Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kinia_18 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sie 27, 2007 9:49 pm Temat postu: |
|
|
ja myśle że ten test to wiarygodny powinnien byc ale dokońca dowiesz się rano 3mam kciuki powodzenia _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ksr
|
Wysłany: Pon Sie 27, 2007 9:54 pm Temat postu: |
|
|
dziekuje za te słowa pociechy ... jutro jak tylko dowiem sie a mysel ze to juz wystarczy zeby byc pewnym to dam znac
pozdrawiam Was |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Natalia867
|
Wysłany: Pon Sie 27, 2007 9:55 pm Temat postu: Czy to ciąża? |
|
|
Mam pytanie związane z objawami ciąży. Kochałam się z chłopakiem jakieś 3 m-ce temu, doszło do wytrysku. Zabezpieczyliśmy się prezerwatywą, ale ona się zsunęła podczas wyjęcia członka. Nie wiem czy sperma nie dotknęła wejścia do pochwy. Po tamtym czasie kochaliśmy się jakieś 4 razy bez żadnej wpadki. Okres miałam normalnie tzn. mam troszke nieregularny, ale w każdym miesiącu był normalnie. Nie wiem czy moje objawy mogą dotyczyć jeszcze tamtego zdarzenia. Otóż, od jakiegoś tygodnia źle się czuję. Rano jest mi niedobrze jak bym miała wymiotować, ale tak się jeszcze nie zdarzyło. Mam zawroty głowy i często mi słabo. Z tego też powodu mało jem...czasem boli mnie brzuch. 2 razy w tym tygodniu zdarzyło się że miałam biegunkę. Nie mam pojęcia co to może być. Możliwe że zwykłe zatrucie, albo grypa żołądkowa. Z góry dziękuję za odpowiedź.
---edit by Wind_Of_Hope---
Temat przenosze do odp. działu "Czy jestem w ciazy? (part.7)" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Sie 27, 2007 9:59 pm Temat postu: |
|
|
skoro miałaś normalne miesiączki to spoko luz ja mysle że te obiawy to nie na ciąże może stres albo jakiś wirus czy coś. Najlepiej teścik zrób będziesz pewniejsza ale ja mysle że jest oki _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Sie 27, 2007 10:01 pm Temat postu: |
|
|
Natalia867 jesli nie doszlo w Tobie do wytrysku to nie ma powodu do obaw. Okres miałas to najwazniejsze.. głowado gory! mozesz dla pewnosci zrobic tescik _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
ksr
|
Wysłany: Pon Sie 27, 2007 10:29 pm Temat postu: ksr |
|
|
boje sie ..............................................................................
czy po 2 tescie moge byc pewna ze jsst ok ???? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Sie 27, 2007 10:34 pm Temat postu: |
|
|
Napewno skoro dwa wyjdą ok to napewno jest oki bynajmiej według mnie ty się tak niezamartwiaj bo to do dobrego nieprowadzi. Jeśli będziesz nadal niepewna to zrób test z krwi albo idz do lekarza ale ja i tak jestm pewna że ten test który zrobiłaś jest wiarygodny po takim czasie było by dziwne jeśli by był pomylony _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pon Sie 27, 2007 11:34 pm Temat postu: |
|
|
ksr, już prawie 3 tygodnie minęły od tamtego stosunku, więc test już jest jak najbardziej wiarygodny. w ciąży więc raczej nie jesteś. testy bardzo rzadko pokazują błędny negatywny wynik. jednak wydaje mi się, że powinnaś się udać do ginekologa ze względu na tą gulkę (jeżeli nadal ją wyczuwasz). _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
roksia
|
Wysłany: Wto Sie 28, 2007 1:10 am Temat postu: NIE MAM OKRESU:/ |
|
|
witam wszystkich od ok 4 miesiecy nie mam okresu nie pierwszy raz sie zdarza zeby mi sie okres spozniał bo nigdy nie miałam regularnie ale 4 miesiace to juz lekka przesada cały czas współzyjemy z chłopakiem a nie zawsze mamy zabezpieczenie i teraz nasówa sie pytanie czy jestem w ciazy czy nie ;/bardzo sie boje w srode tj.29,08ide do ginekologa i mam wielkiego stresa brzuszka jak narazie nie widac a jestem szczupła osoba i nie wiem co zrobic pomozcie jak mozecie prosze objawow ciazy jak narazie zadnych nie było ale zaczeło mnie cos bolec w okolicy pepka nie wiem juz co robic licze na wasza pomoc:]
helloween - zgadza sie temat przenosze do intymnosci
---edit by Wind_Of_Hope---
Hello bez obrazy ale to mi pasuje na objawy ciazowe. Temat przenosze |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Sie 28, 2007 7:00 am Temat postu: |
|
|
No po pierwsze to raczej nieodpowiedni dział bo ciąża z odchudaniem nic niema, ale to juz zajęcie dla modów. Według mnie w ciąży niejesteś bo w czwartym miesiącu są objawy i to dużo. Ale niemiec 4miesiące okresu i do lekarza nieiść Niewiem zrób sobei test będziesz wiedzieć potem idz do gina da ci tabsy n wywołanie a jeśli była byś w ciąży to zapewne pierwszys raz bynajmiej tak wywnioskowałam a z tego co mi wiadomo pierwszą ciąże przechodzi się najgorzej a ty niemasz objawów a w ciągu pierwszych miesięcy wystepują te najgorsze no i brzuszek powinnaś mieć lekko zaokrąglony skoro szczupła jesteś _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|