Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kapiszczonek
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Gru 08, 2007 3:26 pm Temat postu: |
|
|
ale czy jest mozliwosc ,ze to nie byl tlyko preejakulat? przeciez po wytrysku mogło zostac troche nasienia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sob Gru 08, 2007 3:53 pm Temat postu: |
|
|
ale przecież po wytrysku wziął kąpiel! poza tym, musiałaby być bardzo duża ilość nasienia i to bezpośrednio po wytrysku a nie 2 godziny po wytrysku i musiałby głęboko do pochwy je wprowadzić, żeby było minimalne zagrożenie!
witki mi opadły... _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kapiszczonek
|
Wysłany: Sob Gru 08, 2007 4:28 pm Temat postu: |
|
|
to znaczy ze nie mam sie czego obawiac tak? odpowiedzcie mi jeszcze tylko czy plemniki gina po wyschnieciu spermy? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sob Gru 08, 2007 5:58 pm Temat postu: |
|
|
tak gina |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Gru 08, 2007 11:24 pm Temat postu: |
|
|
no a co ma sie z nimi niby dziac? chyba nie zmartwychwstana głupie pytanie, ale kto pyta nie bładzi _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
zapalka
|
Wysłany: Sob Gru 08, 2007 11:46 pm Temat postu: Czy mozliwe jest to ze zaszla w ciaze ? w ten sposob. |
|
|
Witam prosilbym o odpowiedz szybka no wiec tak:
kochalem sie z wlasna dziewczyna 2XI 5XI 6XI 8XI(pierwszy dzien ostatniego okresu 13 listopad)kochalismy sie bez zabezpieczen... glupota.. wiem ale cuz emocje.. nie "wlalem w nia spermy" ale kochalismy sie w odstepach i bylem w niej po 20 sekund gora i wyciagalem sluzu miala duzo byl taki przejrzysty i z tego co mi mowila to duzo przejrzysty i ciagnacy sie.... i jeszcze bolaly ja piersi.
cykl ma 28dni do 30 gora i teraz pytanie czy jest prawdopodobienstwo ze zaszla w ciaze ?
-----edited by emilka-----
temat przylączyłam do tematu specjalnego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
jex_land
|
Wysłany: Nie Gru 09, 2007 2:01 am Temat postu: niech mi w końcu odpowie chociaż kilka osób :( |
|
|
siema..jestem nowy...chciałem spytać o pewną rzecz ekspertów...czy jeżeli uprawiałem z dziewczyną sex mając założoną prezerwatywe...dobra doszło do wytrysku wszystko ładnie pięknie ...ściągnąłem gumke i wytarłem członka papierem toaletowym...godzine później robiliśmy to znowu..tym razem bez prezerwatywy tzw "sex przerywany" skończyłem na jej brzuszku...dodam tylko jeszcze że dziewczyna miała ostatni dzień okresu...nap[rawde resztki które były niewidoczne...Problem tkwi w tym..otóż: boje się że po pierwszym stosunku nie oddałem moczu...czy sperma mogła zostać jakoś w kanalikach cewki i przedostać się do pochwy przy drugim stosunku? Prosze o rade ekspertów..pozdro
---edit by Pituszka
Temat przenosze do pokrewnego. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Bercik85
|
Wysłany: Nie Gru 09, 2007 11:46 am Temat postu: |
|
|
jex Szczerze to ci powiem że raczej niema możliwości by twoja partnerka zaszła w ciąży. Jedyne co może cię pogrążyć to kropelkowanie i płyn z prostaty w którym mogą znajdować się plemniki, nieznaczna ilość co prawda ale zawsze może wystarczyć do zapłodnienia. Jeśli to była końcówka okresu to macie znikome szanse by mieć bobasa.
P.S Następnym razem polecam gumeczkę i stosunek przerywany jeśli zależy ci na bezpieczeństwie
zapalka Wydaje mi sie, że raczej w ciąże nie zajedzie gdyż nie doszło do orgazmu bezpośrednio w niej poza tym był to stosunek przed samym okresem ale nieuniknione jest ze mogłeś przenieść plemniki na członku i tym samym ją zapłodnić. Trudno powiedzieć szanse na bobasa są najlepiej poczekać na miesiączkę a w razie jej braku zrobić test. Pozdrawiam
---edit by Pituszka
Pozwolilam sobie poprawic twoje posty zeby zachowac sens odpowiedzi. Przylaczylam dwa tematy do siebie i twoje posty tez razem. Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Nie Gru 09, 2007 12:03 pm Temat postu: |
|
|
jex twoja dziewczyna miala jeszcze okres wiec nikle szanse na ciaze, byly to nieplodne dni... a taki odstep czasu miedzy jednm a drugim stosunkiem jest wystarczajacy bo tam juz zadnych plemnikow nie bylo
zapalka byly to nieplodne dni wiec szanse na ciaze sa nikle, jeszcze do tego nie byly wytrysku w niej wiec szanse jeszcze bardziej maleja czekajcie cierpliwie na okres |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Gru 09, 2007 4:43 pm Temat postu: |
|
|
Pituszka a co ma oznaczac sluz długi i ciagnacy sie? przeciez napewno nie dni niepłodne... jednak popieram ze obawy na zajscie w ciaze w ten sposob sa zeroweee _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|