Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.7)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kaja19

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Wrz 11, 2007 5:03 pm    Temat postu: pomocy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziewczyny mam mega problem.. okres powinnam dostac3-4wrzesnia lecz go nie ma a dzisiaj jest 11 wrzesnia! temp od kilku dni utrzymuje sie ok 37 stopni. kochalismy sie z nazyczonym bez zabezpieczenia pare razy. aha i jeszcze dodam ze bylam nad morzem 3 tyg temu moze to ma jakis wplyw? jak sadzicie isc do ginekologa czy jeszcze czekac?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
kiki123

PostWysłany: Wto Wrz 11, 2007 5:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmm... mam kolejne pytanie wiążące siez tym poprzednim:) chodzi o to, że nawet jeśli "po" byłam w toalecie (chciało mi się siusiu Wink) i sperma częściowo ze mnie wyciekła to nawet wtedy plemniki nie miały możliwości dostania się we właściwe miejsce?? Rolling Eyes dziekuję za szybką odp, pozdrawiam Smile

---edit by Wind_Of_Hope---
Kiki przestan pisac 2 razy ten sam post ok? tylko zasmiecasz forum!Kazdy widzi to co napisałas i poczekaj cierpliwie na odpowiedz !
Powrót do góry
ewelaaa...

PostWysłany: Wto Wrz 11, 2007 7:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ewelaaa... napisał:
ewelaaa... napisał:
POMOCY!!!!!!!!!!!!!!ostatni okres skończył mi sie 19 sierpnia a 20 22 24 chłopak wkładał pale do mojej pochwy i przerwał mi chyba błone dziewicza bo 24 dostałm lekkie krwawienie nie dostał chyba wytrysku,ale boje sie ze mogł nasienie przenieś na palcach.boje sie strasznie bo boli mnie podbrzuchu tak jak bym miała dostac miesiaczke a jej nie widac,CZY JA JESTEM W CIąZY POMóżCIE PROSZE............. Sad
i ciągle mi nadal nie dobrze!
imiesiaczki nie mam do dzisiaj czyli do 11 tylko wydzielał mi sie śluz temp mam 37 st i co teraz????pomózcie mi
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Wrz 11, 2007 7:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kaja19 jesli kochaliscie sie bez zabezp. i mialas dni płodne to szanse na ciaze sa, z 2giej strony klimat tez ma duzy wpływ na opoznianie sie. Takze na 100% nie wiadomo czy okres spoznia sie z powodu klimatu czy moze doszlo do zapłodnienia. Zrob test albo wybierz sie na badanie Wink

kiki123 a jak miałby sie dostac? az takie madre to nie sa,zeby znały droge od odbytu w strone pochwy Razz.

Ewelaa...Ty tez moze sie wybierz do gina co? moze da Ci cos na wywołanie. wg mnie ciazy nie ma! przez palce nie zajdziesz w ciaze...<ola boga> Confused

Powrót do góry
łezka:/

PostWysłany: Wto Wrz 11, 2007 10:13 pm    Temat postu: czy to ciaza? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czy moze mi ktoś pomóc.. bo troszkę się już pogubiłam w tym szystkim...
współżyłam ze swoim chłoapkiem 9 dni od pierwszegoi dnia miesiaczki, on nie skończył we mnie, mam problem z wydłużaniem sie cyklu od samego pocztku... ale ostatnio trwał 46 dni... czy jest mozliwość zajscia?
i jak mam liczyć dni płodne jak chcem mieć juz maleństwo, jak cykl z miesiąca na miesiąć mi sie wydłuża?

---edit by Wind_Of_Hope---
Temat przeniosłam do działu specjalnego "Czy jestem w ciazy?Part.7"
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Wrz 11, 2007 10:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmm.... jezeli twoje cykle sa takie dlugie to 9 dnia cyklu mialas dni nieplodne jeszcze...
a z wyliczeniem plodnych dni to jest problem poniewasz masz cykle nieregularne , najlepiej bedzie obliczyc dni z najkrotszegio i z najdluzszego dnia cyklu i wtedy postarac sie o dzidiusia , no i obserwowac sluz - jak jest plodny to do roboty Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Wrz 11, 2007 10:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

łezka:/ bedzie bardzo ciezko trafic na owulacje z racji tego ze masz bardzo wydłuzony cykl...czy jest on regularny w miare? czy raczej waha sie ?najlepiej by było jakbys kupiła test owulacyjny Smile napewno pomoze Wam trafic w odp. moment Smile pzdr. i powodzenia! a co do ciazy...jesli nie facet nie skonczył w Tobie to nie masz co myslec o dzidzi. mało tego musiałabys miec szczyt owulacji...

Powrót do góry
ola1234

PostWysłany: Wto Wrz 11, 2007 10:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czy tydzien po tym jak sie kochałam z chlopakiem moge miec juz jakies obajwy ciazy chodzi mi o to ze zaczelam wiecej jesc a jestem bardzo szpula czy to jest juz jakis objaw ciazy
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Wrz 11, 2007 10:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a co doszło do wytrysku w srodku ze podejrzewasz ciaze??? masz apetyt- moze to przed okresem. Wcale nie musi oznaczac ciazy Smile

Powrót do góry
kiki123

PostWysłany: Sro Wrz 12, 2007 9:29 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej:)
mam prośbęSmile próbowałam już kilka razy, ale jakoś mi nie wychodzi:( kiedy, tzn w których dniach przy moich cyklach (trwają ok 38-42 dni, +/-3 dni) mam dni płodne?? i czy można je jakoś poznać poza obserwacją śluzu??

i jeszcze jedno:] czy czasem zespół napięcia przedmiesiączkowego moze mieć podobne objawy do objawów ciąży??

pozdrawiam i z góry dziekuję za odpowiedźSmile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 23 z 42