Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.9 )

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 44, 45, 46  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pinezka
Gość

PostWysłany: Czw Gru 06, 2007 10:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mysle ze prawdopodobienstwo ciazy jest male Smile A jak dlugie masz cykle? i czy regularne? I czy mialas wtedy dni plodne wogole Question Bo te objawy niekonieczne musza swiadczyc o ciazy.. Wink
Powrót do góry
Sekrecik88

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Gru 07, 2007 2:55 pm    Temat postu: Czy moge byc w ciazy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A wiec tak chcialabym otrzymac kilka odpowiedzi ....mialam okres 23pazdziernika pozniej dostalam 17listopada skonczyl mi sie 21a z moim partnerem kochalismy sie od 24do 30zawsze do konca i bez zabespiecznia w dodatku 6grudnia tez zrobilismy to bez zabezpieczenia i do konca ponad to po dluszzej przerwie wiec pelmiki byly mocniejsze...30padziernika zrobilam test wyszedl negatywnie ale nie byl to poranny mocz tylko ktoryc tam z kolei popoludniowy...zreszta wydaje mi sie ze powinnien byc wykonany pozniej bo na obecna chwile byl wykonany za szybko.....porosze o jakis kontak Embarassed Embarassed

---edit by Wind_Of_Hope---
Temat przenosze w odp, miejsce
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Gru 07, 2007 5:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sekrecik zalezy jak długie masz cykle... :>. kochaliscie sie dosyc czesto wiec szanse na ciaze sa Smile. Test wykonujesz najwczesniej po 12 dniach od stosunku, lub w dniu spodziewanego okresu. Wczesniej moze pokazac nieprawidlowy wynik.

Powrót do góry
mikmik

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Pią Gru 07, 2007 7:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

17 lat to juz nie taka młoda;] wiec radze sie zainteresować;] cyklem menstruacyjnym poczytać troszeczke o tym;]

a ta sperma to jak sie w Tobie znalazła? w ciąze cieżko bez stosunku zajść ale i takie przypadki sie zdarzaja;] troszke wiecej informacji by sie przydało....
Powrót do góry
KATI:)

PostWysłany: Pią Gru 07, 2007 8:45 pm    Temat postu: ciąża? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

CZeść! dawno mnie na forum nie było.
Leczę niedoczynność tarczycy, wczoraj odebrałam wyniki i są w normie.Okres mi się spóźnia, ostatni był koniec października początek listopada. od 2och tygodni mam mdłości, obolałe piersi,ból w dole brzucha, jestem rozdrażniona, płaczliwa i senna, mam też podwyższoną temperaturę.wstręt do niektórych pokarmów i zapachów. Czy mogą występować takie objawy przez tarczyce? czy któraś z was tak miała?
podzielcie sie ze mą swoimi doświadczeniami.
jutro rano test robie ale chce sie jeszcze nacieszyć myślą ze mogę być Smile
Powrót do góry
Bercik85

PostWysłany: Sob Gru 08, 2007 1:23 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich serdecznie chciałbym sie poradzić fachowców. Podczas stosunku oczywiście z prezerwatywą doszło do niezręcznej sytuacji otóż pękła prezerwatywa niewielkie rozdarcie (ok 4 cm) tuż przy tak zwanej żartobliwie przez moich znajomych gumce recepturce Razz ale tutaj muszę podkreślić że do wytrysku nie doszło zakończyłem stosunek właśnie z powodu tejże rozdartej prezerwatywy. W tej chwili mojej partnerce spóźnia sie okres już 5 dzień. Każdy nasz stosunek jest stosunkiem przerywanym przy dodatkowym użyciu prezerwatywy. Dodam że po ostatnim okresie odstawiła tabletki anty. robi przerwę aby oczyścić organizm. W tym miesiącu chorowała na grypę żołądkową a w tym tygodniu miała maturki próbne. Jako takich objawów ciąży nie zauważyłem dopiero dziś stwierdziła że boli ją brzuszek. Czy to może być ciąża czy po prostu efekt zbliżającego się okresu ? Troszkę sie tym wszystkim martwię dlatego proszę was o rade.

POZDRAWIAM FORUMOWICZÓW! Smile
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Gru 08, 2007 7:36 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w jakie dni był stosunek?

podejrzewam, że z ciążą to ma mało wspólnego.
miała maturę, na coś tam chorowała, odstawiła tabletki - to może powodować spóźnianie się miesiączki
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Gru 08, 2007 11:43 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zgadzam sie z kolezanka Smile nie ma powodu do zmartwien. wytrysk był na zewnatrz i w pore zobaczyłes ze guma pekła Smile wszystko bedzie ok. spokojnie czekajcie. Stres ma duze znaczenie w opoznieniu okresu.. Cool Wink

Powrót do góry
kapiszczonek

PostWysłany: Sob Gru 08, 2007 1:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie czy moglo dojsc do zaplodnienia gdy moj chlopak masturbowal sie, a nastepnie wzaial kapiel, ale po kapieli dotykal swojego penisa na ktorm byl taki przezroczysty plyn (nigdy nie pamietam nazyw)i nie umyl rak, a po okolo 1,5 - 2 godzin piscił moja myszke. czy jest mozliwaos zaplodnienia? slyszalam ze plemniki umieraja po wyschnieciu spermy...czy to prawda??
Powrót do góry
mikmik

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Sob Gru 08, 2007 1:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pff no nie ma opcji przez preejakulat w ciąze nie zajdziesz;] Twoje pytanie mozna porównać do tego czy kobieta może zajść w ciąze podsiadając faceta w autobusie;]
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 44, 45, 46  Następny
Strona 12 z 46