Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 10:09 pm Temat postu: |
|
|
sonia moim zdaniem tabletka "po" tutaj nie potrzebna |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sonia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 10:22 pm Temat postu: |
|
|
dokladnie pituszka tez tak mysle,ale ta osoba sie uparla wiesz jak to w steesie czlowiek nie mysi logicznie ,probowalam jej to wtluc do lba zeby zrozumiala ale nie dotarlo,no ale jej wybor byl,pozdrawiam:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 11:16 pm Temat postu: |
|
|
ja w takiej sytuacji też bym nie wzięła escapelle czy postinoru. antykoncepcja awaryjna jak sama nazwa wskazuje powinna byc stosowana ostrożnie, z rozsądkiem i tylko w wyjątkowych przypadkach, bo nie pozostaje obojętna dla organizmu. a tutaj to był praktycznie pierwszy dzień okresu lub ciutke przed czyli dni na maksa niepłodne a w dni niepłodne nie zajdzie w ciązę. oczywiście wybór należy do dziewczyny i zrobi jak będzie uważała. na pewno tabletka ją uspokoi, ale dla mnie nie ma sensu latać po lekarzach za receptą. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sonia
|
Wysłany: Wto Wrz 11, 2007 8:24 am Temat postu: |
|
|
zgadzam w pelni z wami,ja jak bym byla wtakiej sytuajcji nie wziela bym,ale ta girl ma 16 lat,wiec rozumiecie strach i wogole.no trudno moze zacznie sie uczyc o tyh sprawach,znaczy grmadzic informacje zeby nastepnym razem wiedziala co i jak.pozdrawiam was:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kiki123
|
Wysłany: Wto Wrz 11, 2007 11:05 am Temat postu: co o tym myślicie?? |
|
|
witam, od razu na początku proszę o potraktowanie mojego pytanie poważnie. mam długie cykle (ok.38-42 dni). ostatni okres miałam od 18 do 22 sierpnia (skończył się jakoś późnym popołudniem). w dwunastym dniu cyklu współżyłam analnie, a chłopak skończył we mnie. czy mogę być w ciąży??
------edit by emilka-------
już nie będę kasować tego posta, ale na przyszłość nie pisz identycznych postów w dwóch różnych tematach. w jednym odpowiedziała Ci wind, w drugim pituszka. nie rób bałaganu na forum. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 11, 2007 11:10 am Temat postu: |
|
|
nie mozesz . od analu sie nie zachodzi w ciaze _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
ola1234
|
Wysłany: Wto Wrz 11, 2007 2:06 pm Temat postu: |
|
|
czy tydzien po tym jak sie kochałam z chlopakiem moge miec juz jakies obajwy ciazy chodzi mi o to ze zaczelam wiecej jesc a jestem bardzo szpula czy to jest juz jakis objaw ciazy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kryzysowanarzeczona25
|
Wysłany: Wto Wrz 11, 2007 4:05 pm Temat postu: |
|
|
Chciałam się spytać czy to możliwe żebym była w ciąży. Uprawialiśmy z moim chłopakiem petting, co prawda trafiło akurat na ostatni dzień płodny co ewentualnie mogło zwiększyć prawdopodobieństwo zajścia w ciążę aczkolwiek za każdym razie po pieszczotach myliśmy ręce mydłem i wycieraliśmy więc nie możliwym wręcz wydaje się żeby jakimś cudem plemniki przedostały się do macicy. Mimo wszystko okres spóźnia mi się już 5 dzień, mam napięte piersi i sutki i bywa że jest mi niedobrze. Czy to może być spowodowane stresem wynikającym z ciągłego oczekiwania na miesiączkę? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 11, 2007 4:59 pm Temat postu: |
|
|
no pewnie ze nie zajdziesz przez petting w ciaze . musiałby byc wytrysk w Tobie i dodatkowo owulacja. Uspokoj sie bo tylko pogarszasz sytuacje i opozniasz ciotke _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|