie zapłacisz prywatnie 50zł Very Happy ja tez stosuje ta metode co Ty Very Happy jak dla mnie lux, i wiem jakie sa konsekwencje,ahhhh byłoby cudownie gdyby... Wink

Powrót do góry
troche sie boje pomocy

PostWysłany: Czw Sie 30, 2007 9:49 pm    Temat postu: czy to ciaza? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam mały problem Okres zaczął mi się 2 sierpnia cykle mam co prawda dosyć nie regularne bo zdarzają sie wachania między 25a30 dniem, wiec ale ostatnio 27 dni. Czy mogę być w ciąży jeżeli nie tyle kochałam się co mó chłopak wszedł we mnie ze dwa razy i kazałam mu przestac ponieważ był bez gumki To było 11sierpnia więc 9 dnia cyklu. Z moich wyliczeń to mogły to być juz dni płodne co prawda czytał że plemnik moze przezyc do 5 dni więc dlatego sie boje Dziś mija 28 dzień cyklu a okresu nie widać. Wczoraj pojawił się mętny śluz z domieszką krwi ale dziś go niema Sad Co prawda mam uczucie jakbym zaraz miała dostać okres (zawsze przed misiączką tak mam) Ale mimo wszystko się boje. Proszę o odpowiedź co o tym sądzicie. pozdrawiam i z góry dziękuję

---edit by Wind_Of_Hope---
prosze nadawac tytuly tematom bardziej sugerujace problem
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Sie 30, 2007 9:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

troche sie boje pomocy mysle ze mozesz spac spokojnie Very Happy wszedl w Ciebie i z tego co czytałam to był bardzo krotko Razz a czy potem dalej kochaliscie sie z gumka? napewno nie doszedł bo było zbyt krotko takze nie martw sie tak. Co do dni płodnych tez jestem zdania ze zaczynały sie,ale owulacji wydaje mi sie ze nie było Smile Czekaj cierpliwie...byl sluz z domieszka krwi to i ciotka tez bedzie Smile pzdr. Very Happy

Powrót do góry
troche sie boje pomocy

PostWysłany: Czw Sie 30, 2007 9:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziękuję bardzo za słowa otuchy bo szczerze mówiąc juz odchodzę od zmysłów Potem się nie kochaliśmy bo był troche pijany Czytałam ze jeżeli facet się podnieci to wydzilina z członka tez zawiera plemniki Może być tez tak że okres spóźnia mi się przez to że w tym miesiący chorowałam i brałam dość silny antybiotyk. Juz bym wolała zeby pękła nam gumka tak chociaz wiedziałabym ze zaszłam w ciąże ale przynajmniej sie kochałam a tak ani przyjemności nie było tylko stresss!!!
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Sie 30, 2007 10:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

troche sie boje pomocy oo antybiotyk mowisz! to mamy przyczyne Smile
własnie przez to opoznia Ci sie okres, na bank! a co do alkoholu to prawda ze faceci sa bardziej podnieceni ale u Was to bardzo krotko trwało i watpie zeby cos "pociekło". Antybiotyk to głowny sprawca! nie martw sie i czekaj spokojnie! pzdr. Laughing Very Happy

Powrót do góry
Myysszzkkaa

PostWysłany: Pią Sie 31, 2007 12:59 am    Temat postu: czy mogłam zajśc w ciąze? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam!!!
Mam pytanie: czy w czasie sexu analnego mozna zajśc w ciąże?
wiem ze mozna to nie jest mozliwe!
ale naczytałam sie ze moze spłynąć do pochwy!
jakos troche mam obawy!
kochałam z chłopakiem w prazerwtywie i ona pękła nie wiedzlismy tego dopuki on niewycofał się!
cała sperma została we mnie ale w odbycie!
poszła do łazinki i ona wyleciała!
czy jest mozliwe ze dostało sie cos do mojej pochwy??
pomożcie!!!
(i prosze nie chce zadnych obelg)

---edit by Wind_Of_Hope---
Temat przenosze do "CZy jestem w ciazy?(part.7)"
yyyy koledzy i kolezanki zle przeniosłam,dopiero teraz mi sie przypomniało ze jest taki temat o stosunku analnym,ale jak przeniose to mi cała stronke machnie ? ehh...moze ktos pomoze przesunac
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 13 z 42