Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Nita
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sie 27, 2007 11:57 am Temat postu: |
|
|
Witam!
Przyszła i kolej na mnie;/ Kochaliśmy się z chłopakiem 3/4 dnia po okresie...no i pech chciał, że prezerwatywa pękła...On poczuł, że coś jest nie tak i się wycofał, ale do wytrysku doszło, jednak dzięki jego reakcji nie najzupełniej we mnie...trochę z prezerwatywy wylało się na pościel...chyba jednak to żadne pocieszenie...ostatni okres zaczął mi się 12 sierpnia, a cykl mam kolo 29 dni...dodatkowy pech chciał, że byliśmy na wakacjach pod domkiem i do ginekologa nie było jak dotrzeć...mam nadzieje, że odpiszecie, że dzieci z tego nie będzie...nerwy mnie zjadają;/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Sie 27, 2007 1:41 pm Temat postu: |
|
|
Nita jesli nie nastapił wytrsyk w Tobie to nie powinnas byc w ciazy
Drapaka 1 dzien przed okresem to napewno dni niepłodne to ze sperma została na wargach wcalnie nie musi oznaczac ciazy
sluzu chyba nie miałas nie? pzdr.
myszka141 hmm jesli kochaliscie sie przed płodnymi to wiesz chyba ze plemniki zyja ok.72h i wiecej? przypuscmy ze doczekały do Twych dni płodnych iii...ale to tylko moje przypuszczenia. Nie polecam kochac sie bez zabezp. do konca tuz po okresie...nigdy nie wiesz kiedy bedziesz miała owulacje 3mam kciuki i powodzenia _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Nita
|
Wysłany: Pon Sie 27, 2007 2:03 pm Temat postu: |
|
|
Jak to określa mój chłopak wytrysk był na granicy bo za późno się zorientował...oby było jak mówisz... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pon Sie 27, 2007 5:39 pm Temat postu: |
|
|
jeżeli Twoje cykle są regularne, to myślę, ze powinno być wszystko dobrze, aczkolwiek jeśli wytrysk był "na granicy" to pewne niebezpieczeństwo preejakulatu, zawierającego plemniki jest... może zrób test dla pewności? _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pon Sie 27, 2007 6:35 pm Temat postu: |
|
|
no własnie a najlepiej test krwi wynik szybszy i wiarygodny w 100% _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lala155
|
Wysłany: Pon Sie 27, 2007 8:12 pm Temat postu: |
|
|
Kochalam sie z moim chlopakiem w dni plodne bez gumki. Jednak do wytrysku nie doszlo wcale, czy moge byc w ciazy??? pomóżcie bo tak strasznie sie boje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kalina222
|
Wysłany: Pon Sie 27, 2007 8:26 pm Temat postu: |
|
|
Kochalam sie z chlopakiem w gumce, on mial wytrysk. Później zrobilismy 30 minut przerwy(nie bralismy prysznica) i kochalismy sie jeszcze raz...tez w gumce. Czy jest mozliwe zebym byla w ciazy??? Czy te plemniki juz umarly??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Sie 27, 2007 8:50 pm Temat postu: |
|
|
lala155
W sumnie to niewiem co ci powiedzieć niepowinaś być ale jeśli twój chłopak był bliski wytrysku i pomimo że zdążył wyciągnąć przed nim to chwile przed wydobywa się tzw kropelkowanie i tam są plemniki. Bądź dobrej myśli a jeśli zdążysz to idz do lekarza może powie że powinnaś zażyć tabsa po albo powie że niema tej konieczności.3mam kciuki
kalina222
Niesądze żebyś miała się czym przejmować przecież była gumka i niepękła te pleniki nawet jeśli przeżyły to napewno zostały w środku w gumce no bo jak on zakładał gumke to jak one same miały na nią przezkoczyć. Dziewczyno niesteresuj się bo jeszcze okres ci się od tego przesunie głowa do góry _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ksr
|
Wysłany: Pon Sie 27, 2007 9:35 pm Temat postu: ksr |
|
|
zorbiłam dziś test zaraz jak go kupilam tj. ok godziny 17-18 wysezdl negatywny jutro z ranca robie drogi :/ jak myslicie czy moze wyjsc pozytywny po tym co zaszło jesli ktos czytal moj post ...
pozdrawim Was |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pon Sie 27, 2007 9:46 pm Temat postu: |
|
|
ksr napisałas " juz nigdy wiecej tego typu znajomosci ;/ "...czyli to co sie działo to nie było planowane?moze zostałas zmuszona?
nie bardzo rozumiem...on włozył Ci palce ze sperma? ilodniowe masz cykle? jesli to było w dni płodne to moze byc nieciekawie bo ja znam własnie taki przypadek jak Twoj i laska mimo ze była dziewica bedzie za pare m-cy mama.
Nie chce Cie straszyc,tylko mowie ze takie cos tez moze sie zdarzyc. Czekam na info. ale skoro miałas okres to wg mnie w ciazy nie jestes!
Aha co do testu zalezy ile dni minelo, czy nie za wczesnie robisz...niektore maja w ulotce napisane ze wykonuje sie je rano,inne zas o kazdej porze. Takze poczytaj uwaznie ulotke i jak minelo 6-12 dni od stosunku to wynik powinien pokazywac prawde _________________
Ostatnio zmieniony przez wind_of_hope dnia Pon Sie 27, 2007 9:50 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|